Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
The Listener - iShow.gr
The Listener
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Αστυνομική
Δραματική
Φαντασίας
Διάρκεια
42'
Συντελεστές
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Ο Toby και ο Dev ερευνούν την περίπτωση ενός serial killer, που αφήνει ζωντανά φίδια στον τόπο του εγκλήματος. Η υπόθεση συνδέεται με ένα πρώην ένοχο, που ενδεχομένως η Michelle έστειλε άδικα στη φυλακή.
Ένας πρώην συνάδελφος που δεν εμπιστεύεται τον Toby επιστρέφει για να αμφισβητήσει την ηγεσία της IIB, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο την επιτυχία ολόκληρης της ομάδας.
Ο Toby και η ομάδα IIB διερευνούν την απαγωγή μιας μπαλαρίνας, μετά από πληροφορίες της Tia, σχετικά με τη διαφθορά που επικρατεί σε μία σχολή χορού.
Ενώ η ομάδα διερευνά ένα κακοστημένο μαγικό κόλπο που κόστισε τη ζωή ενός μεγαλοεπενδυτή, ο εξονυχιστικός έλεγχος που ασκεί ο Becker στον Toby απειλεί να αποκαλύψει το μυστικό του.
Όταν ένας φίλος του Dev, πρώην hacker και πετυχημένος προγραμματιστής videogames βρίσκεται νεκρός την παραμονή της κυκλοφορίας του νέου του παιχνιδιού η IIB αναλαμβάνει δράση.
Μετά τη δολοφονία ενός ψυχίατρου, ο Toby καλείται να αντιμετωπίσει έναν ύποπτο, που δεν είναι σε καλή διανοητική κατάσταση.
Η IIB διερευνά την περίπτωση ενός δημάρχου που είναι ύποπτος για φόνο ενώ ο Becker ενθουσιάζεται με το δώρο του Toby.
Όταν ο γείτονας του Oz δολοφονείται, η IIB ανακαλύπτει ότι συμμετείχε σε μία ληστεία νομισμάτων και πρέπει να ανακαλύψουν το θησαυρό προκειμένου να συλλάβουν τον δολοφόνο.
Ο Toby και η υπόλοιπη ομάδα διερευνούν την υπόθεση δηλητηρίασης ενός διαγωνιζόμενου σε μία ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής.
Ενδείξεις αδερφικής διαμάχης στην περίπτωση δολοφονίας ενός δισεκατομμυριούχου playboy εξάπτουν την περιέργεια του Toby για τη δική του χαμένη οικογένεια.
Ο Toby εμπλέκεται σε μία ένοπλη απαγωγή, αλλά τον έχουν ναρκώσει και δε μπορεί να θυμηθεί τι έχει συμβεί.
Πεπεισμένος ότι ένας αθώος άνθρωπος έχει καταδικαστεί για φόνο, ο Toby διεισδύει στο εσωτερικό μιας φυλακής ως τρόφιμος.
Ο Toby, η Michelle και ο Dev διερευνούν την ανάμειξη του Becker σε μία υπόθεση εγκλήματος.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz