Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Scrubs - iShow.gr
Scrubs
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Ο J.D. τώρα έχει να διδάξει τους δικούς του ειδικευόμενους. Ο Turk έχει αμφιβολίες για το αν θέλει να αποκτήσει παιδιά και προσπαθεί να αποτρέψει την Carla από το να μείνει έγκυος.
Ο J.D. θέλει να δείξει στον Dr. Cox και τον Dr. Kelso πώς είναι σωστό να φέρονται στους ειδικευόμενους, αλλά λίγο αργότερα μαθαίνει ότι οι φοιτητές του γελάνε με τα αστεία του από φόβο και σεβασμό προς το πρόσωπο του.
Καθώς ο J.D. κάνει σχέδια για τα γενέθλια του, συνειδητοποιεί ότι θέλει να κάνει κάποια πράγματα πριν φτάσει τα 30. Έτσι ξεκινά από το να δηλώσει συμμετοχή σε ένα τρίαθλο. Η Elliot ανακαλύπτει μία πλευρά του φίλου της που τη φρικάρει.
Ο Dr. Kelso και ο Dr. Cox έχουν ο καθένας από έναν ασθενή που αξίζει να πειραματιστούν πάνω σε μία νέα θεραπεία. Όμως υπάρχει μόνο μία θέση για κάτι τέτοιο.
Ο Turk και η Elliot προσπαθούν να βρουν την αιτία που προκαλεί αφόρητο πόνο σε έναν ασθενή. Η Carla προσπαθεί να οργανώσει την ετήσια φωτογράφηση.
Οι δημιουργοί του επεισοδίου εμπνεύστηκαν από το Μάγο του Οζ και έτσι ο J.D. προσπαθεί να επιστρέψει σπίτι, ο Turk ψάχνει για ένα δωρητή καρδιάς και η Carla ανησυχεί για το αν έχει το θάρρος να γίνει γονιός.
Οι J.D., Turk, Elliot και Carla ανακρίνονται σχετικά με το θάνατο ενός ασθενή. Ο Dr. Kelso μαθαίνει ότι τότε ο J.D.και ο Turk έλειπαν και η Elliot ήταν συντετριμμένη από την ανακάλυψη ότι ο φίλος της είναι παντρεμένος.
Η Carla αναστατώνεται, όταν ο Janitor αναφέρεται σε μία νοσοκόμα ως η «καυτή νεαρή Carla», γεγονός που μεγαλώνει την ανησυχία της ότι είναι πολύ μεγάλη για να κάνει παιδί.
Ο J.D. προσπαθεί από τη μία να ανακάμψει από τον πρόσφατο χωρισμό του και από την άλλη να μη δολοφονήσει το νεαρό ειδικευόμενο Keith, ο οποίος έχει γίνει ενοχλητικά τέλειος.
Ο Dr. Kelso γίνεται έξαλλος, όταν ανακαλύπτει ότι ένα πουλί έχει κάνει τη φωλιά του στο νοσοκομείο και ζητά από τον Janitor να το εξολοθρεύσει αμέσως.
Ο J.D. και ο Dr. Cox περνάνε και τα πέντε στάδια της θλίψης, όταν η υγεία του αγαπημένου τους ασθενή κινδυνεύει.
Ο J.D. δυσκολεύεται να ξυρίσει τα μαλλιά του προκειμένου να συμπαρασταθεί σε μια ασθενή του που κάνει χημειοθεραπεία, όταν συναντάει μία κοπέλα που του λέει ότι της αρέσουν τα μαλλιά του.
Ο Turk μαθαίνει ότι η Carla είναι έγκυος πριν από εκείνη και ο J.D. τον πείθει να το πουν σε όλο το νοσοκομείο με σκοπό να της κάνουν έκπληξη για τα καλά νέα. Εκείνη, όμως, θέλει να το μοιραστεί η ίδια με τον καθένα.
Ο αδερφός του J.D., ο Dan επιστρέφει για μια ξαφνική επίσκεψη. Η Elliot μαθαίνει ότι ο J.D. είπε στον Dan ότι εκείνη ακόμα είναι ερωτευμένη μαζί του. Η Carla και ο Turk πελαγώνουν όταν αρχίζουν να μιλάνε για το όνομα του μωρού.
Ο Turk και η Carla μετατρέπουν το παλιό δωμάτιο του J.D.σε παιδικό δωμάτιο για το μωρό τους.
Ο J.D. προτείνει στον Dr. Cox να φάνε μαζί μεσημεριανό, αλλά εκεί συναντούν μια ενοχλητική παλιά ασθενή, την Jill Tracy, η οποία δίνει ένα μάθημα στον J.D. περί υπευθυνότητας.
Ο Dr. Cox το ρίχνει στο ποτό, όταν βγαίνει η απόφαση ότι ευθύνεται για το θάνατο τριών ασθενών του.
Ο Dr. επιστρέφει στη δουλειά, αλλά η Elliot παρατηρεί ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Η Carla θυμώνει με τον Turk, επειδή αυτός μπορεί ακόμα να κάνει πολλά πράγματα, ενώ εκείνη όχι επειδή είναι έγκυος.
Η Elliot σκέφτεται να χωρίσει τον Keith, αλλά η Carla της οποίας οι ορμόνες της την έχουν αλλάξει εξαιτίας της εγκυμοσύνης της προσπαθεί να παρέμβει.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz