Αναζήτηση
Οδύσσεια μαγειρικής - iShow.gr
Οδύσσεια μαγειρικής
Κύκλοι
1
2
3
4
Η Μυρτώ επισκέπτεται τον Βόλο κι ανακαλύπτει τη βιομηχανική και πολιτιστική του κληρονομιά, ενώ δεν παραλείπει να κάνει μια στάση στα τσιπουράδικα. Στο μεταξύ, ο σεφ Γιώργος εμπνέεται από την πόλη και φτιάχνει μοναδικές συνταγές. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2016. (30')
Η Μυρτώ περιηγείται στο Πήλιο, το βουνό των Κενταύρων, όπου επισκέπτεται το διάσημο χωριό Τσαγκαράδα κι ανακαλύπτει την κρυμμένη ομορφιά του χωριού Άγιος Γεώργιος και του επιβλητικού του μοναστηριού. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2016. (30')
Η Μυρτώ φτάνει στην Πάτρα, όπου επισκέπτεται ένα οινοποιείο που λειτουργεί από το 1854 και παρακολουθεί την πρόβα μιας παράστασης όπερας. Τέλος, μαζί με τον σεφ Γιώργο ετοιμάζουν μια συνταγή με το τοπικό κρασί 'Μαυροδάφνη'. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2016. (30')
Επόμενος προορισμός μας είναι τα Καλάβρυτα, μια μικρή πόλη με μεγάλη ιστορία χτισμένη μέσα στο εθνικό πάρκο Χελμού-Βουραϊκού. Εκεί, δοκιμάζουμε τοπικές συνταγές με πέστροφα και κάνουμε βόλτα με τον -ηλικίας 120 ετών- οδοντωτό. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2016. (30')
Η περιήγησή μας στην Ελλάδα συνεχίζεται. Αυτή τη φορά, προορισμός μας είναι το Άργος και το Ναύπλιο στην Πελοπόννησο. Εκεί, επισκεπτόμαστε ένα αρχαίο θέατρο και μαθαίνουμε πώς φτιάχνεται το ούζο σε ένα αποστακτήριο 150 ετών. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2016. (30')
Επόμενος προορισμός μας είναι τα Καλάβρυτα, μια μικρή πόλη με μεγάλη ιστορία χτισμένη μέσα στο εθνικό πάρκο Χελμού-Βουραϊκού. Εκεί, δοκιμάζουμε τοπικές συνταγές με πέστροφα και κάνουμε βόλτα με τον -ηλικίας 120 ετών- οδοντωτό. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2016. (30')
Επόμενος σταθμός μας, τα Γρεβενά, η πρωτεύουσα των μανιταριών. Εκεί, απολαμβάνουμε το Εθνικό Πάρκο Βάλια Κάλντα και βλέπουμε τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής της φέτας, ενώ ο σεφ Γιώργος Γεράρδος φτιάχνει συνταγές με μανιτάρια. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2016. (30')
Στην Κοζάνη, ανακαλύπτουμε τον περίφημο κρόκο, το 'κόκκινο χρυσάφι' της περιοχής. Έπειτα, επισκεπτόμαστε το φαράγγι του Βελβεντού και απολαμβάνουμε τη θέα στη λίμνη Πολυφύτου, ενώ ο σεφ Γιώργος Γεράρδος φτιάχνει συνταγές με κρόκο. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2016. (30')
Οι αυθεντικές γεύσεις και η ιστορία της ελληνικής κουζίνας, μέσα από μια ξεχωριστή μαγειρική οδύσσεια! Ο σεφ Γιώργος Γεράρδος κι η Μυρτώ Σταυρίδη ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και παρουσιάζουν παραδοσιακές τοπικές συνταγές. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2016. (30')
Φτάνοντας στη Βέροια, κάνουμε βόλτα στο πολυπολιτισμικό κέντρο της πόλης, επισκεπτόμαστε το Βήμα του Αποστόλου Παύλου και ανακαλύπτουμε ένα εργοστάσιο που αξιοποιεί τη γενναιόδωρη αγροτική παραγωγή της περιοχής. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2016. (30')
Το γαστρονομικό μας ταξίδι στην Ελλάδα συνεχίζεται με μια περιήγηση στα νησιά του Αιγαίου. Με έμπνευση από τις τοπικές κουζίνες αλλά και από την αρχαιοελληνική διατροφή, ο σεφ Γιώργος Γεράρδος μαγειρεύει μοναδικές συνταγές. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2016. (30')
Το γαστρονομικό μας ταξίδι στην Ελλάδα συνεχίζεται με μια περιήγηση στα νησιά του Αιγαίου. Με έμπνευση από τις τοπικές κουζίνες αλλά και από την αρχαιοελληνική διατροφή, ο σεφ Γιώργος Γεράρδος μαγειρεύει μοναδικές συνταγές. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2016. (30')
Το γαστρονομικό μας ταξίδι στην Ελλάδα συνεχίζεται με μια περιήγηση στα νησιά του Αιγαίου. Με έμπνευση από τις τοπικές κουζίνες αλλά και από την αρχαιοελληνική διατροφή, ο σεφ Γιώργος Γεράρδος μαγειρεύει μοναδικές συνταγές. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2016. (30')
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551