Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
The Listener - iShow.gr
The Listener
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Αστυνομική
Δραματική
Φαντασίας
Διάρκεια
42'
Συντελεστές
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Παρά την απόφασή του να σταματήσει να χρησιμοποιεί τις τηλεπαθητικές ικανότητές του, ο Toby αναγκάζεται να τις χρησιμοποιήσει, όταν βρίσκεται όμηρος ληστείας σε τράπεζα.
Δουλεύοντας τη πρώτη επίσημη υπόθεσή του, ο Toby πρέπει να υποστεί το σκεπτικισμό και την προσωπική ατζέντα του Alvin Klein, στην διαλεύκανση μίας υπόθεσης δολοφονίας, που εκκρεμεί δέκα χρόνια.
Όταν η ζωή μιας καταξιωμένης καλλιτέχνιδος απειλείται, ο Toby προσποιείται πως είναι ο βοηθός της για να την προσέχει και να βοηθήσει την ομάδα ΙΙΒ στη διερεύνηση της υπόθεσης. 
Ο Toby βοηθά την ομάδα ΙΙΒ στην υπόθεση απαγωγής ενός Αφρικανικού εφήβου, του οποίου ο πατέρας θεωρείται πως είναι εγκληματίας πολέμου.   
Ο Toby χρησιμοποιεί την τηλεπάθειά του ως μέσο παρακολούθησης, όταν η Michelle εισχωρεί μυστικά σε κύκλωμα κλοπής έργων τέχνης.     
Ο Toby και η Michelle διερευνούν τη σχέση μεταξύ μιας αίρεσης και της εξαφάνισης τριών νεαρών κοριτσιών.       
Ο Toby και η Michelle ερευνούν το θάνατο στελέχους φαρμακευτικής εταιρίας, ο οποίος  κυκλοφόρησε ένα φάρμακο με θανατηφόρα αποτελέσματα.         
Όταν ο Magnus Elpherson δραπετεύει από τη φυλακή, ο Toby βοηθά τη Michelle για να τον ξανασυλλάβουν, πριν προλάβει να εκδικηθεί τους εχθρούς του.
Ο Toby αρχίζει να αμφισβητεί τις ικανότητές του, κατά τη διάρκεια μιας έρευνας για τη δολοφονία ενός πλούσιου φιλάνθρωπου.
Ο Toby και η ΙΙΒ ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την περαιτέρω εξάπλωση ενός θανατηφόρου ιού.
Ο Toby και η Michelle ερευνούν μια σειρά βίαιων υποθέσεων, και τί σχέση μπορεί να έχει ένας πολίτης που εμφανίζεται ντυμένος υπερήρωας.
Ο Oz, άθελά του, θέτει τη ζωή του σε κίνδυνο, αφού πείθει τον Toby να βοηθήσει έναν παιδικό φίλο που υπήρξε μάρτυρας δολοφονίας.
Ο Toby και η ΙΙΒ ψάχνουν να βρούν τρόπο να αποδείξουν την αθωότητα της Michelle, καθώς έχει εμπλακεί σε μία στημένη υπόθεση.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz