Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Φαντάσματα - iShow.gr
Φαντάσματα (Ghost Whisperer)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Είδος
Σειρά θρίλερ και μυστηρίου αμερικανικής παραγωγής 2005.
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Η Melinda Gordon μόλις παντρεύτηκε. Την ώρα της τελετής είδε κάτι να ζωγραφίζετε στο παράθυρο και καταλαβαίνει πως είναι ένα πνεύμα. Αλλά για πρώτη φορά το πνεύμα έρχεται μέσα στο σπίτι της και αυτό την συγκλονίζει. Με όλα ταύτα το φόβο της, προσπαθεί να τον βοηθήσει να ξανά ενωθεί με την οικογένεια του και περνάει το μήνυμα του που θέλει εκείνη να πει.
Ένα αγόρι που πέθανε σε μια σύγκρουση με τραίνο, θέλει βοήθεια από την Melinda να σιγουρέψει την μητέρα του πως ο θάνατος του δεν προκλήθηκε από εκείνη. Η πεθερά της Melinda κάνει δωρο ένα ταξίδι στον Jim και στη Melinda και έχουν μια βαθιά συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα.
Η ίδια δίδυμη αδερφή μιας έφηβης κοπέλας παρακαλεί την Melinda να την βοηθήσει να απολογηθεί στην αδερφή της η οποίος είναι ασθενής ψυχιατρικής.
Ένας άντρας που σκοτώθηκε σε ατύχημα ποδηλάτου ζητάει την βοήθεια της Melinda για να σώσει την ζωή της αρραβωνιαστικιά του και να μάθει σε ποιον μεταμόσχευσαν την καρδιά.
Joaquin Cortes the king of flamenco dance, will be at the Kallimarmaro Panathenaic Stadium in Athens.
Σ’ ένα νοσοκομείο η Μelinda συναντά το πνεύμα μίας γυναίκας, η οποία θέλει να μάθει τι προκάλεσε το θάνατό της κατά τη διάρκεια μιας εγχείρισης.
Ένα δαιμόνιο κυνηγάει τον Jim και τον οδηγεί να αμφιβάλει για την πίστη του. Η Melinda προκειμένου να σώσει τον Jim πρέπει να βοηθήσει το πνεύμα, παρόλο που είναι επικίνδυνο.
Το πνεύμα της μητέρας ενός εφήβου προσπαθεί να επικοινωνήσει με το γιο της μέσω λευκού ήχου. Η Melinda καλείται να βρει ένα τρόπο να φτάσουν τα μηνύματα στον παραλήπτη.
Το φάντασμα μιας νύφης που δεν πρόλαβε να ζήσει την πρώτη νύχτα του γάμου της επιστρέφει με εκδικητική διάθεση κυνηγώντας τη νέα αρραβωνιαστικιά του αγαπημένου της.
Το φάντασμα της μητέρας ενός μποξέρ ζητάει από τη Melinda να βοηθήσει να συμφιλιωθεί ο γιος της με τον πατέρα του. Ο μποξέρ είναι θυμωμένος μαζί του γιατί δεν τον άφησε να περάσει το λιγοστό χρόνο που απέμενε με την άρρωστη μητέρα του.
Το φάντασμα ενός ηλικιωμένου υποπτεύεται ότι ο νέος γείτονας της Melinda είναι ο δολοφόνος της εγγονής του.
Ένα φάντασμα ακολουθεί τη Melinda για να την αναγκάσει να επικοινωνήσει με την κόρη του. Την ίδια ώρα, μία γυναίκα μηνύει τον άντρα της Melinda, ο οποίος είναι νοσηλευτής υποστηρίζοντας ότι της προκάλεσε μεγαλύτερη βλάβη την ώρα που της έδινε τις πρώτες βοήθειες.
Η Melinda καλείται να θυμηθεί πώς αποξενώθηκε από τη μητέρα της, αφότου είχε την πρώτη της ενόραση. Η μητέρα της φαίνεται να μην μπορούσε να δεχτεί το χάρισμα της κόρης της. Τώρα, η Melinda πρέπει να τα ξαναβρεί με τη μητέρα της για να βοηθήσει ένα φάντασμα.
Η Melinda έρχεται αντιμέτωπη με το πνεύμα ενός εξαγριωμένου αγοριού, το οποίο τρομοκρατεί τη μητέρα του και την μικρή αδερφή του.
Το φάντασμα ενός αφροαμερικανού που δολοφονήθηκε τη δεκαετία του 70' από ένα λευκό στοιχειώνει τον κατήγορο της υπόθεσης που παρόλο που είχε αρκετά στοιχεία δεν κατάφερε να στείλει στη φυλακή τον ένοχο. Η Melinda προσπαθεί να το βοηθήσει να βρει τη δικαιοσύνη που ψάχνει.
Ένα τυχαίο χτύπημα στο κεφάλι θέτει σε κίνδυνο την ικανότητα της Melinda. Η κοπέλα πρέπει να συμβιβαστεί με το ενδεχόμενο να χάσει για πάντα το χάρισμα της, καθώς προσπαθεί να βοηθήσει μια νεαρή που πρόσφατα έχασε τον αγαπημένο της.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz