Αναζήτηση
Breakout Kings - iShow.gr
Breakout Kings
Σειρά
Αστυνομική
Θρίλερ
Δραματική
Διάρκεια
43'
Συντελεστές
Κύκλοι
1
2
Δύο ειδικοί φρουροί τρέχουν μια επίλεκτη ομάδα που χρησιμοποιεί καταδικασθέντες εγκληματίες για να συλλαμβάνουν επικίνδυνους δραπέτες φυλακών. Για κάθε σύλληψη που καταφέρνουν μεώνεται η διάρκεια της καταδίκης τους.
Ο Xavier Price, ένας βίαιος απαγωγέας γυναικών, δραπετεύει από τη φυλακή. Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης των Breakout Kings γι'αυτόν, πρέπει να ασχοληθούν και με το πρόβλημα που δημιουγείται με το νέο μέλος της ομάδας, την Erica.
Ο κοινωνικά δύστροπος T-Bag κάνει μια αιματηρή απόδραση οπό τη φυλακή και ξεκινάει ένα μονοπάτι εκδίκησης. Δεδομένου ότι η συχνότητα των εγκλημάτων του κλιμακώνεται, η ομάδα πρέπει να τον συλλάβει πρίν φτάσει στα σύνορα με τον Καναδά.
Ο Joe, ένας καταδικασμένος παιδεραστής, μεταμφιέζεται ως μέλος πληρώματος σε ένα γύρισμα ταινίας και δραπετεύει. O πρώτος σταθμός της ομάδας είναι το σχολείο που δούλευε πριν συλληφθεί ο καταζητούμενος.
Η ομάδα προσπαθεί να συλλάβει μια αδίστακτη γυναίκα η οποία έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία του συζύγου της με μαχαίρι. Η γυναίκα εξαπατούσε τους άντρες που συναντούσε για να την βοηθούν να δραπετεύει.
Ο αντικυβερνητικός εγκληματίας Christian Beaumont δραπετεύει, και πρέπει να βρεθεί πριν προλάβει να καταστρέψει κάτι άλλο. Το διακύβευμα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο όταν ο Beaumont στέλνει έναν εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του Charlie.
Οι σύγχρονοι Bonnie και Clyde δραπετεύουν από τη φυλακή και πέφτουν κατευθείαν στην εγκληματικότητα.
"Ένας θυριώδης τρόφιμος δηλητηριάζεται, και το φέρετρο του χρησιμοποιείται ως ""Δούρειος Ίππος"" από δύο κρατούμενους για να δραπετεύσουν."
"Ο Andre, ένας όμορφος, πλούσιος και πονηρός κλέφτης κοσμημάτων, δραπετεύει από τη φυλακή αφήνοντας όλους τους φρουρούς των φυλακών αποσβολωμένους."
"Ένας περιβόητος μισθοφόρος δραπετεύει από τη φυλακή με σκοπό τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων.
"Ένας βίαιος σχιζοφρενής με δεξιότητες στην υπαίθρια επιβίωση και ιστορικό με τελετουργικές δολοφονίες, σταμάτησε τα φάρμακα του και έχει βγει για κυνήγι.
Μια συγκλονιστική σκηνή εκτιλίσεται όταν ένα φορτηγό καρφώνεται πάνω στο τοίχο των φυλακών. Ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο βγαίνει από το πίσω μέρος του φορτηγού γεμάτο καταδικασθέντες εγκληματίες.
Η αδίστακτη βασίλισσα των καρτέλ ναρκωτικών, Carmen Vega, καταφέρνει να δραπετεύσει ενώ βρισκόταν στη κηδεία του δολοφονημένου γιου της.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551