Αναζήτηση
Πρώτες Ύλες - iShow.gr
Πρώτες Ύλες
Κύκλοι
1
2
Ο Ντέιβιντ πηγαίνει στην αυθεντική πρωτεύουσα της πίτσας, στη Νάπολη της Ιταλίας, όπου μαθαίνει τα βήματα της παρασκευής πίτσας με αντζούγιες δίπλα στον επικεφαλής μίας από τις καλύτερες πιτσαρίες στον κόσμο, της Da Michelle. Παραγωγή: ΗΠΑ (2020)
Ο σεφ Ρέι Γκαρσία και ο Ντέιβιντ θα φτιάξουν το διάσημo τάκο με τσιπς μπέικον του Ρέι. Στην πολιτεία Jalisco, θα μαζέψει καλαμπόκι και τσίλι και θα φτιάξει τεκίλα και μια στάση στις εγκαταστάσεις της Jose Cuervo. Παραγωγή: ΗΠΑ (2020)
Ο σεφ Gunnar Karl του εστιατορίου Dill στο Ρέικιαβικ προκαλεί τον Ντέιβιντ να φτιάξει ένα παραδοσιακό ισλανδικό πιάτο με μπακαλιάρο του Βόρειου Ατλαντικού. Έτσι, ο Ντέιβιντ κατευθύνεται στα Δυτικά Φιόρδ για να βρει τα συστατικά. Παραγωγή: ΗΠΑ (2020)
Ο Ντέιβιντ Χιγκς είναι ένας από τους πιο γνωστούς Νοτιοαφρικανούς σεφ και μαγειρεύει αποκλειστικά πάνω στη φωτιά. Ο Ντέιβιντ Μόσκοου θα κυνηγήσει φακόχοιρο, θα φτιάξει μπύρα από σόργο και θα μαγειρέψει για τον απαιτητικό σεφ. Παραγωγή: ΗΠΑ (2020)
Στη Σαρδηνία, ο Ντέιβιντ θα βρεθεί δίπλα στον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Christiano Andreini. Θα πιάσει χταπόδι κι αστακό μέσα από βάρκα. Στη συνέχεια, σε μια ορεινή φάρμα του νησιού, ο Ντέιβιντ μαθαίνει να φτιάχνει ρικότα. Παραγωγή: ΗΠΑ (2020)
Ο Ντέιβιντ επισκέπτεται την πατρίδα της συζύγου του για να μαζέψουν καρύδες, ρύζι και θαλασσινά για ένα κλασικό φιλιππινέζικο σεβίτσε. Θα μάθει για τις διάφορες ποικιλίες ρυζιού που καλλιεργούνται εκεί και θα πάει στους ορυζώνες. Παραγωγή: ΗΠΑ (2020)
Στο Νότιο Τέξας, ο Ντέιβιντ επισκέπτεται μια μονάδα επεξεργασίας βόειου κρέατος που προμηθεύει με μοσχαρίσια παϊδάκια το θρυλικό Louie Mueller Barbecue. Μαθαίνει πώς να κόβει μια βελανιδιά και πώς να ψήνει τις καλύτερες μπριζόλες. Παραγωγή: ΗΠΑ (2020)
Ο Ντέιβιντ επισκέπτεται στο Ελσίνκι το εστιατόριο Olo, ένα από τα 50 καλύτερα στον κόσμο και συνεργάζεται με τον σεφ Jari Vesivalo, για να ετοιμάσει ένα τοπικό γεύμα. Εξερευνά τη σχέση των Φινλανδών και της διατροφής τους με το δάσος. Παραγωγή: ΗΠΑ (2020)
Ο Ντέιβιντ επισκέπτεται τον Dan Kluger του εστιατορίου Loring Place στη Νέα Υόρκη για να ετοιμάσει ένα τυπικό φθινοπωρινό γεύμα. Κατευθύνεται προς τα σύνορα με τον Καναδά για να κυνηγήσει πάπια και μαζεύει στρείδια στο Λονγκ Άιλαντ. Παραγωγή: ΗΠΑ (2020)
Στη Νότια Αφρική, ο Ντέιβιντ Μόσκοου συναντά τη σεφ Abigail Mbalo-Mokoena του εστιατορίου 4Roomed EKasi. Διασχίζει την επαρχία και δοκιμάζει μια τοπική σπεσιαλιτέ, φτιάχνει ελαιόλαδο, μαζεύει μύδια και αρμέγει αγελάδες. Παραγωγή: ΗΠΑ (2020)
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551