Στην Κοζάνη, ανακαλύπτουμε τον περίφημο κρόκο, το 'κόκκινο χρυσάφι' της περιοχής. Έπειτα, επισκεπτόμαστε το φαράγγι του Βελβεντού και απολαμβάνουμε τη θέα στη λίμνη Πολυφύτου, ενώ ο σεφ Γιώργος Γεράρδος φτιάχνει συνταγές με κρόκο. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2016. (30')
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα