Αναζήτηση
Γλυκές αλχημείες - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Γλυκές αλχημείες - iShow.gr
Είδος
Εκπομπή ζαχαροπλαστικής με τον Στέλιο Παρλιάρο.
Συντελεστές
Άλλοι συντελεστές
Γιώργος Λογοθέτης
Αρχισυνταξία
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Υπόθεση
Ενημερωτική εκπομπή
Μαγειρική
O Στέλιος Παρλιάρος επιχειρεί «Γλυκές Αλχημείες » στον αέρα του ΣΚΑΪ . Σε μια εποχή που όλοι ξαναγυρνάνε στις κουζίνες, φτιάχνουν γλυκά για τις γιορτές ή τα πηγαίνουν για κέρασμα στους φίλους η σπιτική ζαχαροπλαστική γίνεται πιο επίκαιρη παρά ποτέ. Στην πρώτη ενότητα της εκπομπής παρουσιάζει διάφορα αγαπημένα, πολύ ή λιγότερο γνωστά, γλυκά. Κάνει οικονομικές επιλογές εισάγει νέες ιδές και παραλλαγές, αποκαλύπτει τα μικρά μυστικά απομυθοποιώντας τη δυσκολία παρασκευής και μας δείχνει πως με λίγη προσοχή και κέφι κάθε γλυκό πετυχαίνει.
Εισάγει μια νέα ενότητα στην οποία χρησιμοποιεί κυρίως Ελληνικά υλικά για την παρασκευή των γλυκών, παντρεύει το ταχίνι με την εξωτική βανίλια, τη σοκολάτα με μέλι, σταφίδες καρύδια ή κάστανα ή φτιάχνει ένα τσιζκέικ gr. με κυδώνια. Θα υπάρχει μια ακόμα ενότητα με εύκολα, γρήγορα γλυκά ,για τους πολυάσχολους ή τους εργένηδες, στην οποία παρουσιάζει πως μέσα σε πέντε λεπτά και με λίγα πράγματα στο ψυγείο μπορεί κάποιος να φτιάξει κάτι περισσότερο από μια φέτα ψωμί με μέλι.
Ο Στέλιος Παρλιαρος με βοηθούς την Εβιτα Παπαχαραλάμπους, τον Ντίνο Φωτεινάκη, τον Τζιόρτζιο Σπανάκη (executive chef της Παρουσίασης) και μερικούς πολλά υποσχόμενους νέους ζαχαροπλάστες από τη σχολή LE MONDE αποδεικνύει ότι τα γλυκά δεν είναι μια περιπλοκή διαδικασία αλλά ένα γλυκό ταξίδι αγάπης.
Φωτογραφίες
Συμμετέχουν
Στέλιος Παρλιάρος
Παρουσίαση
Εβίτα Παπαχαραλάμπους
Ντίνος Φωτεινάκης
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551