Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Brothers & Sisters - iShow.gr
Brothers & Sisters (Brothers and Sisters)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κοινωνική
Δραματική
Είδος
Κοινωνική δραματική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2006
Διάρκεια
60'
Συντελεστές
Σκηνοθεσία
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Ο Justin βλέπει με άλλο μάτι τη θεραπεία της Holly, όταν μία νοσοκόμα του τραβάει το ενδιαφέρον. Ο Dr. Karl καταφέρνει να μιλήσει στην καρδιά της Nora, όταν βοηθάει τη Sarah και την Kitty να λύσουν τις αδερφικές διαφωνίες του παρελθόντος.
Οι χαριτωμένες και καλοπροαίρετες προθέσεις της μητέρας του Luc για προξενιό, γρήγορα μετατρέπονται σε δράματα, όταν χώνει τη μύτη της στα αισθηματικά της Nora.
Αν και η Nora κάνει ότι μπορεί προκειμένου να κρατήσει κοντά της τον Brody νιώθει ότι πλέον έχουν χάσει το ιδιαίτερο δέσιμο τους. Ο Justin απευθύνεται σε έναν άστεγο προκειμένου να τον βοηθήσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του.
O αδερφός της Olivia εμφανίζεται και προσπαθεί να κερδίσει την επιμέλειά της από τον Kevin και τον Scotty. Η Walker δεν ξέρουν τι είναι καλύτερο για το μέλλον της μικρής.
H Nόρα αποφασίζει να αφεθεί ελεύθερη κι έτσι προκύπτει μια ρομαντική ιστορία με τον Brody. Στο μεταξύ, η Sarah και ο Luc αποφασίζουν να κάνουν μία μεγαλύτερη οικογένεια.
O Justin κρατάει ακόμη καλά φυλαγμένο ένα μυστικό για την αληθινή ταυτότητα του πατέρα του και σ' αυτό το επεισόδιο ο Scotty θα κάνει μια συγκλονιστική ανακάλυψη.
Αφού η Sarah μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Brody, θα θελήσει ο ίδιος να μην αποτελεί μέρος της ζωής της και της οικογένειάς της. Η Olivia φαίνεται να αδυνατεί να συνηθίσει το νέο μωρό στην οικογένεια.
Ενώ όλα τα σχέδια της Sarah και του Luc δείχνουν να καταρρέουν, οι Walkers θα καταλάβει για ακόμα μία φορά την πραγματική έννοια του θεσμού της οικογένειας.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz