Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Game of Thrones - iShow.gr
Game of Thrones
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Δράσης
Δραματική
Φαντασίας
Είδος
Σειρά φαντασίας και δράσης αμερικανικής παραγωγής 2011
Διάρκεια
60'
Κύκλοι
1
2
3
4
4
5
6
7
8
Ενώ η Σέρσι κι ο Τζέιμι προσαρμόζονται σε έναν κόσμο χωρίς τον Τάιγουιν, ο Βάρις αποκαλύπτει στον Τίριον μια συνωμοσία, η Ντανέρις έρχεται αντιμέτωπη με μια νέα απειλή κι ο Τζον παγιδεύεται ανάμεσα σε δύο βασιλιάδες.
Η Σέρσι ανησυχεί για την ασφάλεια της κόρης της στο Ντορν, καθώς η Ελάρια ζητά εκδίκηση για το θάνατο του Ομπεριν. Στο μεταξύ, η Αρια φτάνει στο Μπράβος, ο Ποντ και η Μπριέν μπαίνουν σε μπελάδες, ενώ ο Στάνις βάζει τον Τζον σε δοκιμασία.
Ενώ στο Μπράβος η Αρια βλέπει το Θεό με τα Πολλά Πρόσωπα, στο Κινγκς Λάντινγκ η Βασίλισσα Μάρτζερι απολαμβάνει το νέο της σύζυγο. Στο μεταξύ, ο Τίριον κι ο Βάρις περπατούν στη Μακριά Γέφυρα του Βολάντις.
Ο στρατός του Μεγάλου Σπουργιτιού επιδεικνύει όλο και μεγαλύτερη επιθετικότητα. Στο μεταξύ, ο Τζέιμι κι ο Μπρον κατευθύνονται βόρεια, ενώ η Ελάρια και τα Φίδια της Αμμου ορκίζονται εκδίκηση για το θάνατο του Ομπεριν.
Στο Μέριν, η Ντανέρις αναγκάζεται να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση. Την ίδια στιγμή, ο Τζον επιστρατεύει τη βοήθεια ενός απρόσμενου συμμάχου, η Μπριέν αναζητά τη Σάνσα κι ο Θίον παραμένει υποχείριο του Ράμσι.
Ενώ η εκπαίδευση της Αρια συνεχίζεται, ο Τζόρα κι ο Τίριον πέφτουν πάνω σε δουλεμπόρους, ο Τριστέιν και η Μιρσέλα κάνουν σχέδια για το μέλλον τους, ο Τζέιμι κι ο Μπρον φτάνουν στον προορισμό τους και τα Φίδια της Αμμου επιτίθενται.
Ο Τζον προετοιμάζεται για μια σύγκρουση. Στο μεταξύ, η Σάνσα προσπαθεί να μιλήσει στον Θίον, η Μπριέν περιμένει έναν οιωνό, ο Στάνις παραμένει ανυποχώρητος κι ο Τζέιμι προσπαθεί να επανασυνδεθεί με ένα μέλος της οικογένειάς του.
Ενώ η Αρια κάνει μεγάλη πρόοδο στην εκπαίδευσή της, η Σάνσα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με έναν παλιό φίλο, η Σέρσι αναγκάζεται να δώσει σκληρό αγώνα και ο Τζον ταξιδεύει. 
Ενώ ο Στάνις καλείται να πάρει μια δύσκολη απόφαση, ο Τζον επιστρέφει στο Τείχος, ο Μέις Ταϊρέλ επισκέπτεται τη Σιδηρά Τράπεζα, η Αρια συναντά ένα πρόσωπο από το παρελθόν της και η Ντανέρις επιβλέπει απρόθυμα τις παραδοσιακές μονομαχίες.
Στο τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου, ο στρατός του Στάνις παρελαύνει προς το Γουίντερφελ, η Ντανέρις βρίσκεται περικυκλωμένη από αγνώστους, η Σέρσι ζητά συγχώρεση και ο Τζον έρχεται και πάλι αντιμέτωπος με μια δοκιμασία. 
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz