Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Touch - iShow.gr
Touch
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Διάρκεια
60'
Κύκλοι
1
2
"Στη πρεμιέρα της σειράς μας παρουσιάζεται ο Martin Bohm, ένας πατέρας που στοιχειώνεται από την ανικανότητά του να δεθεί συναισθηματικά με τον 11 χρονο γιό του, Jake."
Παρότι το γνωρίζει ότι δεν επιτρέπεται να επισκέπτεται τον Jake στη μονάδα του, οι ελπίδες του Martin πως ο Jake έχει αρχίσει να επικοινωνεί μέσω των αριθμών, τον ωθούν στο πλευρό του γιό του.
Ο Martin ξεκινά μια σειρά φαινομενικά άσχετων εργασιών, ύστερα από την επαφή που έχει με έναν άστεγο άνδρα, ο οποίος μοιράζεται την ίδια εμμονή με τον Jake, τους αριθμούς.
Ο Martin συναντιέται με ένα νεαρό άντρα, ο οποίος μοιράζεται μια ιστορία με την αποθανούσα σύζυγό του, Sarah.
Το λάπτοπ του Martin εξαφανίζεται ανήμερα της προγραμματισμένης αξιολόγησης του Jake. Ως εκ τούτου, παγιδεύεται στην αναζήτηση μιας νεαρής γυναίκας από το Σαλβαδόρ, που προσπαθεί να εκδικηθεί το θάνατο της οικογένειάς της.
Ο Martin και η Clea συνεργάζονται για να ανακαλυφθεί μια συγκλονιστική εξέλιξη, σχετικά με τη μητέρα της Clea. Ο Teller βάζει τον εαυτό του σε μπελάδες, όταν επισκέπτεται τον Jake στο ίδρυμα.
Ο Martin προσπαθεί να βρει το μυστηριώδης εργαστήριο του Teller, ενώ βοηθάει έναν άλλο καθηγητή, τον Logan, να κερδίσει στο πόκερ.
Ακολουθώντας τους αριθμούς του Jake, ο Martin συμβάλει στην επανένωση μιας Γαλλίδας με τη βιολογική μητέρα και τη δίδυμη αδελφή της.
Ο Martin ανακαλύπτει τη δράση ενός διεφθαρμένου αστυνομικού, ενώ ένας Βραζιλιάνος μουσικός του δρόμου, χρησιμοποιεί τη κιθάρα του, για να κλέψει τη καρδιά μιας όμορφης γυναίκας.
Όταν ο Martin κάνει λάθος σε μια υπόθεση, εμπλέκεται με εγκληματίες για να κερδίσει πίσω τη δουλειά ενός αθώου στην αποβάθρα.
Η ώρα της ακροαματικής διαδικασίας για την κηδεμονία του Jake πλησιάζει, και ο Martin δυσκολεύεται να ακολουθήσει το πλάνο δράσης της Abigail.
Η απώλεια της κηδεμονίας του Jake, πεισμώνει τον Martin να συμπαρασταθεί στο γιό του, σε ό,τι του συμβεί στο μέλλον.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz