Ο Michael Symon τιμά τις ελληνικές ρίζες του, καθώς ψήνει σπανακόπιτα και καλοκαιρινά λαχανικά με ντιπ από ταχίνι. Η Liz ολοκληρώνει το δείπνο με ένα κοκτέιλ με ούζο.
Τα πράγματα παίρνουν φωτιά καθώς ο Michael Symon ψήνει μια μπριζόλα με ένα μυστικό συστατικό, συνδυάζει ντομάτες με orecchiette και δοκιμάζει ένα κοκτέιλ με μπέρμπον.
Ο Michael Symon φτιάχνει τάκος με λαχταριστό μοσχάρι σε στιλ birria και σαλάτα jicama με μια πικάντικη βινεγκρέ. Την ένταση αυξάνει μια μαργαρίτα με ανανά και χαλαπένιο.