Αναζήτηση
Στέλιος Παρλιάρος βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
05/01/1959
Ηλικία
66
Βιογραφικό
Ο Στυλιανός "Στέλιος" Παρλιάρος (1959, Ταταύλα, Κωνσταντινούπολη) είναι Έλληνας ζαχαροπλάστης, συγγραφέας και οικοδεσπότης εκπομπών ζαχαροπλαστικής.

Τελειώνοντας το γυμνάσιο ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει. Ανακαλύπτει τη ζαχαροπλαστική και της αφιερώνεται. Σπουδάζει στο Παρίσι στον Ecole Le Notre, στη σχολή ζαχαροπλαστικής Escoffier του ξενοδοχείου Ritz, στη Λυών στη σχολή Valrhona και τέλος στον διάσημο Fauchon. 

Το 1982 δημιουργεί το Fresh και αλλάζει την πορεία της ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα.  Διδάσκει τα μυστικά της τεχνικής του σε σεμινάρια και εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση. Τον Οκτώβριο του 2004 διακόπτει τη συνεργασία του με την αλυσίδα καταστημάτων "Fresh". Από το 2005 διδάσκει στο δικό του χώρο σεμιναρίων.

Έχει συνεργαστεί με περιοδικά ζαχαροπλαστικής όπως το "Z&G", το "Ε" και το "Gourmet" της "Ελευθεροτυπίας". Το Μάιο του 2006 δημιουργεί το ένθετο περιοδικό "Γαστρονόμος" και το ένθετο "Κ". Έχει εκδώσει 8 βιβλία ζαχαροπλαστικής. Το 2007 σε συνεργασία με την "Καθημερινή" κυκλοφορεί μία σειρά από δέκα VCD με μαθήματα ζαχαροπλαστικής.

Το Σεπτέμβρη του 2007 εκδίδει το πρώτο τεύχος του ετήσιου περιοδικού "ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ - μαθήματα γλυκιάς αλχημείας" με το πρόγραμμα των σεμιναρίων και όλα όσα αφορούν τη ζαχαροπλαστική. Το 2008 σε συνεργασία με την εφημερίδα «Καθημερινή» κυκλοφορεί τη σειρά "ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΛΥΚΙΑΣ ΑΛΧΗΜΕΙΑΣ" που αποτελείται από 13 βιβλία με συνταγές ζαχαροπλαστικής.

Αρκετές φορές, έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο εξωτερικό προωθώντας τα ελληνικά προϊόντα. Έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρίες δίνοντας συνταγές για την παρασκευή συσκευασμένων προϊόντων. Είναι ένα από τα μέλη που συστήνουν την ομάδα "Kerasma". Αυτήν τη περίοδο παρουσιάζει την εκπομπή "Γλυκιές Αλχημίες" στο Mega.


Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Παρλιάρος: «Αρνούμαι να φτιάξω τη dubai chocolate γιατί δεν μου αρέσουν τα μαζικά πράγματα» Παρλιάρος: «Αρνούμαι να φτιάξω τη dubai chocolate γιατί δεν μου αρέσουν τα μαζικά πράγματα»  πριν 3 μήνες
Στέλιος Παρλιάρος: «Δεν θέλω να συζητάω την προσωπική μου ζωή» Στέλιος Παρλιάρος: «Δεν θέλω να συζητάω την προσωπική μου ζωή»  πριν 8 μήνες
«Λύγισε» ο Στέλιος Παρλιάρος: «Το πάλεψα για δέκα χρόνια και βγήκα καθαρός» «Λύγισε» ο Στέλιος Παρλιάρος: «Το πάλεψα για δέκα χρόνια και βγήκα καθαρός»  πριν 1 έτος
Στέλιος Παρλιάρος: Αποφάσισα να μη συνεχίσω την τηλεόραση - Άρχισε να γίνεται... Στέλιος Παρλιάρος: Αποφάσισα να μη συνεχίσω την τηλεόραση - Άρχισε να γίνεται...  πριν 1 έτος
Μπακοδήμου – Σεργουλόπουλος: Μπακοδήμου – Σεργουλόπουλος: "Δεν είναι πλέον φίλοι και δεν μπορώ να τους τα βρω"  πριν 1 έτος
Στέλιος Παρλιάρος: «Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί άρχισαν οι εκπομπές να γίνονται σούπερ μάρκετ»
Στέλιος Παρλιάρος: «Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί άρχισαν οι εκπομπές να γίνονται σούπερ μάρκετ»   πριν 2 χρόνια
Στέλιος Παρλιάρος: «Μου ζητούσαν 100 τούρτες με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ για τα μπουζούκια» Στέλιος Παρλιάρος: «Μου ζητούσαν 100 τούρτες με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ για τα μπουζούκια»  πριν 2 χρόνια
Αδύναμος Κρίκος: Αυτοί είναι οι οχτώ Έλληνες pastry chefs στο σπέσιαλ επεισόδιο Αδύναμος Κρίκος: Αυτοί είναι οι οχτώ Έλληνες pastry chefs στο σπέσιαλ επεισόδιο  πριν 3 χρόνια
Ο Γιάννης Μπέζος υποδέχεται τον Γιώργο Περρή στο «Ό,τι Αγαπώ» Ο Γιάννης Μπέζος υποδέχεται τον Γιώργο Περρή στο «Ό,τι Αγαπώ»  πριν 3 χρόνια
«Στεναχωριέμαι που δεν μιλάει ο Φώτης στη Μαρία – Κανείς δεν λέει τι έχει συμβεί» «Στεναχωριέμαι που δεν μιλάει ο Φώτης στη Μαρία – Κανείς δεν λέει τι έχει συμβεί»  πριν 3 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551