Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Melissa and Joey - iShow.gr
Melissa and Joey (Melissa & Joey)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κωμωδία
Είδος
Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2010
Συντελεστές
Κύκλοι
1
2
3
4
5
H Mel προσπαθεί να εξισορροπήσει τις αυξημένες πιέσεις που δημιουργούνται απ'την ανακαίνιση του σπιτιού και τη δουλειά της.
Η Mel γοητεύεται από έναν «υπουργικό τύπο», η αντίδραση του Joe όμως, τους οδηγεί σε έναν καυγά σχετικά με το πόσο θα πρέπει να εμπλέκεται ο ένας στη ζωή του άλλου.
Η Mel και ο Joe σοκάρονται όταν ανακαλύπτουν ότι ο φίλος της Lennox, Aidan, πέρασε τη νύχτα στο σπίτι τους. Ο Joe αιφνιδιάζεται ακόμα περισσότερο από την αντίδραση της Mel στην όλη κατάσταση.
Ο Joe αναλαμβάνει τα οικονoμικά της Mel και από τους λογαριασμούς της πιστωτικής της κάρτας, αρχίζει να πιστεύει πως διατηρεί σχέση με παντρεμένο άντρα.
Η Mel γίνεται γνωστή ως “Μαχώμενη Burke” όταν χτυπάει έναν άντρα που ενοχλούσε τον Ryder.
Ο Joe προσπαθεί να βοηθήσει τον φίλο της Mel να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, αυτό που καταφέρνει όμως είναι να αλλάξει την προσωπικότητά του και να τον μετατρέψει σε έναν νέο Joe.
Η Mel και ο Joe κανονίζουν δύο ραντεβού στα τυφλά, τελικά όμως αποφασίζουν να πάνε για χορό.
Η Mel ξαφνιάζεται όταν ένα φιλικό της πρόσωπο της λέει πως ο Joe θα ήταν ο ιδανικός πατέρας για το μωρό της.
Η Mel αφήνει τον Travis να νομίζει πως είναι καταπληκτική σεφ, ενώ στη πραγματικότητα, ο Joe ήταν αυτός που ετοίμασε τα νόστιμα εδέσματα.
Ο Ryder αποφασίζει πως θέλει να επενδύσει στο χρηματιστήριο και επιστρατέυει τον Joe για συμβουλές.
Η προσπάθειες της Mel να μάθει στη Lennox να οδηγεί πέφτουν στο κενό, μέχρι που προσφέρεται ο Joe να αναλάβει καθήκοντα δασκάλου.
"Η Mel αγχώνεται με την ιδέα της επικείμενης επίσκεψης της μητέρας της ύστερα από πολλά χρόνια.
Η Lennox ξεκινάει πρακτική εργασία στο γραφείο της Mel. Εκείνη ενοχλείται όταν η Lennox αρχίζει να κάνει παρέα με τον βασικό ανταγωνιστή της.
Η Mel είναι ενοχλημένη από τη επίσκεψη της φίλης του Joe, Elena, η οποία τον απασχολεί συνέχεια, και δεν του αφήνει χρόνο να ολοκληρώσει τα καθήκοντά του.
Στο τέλος του δεύτερου κύκλου, ο Joe μπορεί να παντρευτεί....
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz