Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Scrubs - iShow.gr
Scrubs
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9
O John Dorian (JD), είναι ένα πολύ συμπαθητικό και ωραίο παιδί που θα είχε αυτοπεποίθηση αν συνειδητοποιούσε τα θετικά του στοιχεία. Τέσσερα χρόνια στην Ιατρικής τον έχουν προετοιμάσει για την ειδίκευσή του στο νοσοκομείο Sacred Heart.
Ο JD προσπαθεί να πείσει έναν καπνιστή να το κόψει για να εντυπωσιάσει τον Dr. Cox. Η συμπεριφορά της Elliot εκνευρίζει την Carla, αλλά ο Turk την πείθει να την συγχωρήσει και κερδίζει ένα ραντεβού μαζί της.
Ο J.D. νιώθει ότι ο Turk είναι απόμακρος όταν, κάθε φορά που προσπαθεί να του μιλήσει, εκείνος φεύγει. Ο J.D. έχει 48 ώρες στη διάθεσή του να φιλήσει την Elliot, αλλιώς κινδυνεύει να θεωρηθεί απλός φίλος της.
Οι τρεις ειδικευόμενοι αναλαμβάνουν ασθενείς. Ο ασθενής του JD είναι μια 74χρονη με νεφρική ανεπάρκεια, ο ασθενής του Turk είναι ένας 20χρονος με κήλη, και η ασθενής της Elliot μιλάει μόνο Ισπανικά.
O J.D. εντοπίζει στον Dr. Kelso ένα λάθος, το οποίο όμως είχε γίνει επίτηδες από τον Dr. Cox για να σωθεί μια γυναίκα χωρίς ασφάλιση και να χρεωθεί ο λογαριασμός ενός άντρα που είχε πεθάνει.
Ο Dr. Cox απειλείται με απομάκρυνση, και ο J.D. είναι υπεύθυνος για μια πολύ σημαντική ασθενή, μέλος του Δ.Σ. Η ασθενής είναι πολύ απαιτητική, και ο J.D. τελικά κοιμάται μαζί της χωρίς να ξέρει ακριβώς ποιά είναι.
Ο J.D. θεωρείται ο πιο έξυπνος εκπαιδευόμενος, αλλά έχει ανταγωνιστή το Nick, ο οποίος είναι πιο φιλικός και συμπαθητικός. Ο J.D. ξαφνιάζεται όταν βλέπει το Nick να κλαίει κάτω από το βάρος της πίεσης της ιατρικής εκπαίδευσης.
Ο J.D. και ο Turk γίνονται ήρως αφού σώζουν τη σωή ενός κάμεραμαν μπροστά στην τηλεόραση. Αλλά ο Turk γρήγορα γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης σε μια καμπάνια δημοσίων σχέσεων του Dr. Kelso.
Ο J.D. βλέπει το νοσοκομείο από την πλερυά τους ασθενούς, μπάινοντας για εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας. Η Elliot τον εξετάζει και λέει σε όλους πόσο ψύχραιμη και δυνατή είναι. Ο J.D. δεν θέλει να τον χειρουργήσει ο Turk και τον στενοχωρεί.
Ο J.D. ξεκινάει μια σχέση με την Carla ενώ αποκτάει και το παρατσούκλι 'Scooter'. Η σχέση του με την νοσοκόμα Espinosa εξελίσσεται, όταν οι ιατρικές του γνώσεις αρχίζουν να ξεπερνούν τις δικές της.
Ο J.D. ξεκινάει μια σχέση με την Carla, και αποκτάει και το παρατσούκλι "Scooter". Η σχέση του με την νοσοκόμα Espinosa εξελίσσεται, όσο την ξεπερνάει σε ιατρικές γνώσεις.
Μια γυναίκα γλιστραέι και πέφτει στο βρεμένο πάτωμα του νοσοκομείου. Ο Dr. Kelso ζητάει από τον J.D. να της φερθεί καλά ώστε να μην τους κάνει μήνυση. Ο J.D. Είναι όμως πολύ απασχολημένος στην 24ωρη βάρδια του Dr. Cox's στην εντατική.
Ο J.D. εκνευρίζεται καθώς όλα του τα ραντεβού με μια πρώην ασθενή διακόπτονται από επείγουσες κλήσεις. Ο Dr. Kelso μοιάζει λιγότερο απειλητικός στους εκπαιδευόμενους, μετά από μια συζήτηση που έκαναν με τον Dr. Cox.
Η Alex κι η Elliot τσακώνονται. Οταν ο Dr Kelso πηγαίνει την Carla στη δουλειά, εκείνη γνωρίζει μια τελείως διαφορετική πλευρά του. Ο Turk συγκρούεται με τον Dr Cox όταν συνειδητοποιεί ότι κι εκείνος τρέφει αισθήματα για την Carla.

Εχοντας περάσει μια ολόκληρη ημέρα στο κρεβάτι μαζί, ο J.D. και η Elliot επιστρέφουν στη δουλειά προσπαθώντας να κρύψουν τη σχέση τους, αλλά ήδη το γνωρίζουν όλοι.
Οταν ο Dr. Cox εμφανίζεται έξαλλος στην πόρτα του, ο J.D. βλέπει μια πιθανότητα να περάσει η σχέση τους σε άλλο επίπεδο - μέχρι τη στιγμή που μαθαίνει ότι το να χάνει ο Cox τον έλεγχο είναι σχεδόν ετήσια παράδοση.
Ο J.D., η Elliot και ο Turk υποδέχονται για πρώτη φορά δικούς τους εκπαιδευόμενους, κι έχουν επιτέλους την ευκαιρία να δουν πώς είναι τα πράγματα για τους ΄παλιούς΄.
Η Elliot είναι πεπεισμένη ότι ο Dr. Kelso είναι αυτός που ακούγεται να τραγουδάει το ΄Tuscaloosa Heart΄ σε μια κασέτα που της δίνει ένας ασθενής, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ήταν συμφοιτητής του Bob. Ο Cox δεν ξέρει ποια να διαλέξει από τρεις γυναίκες.
Γονείς εισβάλλουν στα σπίτια και τις δουλειές των παιδιών τους. Ο πατέρας του J.D. είναι ένας μοναχικός διαζευγμένος που προσπαθεί να γίνει μέλος της παρέας, ενώ οι γονείς της Elliot είναι αντιπαθητικοί και σνομπ.
Η ανταγωνιστικότητα του Turk αρχίζει να ενοχλεί τον J.D., ειδικά όταν ξεπερνά τα αστεία σε προσωπικό επίπεδο & υπεισέρχεται σε θέματα ασθενών. Η Elliot συναντά ένα γοητευτικό ασθενή, αλλά δυσκολεύεται να τον κάνει να της ζητήσει ραντεβού.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz