Αναζήτηση
Mad Max: Ο δρόμος της οργής - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Mad Max: Ο δρόμος της οργής - iShow.gr
Είδος
Περιπέτεια δράσης αυστραλιανής παραγωγής 2015
Διάρκεια
120'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Υπόθεση
Επιστημονική Φαντασία
Θρίλερ
Στο μετα-αποκαλυπτικό τοπίο της Αυστραλίας, μία γυναίκα εξεγείρεται εναντίον ενός δυνάστη και περιπλανιέται σε αναζήτηση της πατρικής της γης. Σύμμαχοί της, μία ομάδα από κρατούμενες και ένας περιπλανώμενος με το όνομα Μαξ.
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Από τον σκηνοθέτη Τζορτζ Μίλερ, δημιουργό του μετά-αποκαλυπτικού genre και ιθύνων νου του θρυλικού franchise «Mad Max», έρχεται το «Mad Max: O Δρόμος της Οργής», η μεγάλη επιστροφή στον κόσμο του Πολεμιστή του Δρόμου, Μαξ Ροκατάνσκι.

Η ταινία «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» μας μεταφέρει σε έναν μετά-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου συμμορίες μάχονται για τον έλεγχο των περιορισμένων υδάτινων πόρων και των καυσίμων. Ο Μαξ Ροκατάνσκι (Τομ Χάρντι) θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Αυτοκράτειρα Φουριόσα (Σαρλίζ Θέρον), που δραπετεύει με την συμμορία της, με προορισμό την Άγονη Γη. Η ταινία σηματοδοτεί την πολυαναμενόμενη επιστροφή του σκηνοθέτη Τζορτζ Μίλερ σε ταινίες δράσης και επιστημονικής φαντασίας. Ο Αυστραλός, με ελληνικές ρίζες, κινηματογραφιστής σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία του franchise, με τίτλο «Mad Max» το 1979, όπως και τα δυο σίκουελ, «Mad Max 2: The Road Warrior» (1981) και «Mad Max: Beyond Thunderdome» (1985).

Στον ομώνυμο ρόλο του Mad Max θα δούμε τον Τομ Χάρντι («The Dark Knight Rises»), με την βραβευμένη με Όσκαρ Σαρλίζ Θέρον («Monster», «Prometheus») να πρωταγωνιστεί ως η Furiosa. Στην ταινία θα δούμε επίσης τους Νίκολας Χουλτ («X-Men: Days of Future Past»), ως τον Νυξ, Χιου Κέις-Μπερν («Mad Max», «Sleeping Beauty») ως τον Immortan Joe και Νέιθαν Τζόουνς, ως τον Ρίκτους Ερέκτους.
Συμμετέχουν
Τομ Χάρντι
Max Rockatansky
Σαρλίζ Θερόν
Imperator Furiosa
Νίκολας Χουλτ
Nux
Χιου Keays-Byrne
Immortan Joe
Τζος Helman
Slit
Νέιθαν Τζόουνς
Rictus Erectus
Zoe Kravitz
Toast the Knowing
Ρόζι Χάντινγκτον Ουάιτλι
The Splendid Angharad
Riley Keough
Capable
Abbey Lee
The Dag
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: webmaster@ishow.gr
Δελτία τύπου: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551