Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Happy Endings - iShow.gr
Happy Endings
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κωμωδία
Συντελεστές
Κύκλοι
1
1
2
3
Οι γονείς του Max βρίσκονται στην πόλη και η παρέα προσπαθεί να τον πείσει να τους αποκαλύψει πως είναι γκέι, για να μην χρειαστεί να βρούν κάποια να παριστάνει τη φίλη του.
Ο Max δεν είναι και τόσο ευγνώμων όταν ο Brad προσπαθεί να του γνωρίσει έναν τύπο από την δουλειά του. H Penny έχει μετάνοιες μετά την πρόσκληση της προς την Jane για το μάθημα των πολεμικών τεχνών.
Η παρέα παρακολουθεί μια ταινία τρόμου και αρχίζει να σκέφτεται την «αποκάλυψη των ζόμπι», έτσι ο Max και η Jane ανταγωνίζονται για να δουν ποιός από τους δύο θα επιβίωνε μια τέτοια επίθεση.
Η Alex και ο Dave στοιχειώνονται από τα τατουάζ τους, τώρα που δεν είναι πλέον ζευγάρι. Η Jane ανακατεύεται στην ερωτική ζωή του Max όταν νομίζει πως δεν κυνηγάει τον τέλειο άντρα.
O Dave είναι ενθουσιασμένος όταν o παλιός καθηγητής λυκείου της παρέας, Alan ξαναεμφανίζεται, δεδομένου ότι είχε μια τεράστια επιρροή στη ζωή του.
‘Οταν η Jane νομίζει πως η Alex προσπαθεί να της κλέψει τη δόξα, η αδελφική αντιπαλότητα αναθερμαίνεται.
Μια ξαφνική πρόσκληση για το γάμο του παλιού φίλου και περιβόητου τεμπέλη Shershow (TJ Miller), φέρνει απροσδόκητες συνέπειες. O Brad και η Jane ανακαλύπτουν κάτι συγκλονιστικό για την οικογενειακή τους κατάσταση.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz