Αναζήτηση
Στα Άδυτα Εργοστασίων - iShow.gr
Στα Άδυτα Εργοστασίων
Ντοκυμαντέρ
Σειρά
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Ο Γκρεγκ βλέπει πώς συσκευάζεται το ψωμί στον αέρα, η Τσέρι Χίλι βρίσκει το ιδανικό αλεύρι και η ιστορικός Ρουθ Γκούντμαν παρουσιάζει τους δολοφόνους που παραμόνευαν στο ψωμί στο παρελθόν. (2015)
Ο Γκρεγκ ταξιδεύει στην Ιταλία με τρένο που μεταφέρει πάνω από χίλιους τόνους σιτάρι στο μεγαλύτερο εργοστάσιο ζυμαρικών του κόσμου. Παρακολουθεί τη διαδικασία της ανάμειξής του με νερό, τον διαχωρισμό του μείγματος σε καλούπια και τη μετατροπή του σε μακαρόνια.
Ο Γκρεγκ επισκέπτεται το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό εργοστάσιο μπισκότων στο Λονδίνο, όπου καθημερινά παράγονται 80 εκατομμύρια μπισκότα. Ανακαλύπτει ότι τα μπισκότα σοκολάτας παίρνουν σχήμα από έναν χάλκινο κύλινδρο και ότι η σοκολάτα προστίθεται ως επικάλυψη στο κάτω μέρος τους.
Ο Γκρεγκ εξερευνά εργοστάσιο στο Γκρίμσμπυ που παράγει 80.000 ψαροκροκέτες ημερησίως. Διαπιστώνει ότι ο μπακαλιάρος έρχεται σε παγοκολόνες που κόβονται σε κροκέτες, αλευρώνονται, πατικώνονται, πανάρονται και στο τέλος τηγανίζονται για 45 δευτερόλεπτα.
Ο Γκρεγκ βρίσκεται στην Ολλανδία, σε ένα από τα μεγαλύτερα παρασκευαστήρια για σάλτσες στον κόσμο, όπου βλέπει πώς φτιάχνεται η μαγιονέζα. Επισκέπτεται φάρμα στο Άρνεμ, όπου εντυπωσιάζεται με ένα μηχάνημα που διαχωρίζει τους κρόκους από τα ασπράδια 1.700 αυγών το λεπτό.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551