Ο οινολόγος δόκτωρ Δημήτρης Χατζηνικολάου ταξιδεύει στον Αχινό Φθιώτιδας και επισκέπτεται το La Tour Melas, ένα κτήμα με αέρα γαλλικού Chateau, που παράγει λίγες και εκλεκτές φιάλες. Το ταξίδι συνεχίζεται στα Γίαλτρα Αιδηψού, ενώ τελευταίος σταθμός το Παλιούρι Καρδίτσας στους πρόποδες των Αγράφων.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα