Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Ασύμμετρη απειλή - iShow.gr
Ασύμμετρη απειλή (Abduction)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Θρίλερ
Είδος
Θρίλερ
Διάρκεια
106'
Συντελεστές
Υπόθεση
Κατά τη διάρκεια της έρευνάς του, για μια εργασία κοινωνιολογίας, ο δεκαεπτάχρονος Νέιθαν Χάρπερ, ανακαλύπτει τη φωτογραφία ενός μωρού που είχε χαθεί το 1994, και του μοιάζει ανατριχιαστικά. Με τη βοήθεια της φίλης του, Κάρεν, ο Νέιθαν ξεκινάει την αναζήτηση της πραγματικής του ταυτότητας για να ανακαλύψει πως όλη του τη ζωή βρίσκεται σε ένα μυστικό πρόγραμμα προστασίας.

Οι έρευνές του όμως θα φανερώσουν την ύπαρξή του με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση όλων όσων τον θέλουν νεκρό!

Τώρα, η μόνη επιλογή που έχουν αυτός και η Κάρεν είναι να τρέξουν να σωθούν, αποφεύγοντας τις τοπικές αρχές, τη CIA και τους πληρωμένους δολοφόνους που ζητούν εκδίκηση. Και όλα αυτά, γιατί ο Νέιθαν δεν είναι άλλος από τον γιο του πιο σημαντικού μυστικού πράκτορα των Ηνωμένων Πολιτειών…
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Τι θα έκανες αν ανακάλυπτες τη φωτογραφία σου σε μια ιστοσελίδα αγνοουμένων ατόμων;

Ο αγαπημένος των εφήβων Τέιλορ Λότνερ (The Twilight Saga, Valentine’s Day) βρίσκεται αντιμέτωπος με αυτό ακριβώς το ερώτημα στο ABDUCTION, τη νέα περιπέτεια της Lionsgate. Ξεκινώντας να ανακαλύψει την πραγματική του ταυτότητα, ο Νέιθαν Χάρπερ (Λότνερ) σύντομα μαθαίνει ότι οι γονείς του δεν είναι αυτό που λένε ότι είναι. Όταν αρχίζει να καταδιώκεται από αστυνομία, κυβερνητικούς πράκτορες και μυστηριώδεις φιγούρες, η αναζήτηση του Νέιθαν για την αλήθεια μετατρέπεται σε ένα ‘αλά Μπορν’ θρίλερ διαφυγής ενός κυνηγημένου. Η Λίλι Κόλινς (The Blind Side) συμπρωταγωνιστεί δίπλα στον Λότνερ.

Η μάχη για την αλήθεια θα γίνει η μάχη για τη ζωή του.

Ο προταθείς για Όσκαρ Τζον Σίνγκλετον (Four Brothers, 2 Fast 2 Furious) σκηνοθετεί την ταινία πλαισιωμένος από μία εξαίρετη ομάδα παραγωγών, η οποία περιλαμβάνει τους Πάτρικ Κρόλι (The Bourne Ultimatum, The Bourne Supremacy, Eagle Eye), Νταγκ Ντέιβισον (How To Train Your Dragon, The Strangers, The Lake House), Έλεν Γκόλντσμιθ-Βέιν (The Spiderwick Chronicles), Λι Στόλμαν, Ρόι Λι (How To Train Your Dragon, The Strangers, The Lake House) και Νταν Λότνερ.

Το σενάριο έχουν γράψει οι Σον Κρίστενσεν και Τζεφ Ναχμάνοφ (The Tourist (αναμένεται), The Day After Tomorrow).
Συμμετέχουν
Τέιλορ Λότνερ
Nathan
Λίλι Κόλινς
Karen
Τζέισον Άιζακς
Kevin
Alfred Molina
Burton
Μαρία Μπέλο
Mara
Τζέικ Αντολίνα
CIA Man
Oriah Acima Andrews
Riah
Κεν Άρνολντ
Thermal
Steve Blass
Game Announcer
Derek Burnell
Hot Dog Vendor
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz