Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Lost - iShow.gr
Lost
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Περιπέτεια
Δραματική
Μυστηρίου
Φαντασίας
Είδος
Δραματική περιπέτεια μυστηρίου και φαντασίας αμερικανικης παραγωγής 2004.
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
Ο Jack και ο Ben προσπαθούν να συναρμολογίσουν το Oceanic Six για την επιστροφή στο νησί, ενώ οι επιζώντες αρχίζουν να βιώνουν παράξενα συμπτώματα μετά την μετακίνηση του νησιού.
Ο Jack και ο Ben συνεχίζουν την αναζήτησή τους για την επανένωση των Oceanic Six- με το σώμα του John Locke, ενώ οι υπόλοιποι επιζώντες αρχίζουν να αισθάνονται τις επιδράσεις που προκαλούνται από την μετακίνηση του νησιού.
Ο Desmond ψάχνει για μια γυναίκα που θα μπορούσε να είναι το κλειδί στο να βοηθήσει τον Faraday να σταματήσει τις απρόβλεπτες κινήσεις του νησιού μέσα στο χρόνο. Ο Locke ανακαλύπτει ποιός επιτίθεται στους επιζώντες.
H Kate ανακαλύπτει ότι κάποιος γνωρίζει το μυστικό της αληθινής καταγωγήs του Aaron. Εν τω μεταξύ, οι δραματικές μετακινήσεις βάζουν τις ζωές των υπόλοιπων επιζώντων στο νησί σε ύψιστο κίνδυνο.
Ο Locke αναλαμβάνει το βάρος του να σταματήσει τις όλο και πιο βίαιες μετακινήσεις του νησιού μέσα στο χρόνο. Εν τω μεταξύ, ο Ben χτυπά ένα οδόφραγμα στην προσπάθεια του να επανενώσει τους Oceanic 6 και να τους φέρει πίσω στο νησί.
Ο δρόμος της επιστροφής στο νησί αποκαλύπτεται στα μέλη του Oceanic 6, αλλά υπάρχει πρόβλημα απ'την απροθυμία μερικών να επιστρέψουν.
Η μοιραία αποστολή του Locke εκτός νησιού, ενώ ο Jeremy Bentham αποκαλύπτεται.
Ο Sawyer διαιωνίζει ένα ψέμα με μερικούς από τους άλλους επιζώντες του νησιού, προκειμένου να προστατευτούν από τα λάθη του παρελθόντος.
Όταν μερικοί παλιοί φίλοι εμφανίζονται αιφνιδιαστικά, ο Sawyer αναγκάζεται να διαιωνίσει περαιτέρω το ψέμα του, προκειμένου να τους προστατεύσει.
Τα πράγματα αρχίζουν να ξετυλίγονται όταν ένας από τους επιζώντες παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές ολονών στο νησί.
Η Kate παίρνει ακραία μέτρα για να σώσει τη ζωή του Ben όταν ο Jack αρνείται να βοηθήσει. Εν τω μεταξύ, η Kate αρχίζει να λέει αλήθειες για να προστατεύσει τον Aaron.
Για να εξιλεωθεί για τις αμαρτίες του παρελθόντος, ο Ben πρέπει να προσπαθήσει να καλέσει το τέρας καπνού για να κριθεί.
Οι υποψίες για πιθανή παραβίαση εντείνονται όταν παίρνουν τον Ben από το ιατρείο, και ο απρόθυμος Miles αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον Hurley όταν του ζητείται να παραδώσει ένα σημαντικό πακέτο.
Στο εκατοστό επεισόδιο της σειράς, η ώρα της αλήθειας έχει φτάσει όταν ο Daniel Faraday ξεκαθαρίζει το τι ξέρει για το νησί.
Ο Jack και η Kate βρίσκονται σε αντιπαράθεση σχετικά με την κατεύθυνση που πρέπει να πάρουν για να σώσουν τους υπόλοιπους επιζώντες του νησιού. O Locke εδραιώνει τη θέση του ως ηγέτης των ""The Others"".
Η απόφαση του Jack να θέσει ένα σχέδιο σε δράση, προκειμένου να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, συναντιέται με αντίσταση από τους κοντινούς του ανθρώπους, ενώ ο Locke αναθέτει στον Ben ένα δύσκολο έργο, για το φινάλε της σεζόν.
Η απόφαση του Jack να θέσει ένα σχέδιο σε δράση, προκειμένου να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, συναντιέται με αντίσταση από τους κοντινούς του ανθρώπους, ενώ ο Locke αναθέτει στον Ben ένα δύσκολο έργο, για το φινάλε της σεζόν.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz