Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Leverage - iShow.gr
Leverage
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Αστυνομική
Είδος
Αστυνομική σειρά αμερικάνικης παραγωγής του 2008.
Κύκλοι
1
2
Ο Νέιτ ξαναμαζεύει την ομάδα για να οδηγήσει την τοπική συμμορία των Ιρλανδών εναντίον ενός τραπεζίτη. Αν γλιτώσουν, ο Νέιτ πρέπει να αντιμετωπίσει τέσσερις κλέφτες που αποφάσισαν ότι τους χρειάζεται στη ζωή του είτε του αρέσει, είτε όχι.
Η ομάδα προσπαθεί να πείσει ένα διεφθαρμένο υποστηρικτή των πολεμικών τεχνών να επενδύσει τα πάντα σε ένα ανύπαρκτο δίκτυο καλωδιακής τηλεόρασης, αλλά η απάτη αποκαλύπτεται. Τώρα ο Ελιοτ πρέπει να δώσει μάχη για να σώσει την κατάσταση.
Η ομάδα Leverage καταλαμβάνει ένα νοσοκομείο και σκηνοθετεί την εξάπλωση ενός θανάσιμου ιού με σκοπό να θέσει σε καραντίνα έναν εγκληματία που έχει ήδη καταδικασθεί και να τον αναγκάσει να αποκαλύψει μια κρυψώνα κλεμμένων χρημάτων.
Η ομάδα διεισδύει στον παρανοϊκό κόσμο των κυβερνητικών συνωμοσιών για να ξεσκεπάσει την απάτη μιας αμείλικτης παρουσιάστριας.
Ο Νέιτ και η ομάδα του οργανώνουν ένα σόου μαγείας για να καταφέρουν να διεισδύσουν σε μια υψίστης ασφαλείας εταιρεία που ευθύνεται για τη διοχέτευση στην αγορά τροφών επικίνδυνων για την υγεία.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz