Αναζήτηση
The Wedding Date - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
The Wedding Date - iShow.gr
Είδος
Ρομαντική κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2005
Διάρκεια
76'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Υπόθεση
Κωμωδία
Αισθηματική
Ρομαντική
Η Ντέμπρα Μέσινγκ, η "Γκρέις" της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς "Will and Grace" πρωταγωνιστεί σε μια γλυκιά ρομαντική κομεντί. Η Κατ Έλις επιστρέφει στο πατρικό της για τον γάμο της αδερφής της. Κουμπάρος όμως θα είναι ο πρώην αρραβωνιαστικός της, που την παράτησε πριν δύο χρόνια...Η Κατ θέλει να αντέξει τη δοκιμασία με αξιοπρέπεια και βέβαια, όχι χωρίς να επιδείξει τον καινούριο της σύντροφο που...δεν υπάρχει! Ένα τηλεφώνημα σε Γραφείο Συνοδών για... κυρίες, θα της "νοικιάσει" όλη την... υπερηφάνεια που χρειάζεται! Εισβάλλει στην παλιά της ζωή, ανανεωμένη και "διπλή" και, ασφαλώς, εκπλήξεις και παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη.
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Το σκηνικό και η αφορμή που εκτυλίσσεται η απρόβλεπτη δράση είναι ιδανικά: ένας γάμος! «Ακόμα και υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις, οι γάμοι προκαλούν πάντοτε άγχος αλλά και αστείες, μη προγραμματισμένες καταστάσεις... Σχεδόν τίποτα δεν πηγαίνει όπως το είχες φανταστεί. Αν προσθέσει κανείς και τον παράγοντα οικογένεια, τότε προκύπτουν πολλές στιγμές άφθονου γέλιου....», σχολιάζει η πρωταγωνίστρια Ντέμπρα Μέσινγκ.
Ήταν αυτό το κλίμα μεταξύ παροξυσμού και καμιά φορά... υστερίας, που ενέπνευσε τη σκηνοθέτιδα ΚΛΕΡ ΚΙΛΝΕΡ να αναλάβει την ταινία: «Με ενδιαφέρει πολύ η δημόσια και η ιδιωτική πλευρά των ανθρώπων, καθώς και η διάθεσή τους να δείξουν ή να κρύψουν πράγματα, ανάλογα με την περίσταση. Θεώρησα ότι το περιβάλλον ενός γάμου θα ήταν η τέλεια αφορμή για να εξερευνήσει κανείς αυτή τη διχοτόμηση.»
Ένα άλλο στοιχείο που έσπρωξε τη σκηνοθέτιδα στην ταινία ήταν και εκείνο της δυσλειτουργικής οικογένειας και η συνεισφορά του στο κωμικό αποτέλεσμα της ταινίας: «Μου άρεσε ιδιαίτερα η ευκαιρία που μου δινόταν να παρουσιάσω όλες εκείνες τις κωμικές αλλά και δραματικές αντιφάσεις που προκύπτουν σε μία τόσο μεγάλη και διαφορετική ομάδα συγγενών. Εξάλλου, όλοι ανάμεσά τους υποκρίνονται κάτι άλλο από αυτό που είναι, γεγονός που δίνει πολλές αφορμές γέλιου.»
Ένας από τους χαρακτήρες που υποκρίνεται περισσότερο στην ταινία είναι αυτός της Κατ Έλις- γεγονός που ενθουσίασε την Μέσινγκ: «Μου άρεσε πολύ η ιδέα ότι μία καθημερινή κοπέλα `νοικιάζει` έναν συνοδό για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση μίας περισσότερο συναρπαστικής αισθηματικής και ερωτικής ζωής από αυτή που έχει... Οι αντιδράσεις του κύκλου της όταν την βλέπουν να εμφανίζεται μαζί με τον "σύντροφό" της- έναν πανέμορφο και καλλιεργημένο άνθρωπο- πραγματικά με εντυπωσίασαν. Ξαφνικά όλοι άρχισαν να την κοιτούν με άλλο μάτι, πολύ θετικό και επιδοκιμαστικό, μόνο και μόνο επειδή είχε τον Νικ στο πλευρό της. Αυτού του είδους η κρίση, που εξαρτάται από εξωτερικούς παράγοντες, είναι τελικά πολύ αληθινή και, βέβαια, άξια παρατήρησης...»
Συμμετέχουν
Ντέμπρα Μέσινγκ
Kat Ellis
Ντέρμοντ Μαλρόνεϊ
Nick Mercer
Έιμι Άνταμς
Amy
Τζακ Ντέιβενπορτ
Edward Fletcher-Wooten
Σάρα Πάρις
TJ
Τζέρεμι Sheffield
Jeffrey
Πήτερ Egan
Victor Ellis
Holland Τέιλορ
Bunny
Jolyon Τζέιμς
Woody
C. Gerod Harris
Bike Messenger
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551