Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Happy Endings - iShow.gr
Happy Endings
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κωμωδία
Συντελεστές
Κύκλοι
1
1
2
3
Η Penny αγοράζει την πρώτη της κατοικία, ένα πλήρες διαμέρισμα, με ψυγείο για κρασί και Ιταλικά μάρμαρα. Όλες αυτές οι αλλαγές όμως θα σηματοδοτήσουν το «έτος της Penny» για να μετατρέψει τη ζωή της;
Τα νέα χαριτωμένα μπλουζάκια της Alex με σύνθημα «Βάλε με στο κρεβάτι» κάνουν θραύση στα έφηβα κορίτσια, που μετατρέπουν το μαγαζί σε νέο στέκι.
H μονίμως αισιόδοξη μητέρα της Penny, Dana (βραβευμένη με Emmy Megan Mullaly), βρίσκεται στη πόλη για να τραγουδήσει.
Η Jane πείθει τη παρέα να φτιάξουν πίνακες για τα οράματά τους, ενώ η λιμουζίνα του Max εντυπωσιάζει το δύσκολο αφεντικό του Brad.
Το Halloween, η Jane και ο Brad αναλαμβάνουν να προσέξουν ένα σπίτι στα προάστια, ενώ η παρέα πηγαίνει σε μεγάλο πάρτι μασκέ.
Ο Brad παίρνει ένα μυστικό “staycation” μακριά από τη Jane.
Η παρέα γνωρίζει τη κοπέλα του Max από το λύκειο.
Η Alex σχεδιάζει ένα φόρεμα για την Jane, ο Μax και η Penny κάνουν babysitting, ενώ οι άντρες πιάνουν φιλίες με τον ιδιόμορφο ταχυδρόμο τους.
Ο Max συμφωνεί να γίνει Άι Βασίλης για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ η Jane δίνει κατά λάθος τα χρήματα που είχε μαζέψει ο Brad.
Ο Dave αντιδρά περίεργα όταν ο ψυχολόγος του, τα φτιάχνει με τη Penny.
O πατέρας του Dave (Μichael McKean) συστήνει τη νέα φίλη του, και ο Alen υιοθετεί έναν παπαγάλο.
Η Jane πείθει τη Penny πως πρέπει να σταματήσει να αλλάζει το χαρακτήρα της για χάρη του κάθε άντρα με τον οποίο διατηρεί σχέση, και αντίθετα να αλλάζει τον άντρα ανάλογα με τις ανάγκες της.
Είναι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τίποτα δεν εξελίσσεται όπως θα έπρεπε για τη παρέα.
Όταν ολόκληρη η παρέα, πλην του Dave, ερωτεύονται τον Grant, ο Max αναρωτιέται αν θα μπορούσε να διατηρήσει σχέση με τον «τέλειο» άντρα.
Μερικοί περιμένουν από τον κάστορα να σημάνει το τέλος του χειμώνα.
Όταν ο Dave παίρνει την άδεια πώλησης αλκοολούχων ποτών για το φορτηγό του, γίνεται αυτόματα το επόμενο μοντέρνο στέκι του Σικάγο.
Η πανικοβλημένη Alex στρατολογεί τη Jane, για να πειστεί ο Dave, πως αυτό που νομίζει πως έγινε, στη πραγματικότητα δεν έγινε ποτέ. Θα τα καταφέρουν;
Όταν τόσα πολλά άσχημα γεγονότα συμβαίνουν κάθε φορά που η Penny γιορτάζει τα γενέθλιά της , είναι λογικό να αναρωτιέται η παρέα αν η συγκεκριμένη μέρα είναι καταραμένη.
Ο Dave πέφτει θύμα εκφοβισμού από τον Corey στο γυμναστήριο , ενώ η Alex, που κάποτε πουλούσε νταηλίκι, του μαθαίνει αυτοάμυνα
Αυτό που ξεκίνησε ως ένα αθώο ψεματάκι της Penny για να αποφευχθεί η συνάντησή της με μια ενοχλητική παιδική φίλη, εξελίσσεται σε φιάσκο καθώς, εμπλέκεται ολόκληρη η παρέα.
Η Alex δηλώνει τη συμμετοχή της παρέας στο Northside Kickball Classic Tournament.  Ο αυτόκλητος προπονητής της ομάδας όμως, Max, δυσκολεύεται να προετοιμάσει τους παίκτες του για το μεγάλο ραντεβού.   
Η παρέα μαζεύεται σ’έναν ακόμη γάμο – αυτή τη φορά θα έχουμε «δράματα» άραγε;
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz