Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
The Life and Times of Tim - iShow.gr
The Life and Times of Tim
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κινούμενα σχέδια
Κωμωδία
Συντελεστές
Σκηνοθεσία
Κύκλοι
1
2
3
Ο Tim εργάζεται ως βοηθός μιας αθλήτριας του μπάσκετ / Ο Τim πρέπει να κουρευτεί πριν τη συνέντευξη για δουλειά.
Το αφεντικό πείθει τη πόλη να δοθεί σε μία οδό το όνομά του, και μετά συναντά τον Tim για φαγητό. / Ο Stu λαμβάνει μια απρόσμενη επίσκεψη από τον ανιψιό και θαυμαστή του, Abe.
Ο Tim επιστρέφει στη δουλειά που είχε όταν πήγαινε γυμνάσιο, στο γήπεδο του γκολφ. Ο ιδιοκτήτης ενός μανάβικου βάζει τις φωνές στον Stu, επειδή πήρε πάρα πολλά δείγματα λουκάνικου.
Η Amy πιέζει τον Tim να αντιπετωπίσει ένα τύπο που τοιχοκολλεί φυλλάδια στο κτίριό τους. / Ο Tim και ο Stu ανακαλύπτουν πως πρώην εργαζόμενοι της Omnicorp καταθέτουν αγωγή κατά της εταιρίας.
Όταν οι υπάλληλοι επιστρέφουν στην Omnicorp, τα πράγματα έχουν αλλάξει. / Ο The Boss προσκαλεί τους Tim, Stu, και Rodney σε πάρτι στη βάρκα του για να γιορτάσουν το διαζύγιό του.
Ο Tim προετοιμάζεται για επαγγελματικό ταξίδι στη Μινεάπολη. / Ο Tim και η Amy αποφασίζουν να μετακομίσουν όταν επιστρέφουν σπίτι από ψώνια και βρίσκουν μια παρέα αστέγων απ’έξω.
Ο Tim υπόσχεται να βγάλει τους φίλους του για φαγητό με την εταιρική κάρτα, εκείνοι όμως επιμένουν για στριπτιτζάδικο./ Ο Tim και η Amy οργανώνουν νύχτα παιχνιδιών με τη παρέα.
Το αφεντικό καλεί τους εργαζόμενους της Omnicorp στο σπίτι του για ένα πάρτι γενεθλίων. / O Tim και η Amy πάνε ταξίδι στο Vermont με τον Stu και τη νέα κοπέλα του, Gladys.
Ο Tim εμφανίζεται στο πάρτι της Julie, και αμέσως τον γιουχάρουν. / Ο ιερέας βρίσκει στα αγόρια πολύ καλές θέσεις για το παιχνίδι των Jets.
O Tim φρικάρει όταν καίγεται το χέρι του στο πάρτι γενεθλίων της Amy. / Όταν η Omnicorp πλήττεται από μια μυστηριώδη εταιρική καταστροφή, ζητά την αποπομπή όλου του μη απαραίτητου προσωπικού.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz