Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
The sinner - iShow.gr
The sinner
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Θρίλερ
Είδος
Σειρά θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2017
Διάρκεια
60'
Κύκλοι
1
2
3
4
Μετά από σχεδόν 15 χρόνια, ο ντετέκτιβ Χάρι Αμπρόους επιστρέφει στη γενέτειρα του για να βοηθήσει στη διερεύνηση ενός διπλού φόνου, μετά από πρόσκληση της νεαρής αστυνομικού Χέδερ Νόβακ, κόρη ενός παλιού γνωστού του.
Η Βέρα Γουόλκερ ισχυρίζεται ότι είναι η μητέρα του Τζούλιαν και πως τα θύματα ζούσαν μαζί της και πήγαιναν τον Τζούλιαν μια βόλτα στους καταρράκτες του Νιαγάρα. Η Χέδερ σοκάρεται όταν ακούει ότι η Βέρα ζει στο Mosswood, μια περίφημη 'ουτοπική' κοινότητα.
Ο Τζούλιαν συλλαμβάνεται και κρατείται σε κέντρο κράτησης ανηλίκων, περιμένοντας να δικαστεί. Όταν ο Χάρι λέει στη Βέρα ότι ο Τζούλιαν θα υποβληθεί σε ψυχολογική αξιολόγηση, εκείνη του λέει ότι τα θύματα, ο Άνταμ και η Μπες απήγαγαν τον Τζούλιαν.
Ένα ημερολόγιο από τη σοφίτα του Πουλ με ένα έμβλημα και ένα απόσπασμα, που αναφέρει ότι μπαίνει στον 'λαβύρινθο', είναι τα στοιχεία, που ακολουθούν ο Χάρι και η Χέδερ. Μια ψυχασθενής είναι ο μόνος σύνδεσμος που έχουν, προς το παρόν, με τον Πουλ.
Ο Χάρι μαθαίνει ότι μόνος του πήγε στο μοτέλ αλλά δεν δίνει σαφείς απαντήσεις στις ερωτήσεις της Χέδερ σχετικά με την επίσκεψή του στη Βέρα. Στη δίκη του Τζούλιαν, ο δικηγόρος του υποβάλλει αίτημα για μη ενοχή του πελάτη του.
Ο Χάρι μαθαίνει ότι παρακολουθείται και καταφέρνει να βρει το βίντεο που έλειπε. Στέλνει ένα αντίγραφο στη Χέδερ και το δείχνει στη Βέρα, αναγκάζοντάς την να ανακαλέσει στη μνήμη της και να συσχετίσει προηγούμενα γεγονότα, που είχαν συμβεί στο Mosswood.
Η αστυνομία κάνει επιδρομή στο Mosswood και αναζητά τον Τζούλιαν. Ανησυχώντας για την ασφάλειά του, η Βέρα βρίσκεται σε αντιπαράθεση με όλους και τελικά συλλαμβάνεται. Ο Χάρι θεωρεί ότι η φιγούρα κρατάει τον Τζούλιαν.
Ο Χάρι κάνει μια ανακάλυψη σχετικά με συγκεκριμένα χρήματα, που λάμβανε κάθε μήνα η Βέρα τα τελευταία 10 χρόνια. Η Χέδερ βρίσκει ένα κλειδί δωματίου μοτέλ στο σπίτι του Τζακ και αφορά το ίδιο μοτέλ όπου πυροβολήθηκε η Μαρίν.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz