Αναζήτηση
Private Eyes - iShow.gr
Private Eyes
Σειρά
Δραματική
Είδος
Δραματική σειρά καναδικής παραγωγής 2016
Διάρκεια
43'
Κύκλοι
1
2
2
3
4
5
Δραματική (2017). Αν και διαφέρουν στον τρόπο αντιμετώπισης των υποθέσεων, ο Σέιντ και η Άντζι είναι επισήμως συνεργάτες. Η νέα τους υπόθεση έρχεται από τον ιδιοκτήτη μιας ομάδας αγώνων αυτοκινήτου. Άραγε θα προσαρμοστούν στους νέους τους ρόλους; Παραγωγή: Καναδάς. (45')
Δραματική (2017). Μία ιδιόρρυθμη πελάτισσα προσλαμβάνει τον Σέιντ και την Άντζι προκειμένου να ανακαλύψουν ποιος διέρρηξε το διαμέρισμά της. Στο μεταξύ, ο πατέρας του Σέιντ γίνεται φίλος με έναν ιδιοκτήτη εστιατορίου, που εμπλέκεται στην υπόθεση. Παραγωγή: Καναδάς. (45')
Δραματική (2017). Όταν ένας καθηγητής κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά, ο Σέιντ και η Άντζι καλούνται να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο, οι τολμηροί ντετέκτιβ ανακαλύπτουν ότι όλα ξεκίνησαν από μια κλειστή μαθητική λέσχη. Παραγωγή: Καναδάς. (45')
Δραματική (2017). Μια σχεδιάστρια μόδας προσλαμβάνει τον Σέιντ και την Άντζι για τη φύλαξη της νέας της κολεξιόν. Η κατάσταση, όμως, βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν μέρες πριν την πιο σημαντική επίδειξη της καριέρας της η συλλογή εξαφανίζεται. Παραγωγή: Καναδάς. (45')
Ο Σέιντ και η Άντζι αναζητούν μία βιολίστρια που αγνοείται εδώ και έναν χρόνο και θεωρείται πλέον νεκρή. Στο μεταξύ, ο πατέρας της Σέιντ αρχίζει να έχει περίεργη συμπεριφορά.
Δραματική (2017). Η κατήγορος σε μια πολύκροτη υπόθεση ανθρωποκτονίας προσλαμβάνει τον Σέιντ και την Άντζι προκειμένου να ερευνήσουν εάν οι ένορκοι παραμένουν αμερόληπτοι. Όμως τα στοιχεία που ανακαλύπτουν ενδέχεται να καταστρέψουν την καριέρα τους. Παραγωγή: Καναδάς. (45')
Δραματική (2017). Έπειτα από μια σειρά διαρρήξεων, η Άντζι κι ο Σέιντ καλούνται να ανακαλύψουν ποιος έχει βάλει στο στόχαστρο μια εθελοντική κλινική στο Ντάνφορθ Βίλατζ. Η έρευνα θα τους οδηγήσει στον πρώην μνηστήρα της Άντζι, που εργάζεται εκεί. Παραγωγή: Καναδάς. (45')
Δραματική (2017). Όταν προσλαμβάνονται από έναν εργολάβο κηδειών για να εντοπίσουν τη σορό ενός νεκρού, ο Σέιντ και η Άντζι αποκαλύπτουν μια οικογενειακή συνωμοσία, που έχει ως στόχο το 'θάψιμο' εκατομμυρίων δολαρίων από αμφιλεγόμενη κληρονομιά. (45')
Δραματική (2017). Στο φινάλε του Α' μέρους του 2ου κύκλου, ο Σέιντ και η Άντζι ερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης ενός δόκιμου αξιωματικού. Η κατάσταση, όμως, περιπλέκεται απροσδόκητα, όταν τα στοιχεία τούς οδηγούν σε ένα σκοτεινό μυστικό. Παραγωγή: Καναδάς. (45')
ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Δραματική (2018). Ο Σέιντ καταφεύγει στη βοήθεια της Νόρα, όταν καλείται να συλλέξει αποδεικτικά στοιχεία για έναν στημένο αγώνα μποξ. Αργότερα, η συνάντηση του ντετέκτιβ με έναν προπονητή πυγμαχίας θα ξυπνήσει άσχημες μνήμες από το παρελθόν. Παραγωγή: Καναδάς. (45')
ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Δραματική (2018). Φοβούμενος ότι έχει πέσει θύμα δηλητηρίασης, ο 'βασιλιάς' ενός Μεσαιωνικού Θεάματος στρέφεται στον Σέιντ και την Άντζι. Όταν η υγεία του επιδεινώνεται, οι ικανοί ντετέκτιβ σπεύδουν να ανακαλύψουν τον ένοχο πριν να είναι πολύ αργά. Παραγωγή: Καναδάς. (45')
ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Δραματική (2018). Η ιδιοκτήτρια ενός πολυτελούς καταλύματος αναθέτει στον Σέιντ και την Άντζι μια φαινομενικά απλή υπόθεση απιστίας. Τα πάντα, όμως, ανατρέπονται όταν ο σύζυγός της βρίσκεται νεκρός και ο σερίφης μοιάζει ανίκανος να βοηθήσει... Παραγωγή: Καναδάς. (45')
ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Δραματική (2018). Ο Σέιντ και η Άντζι μπαίνουν σε περιπέτειες, όταν βάζουν στο αυτοκίνητό τους ένα άγνωστο πρόσωπο. Με τους Μαζ και Νόλαν στα ίχνη τους, θα πρέπει να ανακαλύψουν έγκαιρα αν πρόκειται για έναν αθώο περαστικό ή έναν στυγερό δολοφόνο. Παραγωγή: Καναδάς. (45')
Δραματική (2018). Η αδελφή του Μαζ ζητά τη βοήθεια της Άντζι, όταν ένα σπάνιο υδρόβιο ζώο εξαφανίζεται από το ενυδρείο Ρίπλεϊ κατά τη διάρκεια της βάρδιάς της. Θα καταφέρει η χαρισματική ντετέκτιβ να εξιχνιάσει την υπόθεση πριν να είναι πολύ αργά; Παραγωγή: Καναδάς. (45')
Δραματική (2018). Ο Σέιντ και η Άντζι προσλαμβάνονται από ένα νεαρό αγόρι, προκειμένου να εξιχνιάσουν τη δολοφονία της γειτόνισσάς του. Θα καταφέρουν οι ικανοί ντετέκτιβ να ανακαλύψουν πού τελειώνει η αλήθεια και πού αρχίζει η υπερβολή του κόσμου; Παραγωγή: Καναδάς. (45')
ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Δραματική (2018). Όταν ένας ενοχλητικός θαυμαστής από το παρελθόν της επιστρέφει, η Μπέκα ζητά από τον Σέιντ και την Άντζι να εισχωρήσουν στον λαμπερό αλλά 'σκοτεινό' κόσμο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και να ξεσκεπάσουν τον απειλητικό άγνωστο. Παραγωγή: Καναδάς. (45')
ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Δραματική (2018). Ο Σέιντ κι η Άντζι καλούνται να ανακαλύψουν ποιος προσπαθεί να σαμποτάρει τη βραβευμένη μπίρα δύο επιτυχημένων ζυθοποιών. Αν και αρχικά θεωρούν την υπόθεση σχετικά απλή, σύντομα συνειδητοποιούν ότι κάτι σκοτεινό κρύβεται από πίσω. Παραγωγή: Καναδάς. (45')
Ο Σέιντ και η Άντζι προσλαμβάνονται από την Ντάνα, προγραμματίστρια, για να βρουν έναν σκληρό δίσκο που έχει παράνομες φωτογραφίες. Όμως ξέχασε να τους πει πως ο δίσκος είναι κλειδωμένος σε ένα εργαστήριο με κάμερες ασφαλείας και ανιχνευτές κίνησης.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: webmaster@ishow.gr
Δελτία τύπου: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551