Στο τρίτο επεισόδιο ταξιδεύουμε στην Σαντορίνη. Γνωρίζουμε τις λευκές ποικιλίες σταφυλιού του νησιού: το ασύρτικο, το αθήρι και το αηδάνι και επισκεπτόμαστε τα οινοποιεία Αργυρού, Μπουτάρη και Βενετσάνου. Τέλος, καταρρίπτουμε το μύθο 'Όσο πιο πολύ αλκοόλ τόσο καλύτερο το κρασί'.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα