Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Game of Thrones - iShow.gr
Game of Thrones
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Δράσης
Δραματική
Φαντασίας
Είδος
Σειρά φαντασίας και δράσης αμερικανικής παραγωγής 2011
Διάρκεια
60'
Κύκλοι
1
2
3
4
4
5
6
7
8
Στην πρεμιέρα του 6ου κύκλου, ο Τζον Σνόου είναι νεκρός, η Ντανέρις γνωρίζει έναν δυνατό άνδρα ενώ η Σέρσι συναντά και πάλι την κόρη της. 
Η μάχη για το Σιδερένιο Θρόνο συνεχίζεται στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova. Προδοσίες, δολοπλοκίες, έρωτες και πάθη εξακολουθούν να παρασύρουν τους ήρωες σε ένα θανάσιμο παιχνίδι εξουσίας, στα συναρπαστικά επεισόδια του 6ου κύκλου. 
Την ώρα που η Ντανέρις συναντά το μέλλον της, ο Μπραν συναντά το παρελθόν. Ο Τόμεν έρχεται αντιμέτωπος με το Μέγα Σπουργίτι. Η Αρια συνεχίζει την εκπαίδευσή της. Ο Βάρις βρίσκει μια απάντηση και ο Ράμσι λαμβάνει ένα δώρο. 
Ο Τίριον αναζητά έναν ασυνήθιστο σύμμαχο. Ο Μπραν μαθαίνει πολλά ενώ η Μπριέν φεύγει για μια αποστολή. Στο μεταξύ, η Αρια έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αξία της. 
Ενας παλιός εχθρός έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Την ίδια στιγμή, η Γκίλι γνωρίζει την οικογένεια του Σαμ, η Αρια πρέπει να κάνει μια δύσκολη επιλογή και ο Τζέιμι έρχεται αντιμέτωπος με το Μέγα Σπουργίτι. 
Το Μέγα Σπουργίτι επικεντρώνει την προσοχή του σε έναν διαφορετικό στόχο. Ο Τζέιμι έρχεται αντιμέτωπος με έναν ήρωα, η Αρια καταστρώνει ένα σχέδιο ενώ ο Βορράς έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. 
Καθώς ο Τζέιμι εξερευνά τις επιλογές του, η Σέρσι δίνει την απάντησή της σε ένα αίτημα. Κι ενώ τα σχέδια του Τίριον αποδίδουν καρπούς, η Αρια έρχεται αντιμέτωπη με μια νέα δοκιμασία. 
Ενώ η Ντανέρις αναλαμβάνει δράση ώστε να λυθεί η πολιορκία της Μερίν, οι Σταρκ ετοιμάζονται για τη μεγάλη μάχη που θα καθορίσει τη μοίρα του Βορρά, ο Ντάβος βρίσκει ένα αγαπημένο αντικείμενο και ο Ράμσι παίζει ένα παιχνίδι. 
Φινάλε 6ου κύκλου. Η Σέρσι δικάζεται για τα εγκλήματά της, ο Τζέιμι γιορτάζει τη νίκη του με τον Φρέι κι ο Ντάβος έρχεται αντιμέτωπος με τον Τζον για τις πράξεις της Μελισάντρε ενώ ο Μικροδάχτυλος αποκαλύπτει τις προθέσεις του στη Σάνσα. 
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz