Αναζήτηση
Ες αύριον τα σπουδαία - iShow.gr
Ες αύριον τα σπουδαία
Συντελεστές
Άλλοι συντελεστές
Στέφανος Παππάς
Διεύθυνση φωτογραφίας
Πάνος Παπαδημητρίου
Ηχοληψία
Γιώργος Αλεφάντης
Μοντάζ
Γιάννης Πρίντεζης
Διεύθυνση παραγωγής
Στέργιος Παπαευαγγέλου
Οργάνωση παραγωγής
Ανδρέας Μαριανός
Γενικών καθηκόντων
Κύκλοι
1
1
3
4
5
7
8
Oι Έλληνες σκηνοθέτες στρέφουν, για μία ακόμη φορά, το φακό τους στο αύριο του Ελληνισμού, κινηματογραφώντας μια άλλη Ελλάδα, αυτήν της δημιουργίας και της καινοτομίας.
Στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, παρουσιάζεται ο 28χρονος συγγραφέας και ποιητής Χρήστος Αρμάντο Γκέζος. Σενάριο/σκηνοθεσία Δημήτρης Νάτου.
Η ομάδα UrbanDig διερευνά τις κρυφές ιστορίες κάτω απ' το ορατό αστικό τοπίο και αποκαλύπτει νέες αφηγήσεις μέσω θεατρικών παραστάσεων και παρεμβάσεων στον δημόσιο χώρο. Στο ντοκιμαντέρ, τα μέλη της μας ξεναγούν στις γειτονιές του Δρουγουτίου και της Ομόνοιας μέσα από δράσεις και συνεντεύξεις.
Ο Γιώργος Αρκομάνης είναι ένας καταξιωμένος συνθέτης και διευθυντής ορχήστρας με εξαιρετικές σπουδές. Παράλληλα ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγεία. Το όνειρό του είναι να μπορέσει να συνδυάσει τις δυο αγαπημένες του τέχνες, σε μια μοναδική παράσταση.
Το ντοκιμαντέρ του Θανάση Νεοφώτιστου παρουσιάζει δύο νέες αρχιτεκτόνισσες, που αποτελούν την ομάδα 'Τέσσερις διαστάσεις', την Ιωάννα Καζελίδου και την Άννα Μαρούλη, οι οποίες μέσα από τη δημιουργία ενός φωτιστικού σώματος, μας παρουσιάζουν την ίδια τη διεργασία της αρχιτεκτονικής δημιουργίας.
'Σιωπηλός παρατηρητής' του Χρήστου Καρτέρη. Παρακολουθούμε μια μέρα από τη ζωή της Νατάσας Ευσταθίου, διευκολύντριας της πρωτοποριακής μεθόδου iMuse. Μας αναλύει αυτό τo πολυαισθητηριακό διαδραστικό τεχνολογικό περιβάλλον και μιλάει για τη χρήση και τα οφέλη του για ανθρώπους με νοητικές και σωματικές αναπηρίες.
Το επεισόδιο σε σκηνοθεσία Αμέρισσας Μπάστα παρουσιάζει την Ηλέκτρα Ελληνικιώτη, σκηνοθέτρια του θεάτρου και του κινηματογράφου που θεωρείται από τις πιο ανερχόμενες Ελληνίδες σκηνοθέτριες με σταθερή παρουσία και ένα πολύ καθαρό καλλιτεχνικό στίγμα.
'Αδέλφια τάδε' της Μαρίας Γιαννούλη. Το ντοκιμαντέρ της Μαρίας Γιαννούλη παρουσιάζει δύο νεαρούς μουσικούς από την Κρήτη, τους Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη, που έχουν αφιερωθεί σε μια πολύ ξεχωριστή και σπάνια - για την ηλικία τους - ενασχόληση, τη μελοποιημένη ποίηση.
Ο Γιάννης, ένας πρωταθλητής του στίβου με παρουσία σε παγκόσμιες διοργανώσεις και πανευρωπαϊκά ρεκόρ, μας αφήνει να τρυπώσουμε στην καθημερινότητά του αλλά και να τον ρωτήσουμε για όλα τα θέματα ταμπού σε σχέση με την αναπηρία.
Το συγκεκριμένο επεισόδιο που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Κατωμέρης, παρουσιάζει τη Λίνα Ορφανός, ένα κορίτσι που πορεύεται σταθερά σε τρεις κουλτούρες - την ελληνική, την αμερικανική και την εβραϊκή - και το οποίο ξεπερνά μετά από μάχη μια δύσκολη ασθένεια.
Πολυφωνικό τραγούδι, ένα παλαιότατο τεκμήριο του μουσικού πολιτισμού. Τα τελευταία χρόνια, με μια άνοιξη πολυφωνίας να προμηνύει ένα υποσχετικό μέλλον. Ο καταλύτης της αναστροφής, η δράση του Πολυφωνικού Καραβανιού, εδώ και είκοσι χρόνια.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551