Η Nigella μοιράζεται τη δική της εκδοχή για το bhorta, ένα πιάτο με τηγανητά και αλεσμένα λαχανικά, πολύ αγαπημένο στην Ινδία, και προσθέτει ένα πολύ βρετανικό συστατικό.
Η Nigella μοιράζεται τη γιορτινή της τούρτα, με στρώσεις σοκολάτα και φιστικοβούτυρο που θα κάνει ακόμα κι εκείνους που μισούν το φιστικοβούτυρο να θέλουν να τη δοκιμάσουν.
Η Nigella τελειοποιεί το ιδιαίτερα παρεξηγημένο μπέικον της θάλασσας, την αντζούγια, την οποία χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει ένα ελιξίριο που μπορεί να συνοδεύσει ψητή μπριζόλα ή τραγανό, κόκκινο σικορέ.
Πρέπει να πειραματιζόμαστε με κλασικά πιάτα; Η Nigella πιστεύει ότι στην περίπτωση του mac’n’cheese με καβούρι, πρέπει. Επίσης, φτιάχνει σοκολατένια μπισκότα, κοτόπουλο με κριθαράκι και ένα επιδόρπιο με ρύζι.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα