Αναζήτηση
ΠΟΠ Μαγειρική - iShow.gr
ΠΟΠ Μαγειρική
Συντελεστές
Παραγωγή
Άλλοι συντελεστές
Δήμητρα Βουρδούκα
Υπεύθυνη Καλεσμένων-Δημοσιογραφική επιμέλεια:
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Στην πρεμιέρα της νέας σεζόν, ο Ανδρέας Λαγός και ο αγαπημένος καλεσμένος μαγειρεύουν μαζί ένα απολαυστικό πιάτο με χυλοπίτες Καλαβρύτων και ένα γλυκό, γεμάτο αρώματα, με μέλι από τη Χάλκη. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η εκπομπή φιλοξενεί την πολυτάλαντη τραγουδίστρια
Ο γνωστός δημοσιογράφος και γευσιγνώστης Δημήτρης Αντωνόπουλος μαζί με τον Ανδρέα Λαγό ετοιμάζουν δύο πιάτα με φάβα Φενεού και μύδια Χαλάστρας, σε συνδυασμούς που απογειώνουν την ελληνική γαστρονομία. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η αγαπημένη ηθοποιός Ηρώ Μουκίου δοκιμάζει τις μαγειρικές της ικανότητες δίπλα στον Ανδρέα Λαγό. Οι δυο τους μαγειρεύουν με λαδοτύρι Μυτιλήνης και μελιτζάνα Λαγκαδά, σε πιάτα που ισορροπούν τέλεια ανάμεσα στο αυθεντικό και στο απρόσμενο. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης μαζί με τον Ανδρέα Λαγό φτιάχνουν συνταγές που τιμούν τα απλά, αλλά εξαιρετικά ελληνικά υλικά: ελαιόλαδο Πλωμαρίου και πατάτες Αμαλιάδας. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο Ανδρέας Λαγός υποδέχεται τον ηθοποιό Στράτο Τζώρτζογλου. Μαζί μαγειρεύουν με σαρδέλες Καλλονής και ροδάκινα Νάουσας που φέρνουν την ισορροπία της γλυκύτητας. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο Ανδρέας Λαγός υποδέχεται την ηθοποιό
Ο chef Ανδρέας Λαγός καλωσορίζει τον ηθοποιό Τάσο Γιαννόπουλο. Μαζί μαγειρεύουν με ελαιόλαδο από τη Θάσο και σύγκλινο από τη Μάνη - δύο υλικά που κουβαλούν αυθεντική ελληνική νοστιμιά. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο chef Ανδρέας Λαγός υποδέχεται την
Ο chef Ανδρέας Λαγός υποδέχεται τον ηθοποιό Γιώργο Κοψιδά. Μαζί μαγειρεύουν με φασόλια γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών και ανθό αλατιού από τη Μάνη, σε συνταγές που σέβονται την πρώτη ύλη και τιμούν τη λιτότητα της ελληνικής γης. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο ταλαντούχος ηθοποιός και stand-up κωμικός, αφήνει για λίγο τη σκηνή και περνάει στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού. Με χιούμορ και κέφι, μαγειρεύουν με φακή Εγκλουβής- από τις πιο εκλεκτές της Ελλάδας - και σύκο Ερεσού. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η ατσάλινη πρωταθλήτρια ξιφασκίας αλλάζει πεδίο μάχης και δοκιμάζει τις ικανότητές της στην κουζίνα, δίπλα στον σεφ Ανδρέα Λαγό. Μαζί μαγειρεύουν με φασόλια πλακέ Πρεσπών και χυλοπίτες από την Εύβοια. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η χαρισματική ηθοποιός αφήνει για λίγο τα τηλεοπτικά πλατό και περνάει στην κουζίνα δίπλα στον Ανδρέα Λαγό. Με κοπανιστή Σύρου και καπνιστή πέστροφα Καλαβρύτων, ετοιμάζουν πιάτα με χαρακτήρα και αληθινή νοστιμιά. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο σεφ Ανδρέας Λαγός μαζί με τον πολυδιάστατο μουσικό, ηθοποιό και παρουσιαστή δημιουργεί δύο μοναδικά πιάτα. Αβγοτάραχο Μεσολογγίου και Λεμόνια από την Άνδρο γίνονται η βάση για συνταγές με έντονο άρωμα Ελλάδας και μελωδική ισορροπία. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Μαζί με τον σεφ Ανδρέα Λαγό, ο γήινος και αυθεντικός Κώστας Μπερικόπουλος μαγειρεύει με πατάτα Νάξου και πεπόνια Μανωλάδας - δύο προϊόντα γεμάτα ήλιο, αρώματα και αναμνήσεις από καλοκαίρια στην ελληνική ύπαιθρο. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η Νίνα Λοτσάρη μπαίνει με στιλ στην κουζίνα, πλάι στον σεφ Ανδρέα Λαγό. Μαζί μαγειρεύουν με τυρί Σαν Μιχάλη ΠΟΠ Σύρου και ρύζι από τη Χαλάστρα Μαλγάρων - δύο υλικά με ξεχωριστή προσωπικότητα και γευστική ένταση ακριβώς όπως και η ίδια. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο Τάσος Σοφρωνίου μπαίνει στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού και δοκιμάζει κάτι τελείως διαφορετικό από τις πασαρέλες. Η γραβιέρα Νάξου και το αθωνίτικο Χαλκιδικής δίνουν έμπνευση σε συνταγές με στιλ, βάθος και ελληνική γευστική ταυτότητα. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Μαζί με τον σεφ Ανδρέα Λαγό, η Κατερίνα Μισιχρόνη αφήνει για λίγο το σανίδι και εξερευνά τη σκηνή της γεύσης. Αυγοτάραχο από το Δέλτα του Αξιού και ζουμερά καρπούζια από την Ίο συνδυάζονται σε συνταγές γεμάτες φρεσκάδα. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
ο Σάββας Πούμπουρας ενώνει τις δυνάμεις του με τον σεφ Ανδρέα Λαγό σε μια κουζίνα γεμάτη ενέργεια και δημιουργία. Μαζί μαγειρεύουν με άγριες τρούφες από τη Σάμο και ελαιόλαδο Καλαμάτας - υλικά με έντονο χαρακτήρα, όπως και ο ίδιος. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου μπαίνει στην κουζίνα πλάι στον σεφ Ανδρέα Λαγό. Μαζί μαγειρεύουν με φέτα Εύβοιας ΠΟΠ και ελαιόλαδο Μεγάρων, σε συνταγές που τιμούν τη λιτότητα, τη νοστιμιά και την ανεπιτήδευτη φροντίδα της ελληνικής κουζίνας. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η Μαρία Ζαφειράτου μπαίνει στην κουζίνα πλάι στον σεφ Ανδρέα Λαγό και φέρνει τον δικό της ρυθμό στο μαγείρεμα. Προσούτο Άνδρου και σύκα Βραυρώνας-Μαρκοπούλου Μεσογείων ΠΟΠ σε πιάτα με λεπτότητα, γλυκύτητα και ανατροπές. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο ταλαντούχος μουσικός, Μάριος Ψιμόπουλος, περνά στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού για να μαγειρέψει με διάθεση και ρυθμό. Αρμόγαλο από τη Σάμο και μπανάνες Κρήτης γίνονται η αφορμή για ευφάνταστες γεύσεις. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η ταλαντούχα ηθοποιός αφήνει για λίγο τα πλατό και δοκιμάζει τις μαγειρικές της ικανότητες δίπλα στον Ανδρέα Λαγό. Στην κουζίνα τους πρωταγωνιστούν η τσακώνικη μελιτζάνα Λεωνιδίου με το βαθύ της άρωμα και τα φρέσκα ψάρια του Θερμαϊκού. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η οικοδέσποινα της εκπομπής 'ΤζενeΡέισοN ΣΚ' στην ΕΡΤ περνά στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού. Νεροκρέμμυδο από τη Ζάκυνθο και πεπόνι από την Ίο δίνουν τον τόνο σε συνταγές δροσερές, αρωματικές που φωνάζουν ελληνικό καλοκαίρι. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ αφήνει για λίγο την ενημέρωση και δοκιμάζει τη χαρά της δημιουργίας δίπλα στον σεφ Ανδρέα Λαγό. Πιπεριές Αγίου Γεωργίου Ημαθίας και φέτα Μυτιλήνης ΠΟΠ δίνουν γεύση σε πιάτα που στηρίζονται στην απλότητα. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο καταξιωμένος ηθοποιός μπαίνει στην κουζίνα πλάι στον σεφ Ανδρέα Λαγό. Μαύρη σταφίδα Ζακύνθου ΠΟΠ και μέλι Θάσου πρωταγωνιστούν σε συνταγές με γλύκα, βάθος και ισορροπία όπως και οι ρόλοι που τον χαρακτηρίζουν. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Σε ένα επεισόδιο που κινείται ανάμεσα σε νότες και αρώματα, ο Στάθης Δρογώσης και ο Ανδρέας Λαγός δημιουργούν συνταγές με ψάρια από τη Μυτιλήνη και ξερά σύκα Ταξιάρχη ΠΟΠ που συνδυάζονται υπέροχα και μένουν αξέχαστες. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η ηθοποιός Κατερίνα Κρανίδη δοκιμάζει τη χαρά της μαγειρικής δίπλα στον σεφ Ανδρέα Λαγό. Γραβιέρα Σύρου και τομάτα Αγίου Γεωργίου Ημαθίας συνδυάζονται σε πιάτα γεμάτα χρώμα, ένταση και νοσταλγία. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η Μαριλένα Κατσίμη περνά από τις διαδρομές της Ιστορίας στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού. Άγρια ρίγανη από τη Σάμο και φέτα Καλαβρύτων ΠΟΠ δίνουν άρωμα και γεύση σε πιάτα που σέβονται τη μνήμη. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο αγαπημένος ηθοποιός αφήνει για λίγο τα γυρίσματα και μπαίνει στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού. Ξύγαλο Σητείας ΠΟΠ και καρπούζι από την Ίο γίνονται τα υλικά για συνταγές που συνδυάζουν την οξύτητα με τη δροσιά και τη δύναμη. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Πηνελόπη Πλάκα μπαίνει στην κουζίνα πλάι στον σεφ Ανδρέα Λαγό. Ελαιόλαδο Σάμου ΠΓΕ και κατσικάκι από την Εύβοια γίνονται η βάση για πιάτα αυθεντικά και βαθιά ελληνικά. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο Θέμης Καραμουρατίδης δοκιμάζει μια άλλη μορφή δημιουργίας, στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού. Κατσικίσιο τυρί πετρωτό από τη Χαλκιδική και ελαιόλαδο Ολυμπίας ΠΓΕ πρωταγωνιστούν σε πιάτα με χαρακτήρα, λεπτότητα και συναίσθημα. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η βραβευμένη σεφ έρχεται στην κουζίνα του Ανδρέα Λαγού. Αφρίνα Μεσολογγίου ΠΓΕ και ελαιόλαδο ΠΟΠ βορείου Μυλοπόταμου Ρεθύμνου δίνουν την πρώτη ύλη για πιάτα όπου η απλότητα συναντά τη λεπτομέρεια και η τεχνική την αληθινή γεύση. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η Δωροθέα Μερκούρη φέρνει στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού μια βαθιά αγάπη για τις γεύσεις του Νότου. Μακαρούνια από τη Χάλκη και μελεκούνι Ρόδου ΠΓΕ πρωταγωνιστούν σε πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στην παράδοση και την προσωπική φινέτσα. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μπαίνει στην κουζίνα με τον σεφ Ανδρέα Λαγό και μαγειρεύουν με κυανό Θεσσαλονίκης και φιστίκι Αιγίνης ΠΟΠ- δύο υλικά με ξεχωριστή ταυτότητα και έντονη, βαθιά γεύση. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η Σόνια Θεοδωρίδου φέρνει στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού την ευαισθησία της φωνής και τη και μαζί μαγειρεύουν Χαλκίτικο γαριδάκι και σταφίδα σουλτανίνα Κρήτης ΠΟΠ δίνουν έμπνευση για πιάτα με θαλασσινή φρεσκάδα και γλυκιά ισορροπία. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η Κόρα Καρβούνη φέρνει στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού το πάθος και την ακρίβεια που τη χαρακτηρίζουν. Ψάρια από τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου και ελιές Χαλκιδικής ΠΟΠ πρωταγωνιστούν σε συνταγές με μεστό χαρακτήρα και ένταση. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η Νεκταρία Κοκκινάκη συναντά τον σεφ Ανδρέα Λαγό σε μια μαγειρική συνάντηση γεμάτη φροντίδα και προσωπικότητα. Γλυκοπατάτα Αμαλιάδας και αξεβοτύριατο από τη Χάλκη μπαίνουν στο επίκεντρο σε συνταγές γεμάτες νοστιμιά. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η υποβλητική ηθοποιός φέρνει στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού την εσωτερικότητα και τη λεπτότητα που τη χαρακτηρίζουν. Αριστοτέλειον τυρί Χαλκιδικής και μέλι Κισσούρι ΠΟΠ συνδυάζονται σε πιάτα με βάθος, αντιθέσεις και γλυκιά αρμονία. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής αφήνει για λίγο τις μουσικές πίστες και συναντά τον σεφ Ανδρέα Λαγό στην κουζίνα. Κεφαλάκι Άνδρου και ροδάκινα Νάουσας ΠΟΠ γίνονται η βάση για πιάτα γεμάτα ένταση, νοστιμιά και ελληνική ψυχή. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο Κώστας Παπαχλιμίντζος μπαίνει στην κουζίνα μαζί με τον σεφ Ανδρέα Λαγό και μοιράζονται στιγμές μνήμης και δημιουργίας. Μαζί ετοιμάζουν σούπα με παστό μπακαλιάρο και τούρτα κατσαρόλας, συνταγές λιτές αλλά γεμάτες νοσταλγία. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η Πωλίνα Γκιωνάκη μπαίνει στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού. Θυμάρι από τη Σάμο και φακή Εγκλουβής ΠΟΠ δίνουν το άρωμα και τη δύναμη σε συνταγές που ισορροπούν ανάμεσα στην απλότητα και την ένταση της γεύσης. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο Χρήστος Σπανός μπαίνει στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού για μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία. Αγουρέλαιο από τη Χαλκιδική και φύλλα άγριου σκόρδου από τη Σάμο γίνονται τα υλικά σε πιάτα που συνδυάζουν παράδοση, άρωμα και απλότητα. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η Στέλλα Ντζάνη περνά από το ποδόσφαιρο στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού. Μανούρι Θεσσαλονίκης ΠΟΠ και κάπαρη Άνδρου γίνονται τα υλικά για συνταγές με δύναμη, ισορροπία και χαρακτήρα. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η Χριστίνα Σάλτη μπαίνει στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού και δοκιμάζει νέες γεύσεις. Καυτερή από την Άνδρο και μέλι από τη Λευκάδα γίνονται τα υλικά για συνταγές που συνδυάζουν γλυκό και πικάντικο - ακριβώς όπως και η προσωπικότητά της. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο Προκόπης Αγαθοκλέους μπαίνει στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού για μια συνάντηση γεμάτη νοστιμιά. Φέτα Θεσσαλονίκης ΠΟΠ και ελαιόλαδο από τις Ροβιές Ευβοίας σε συνταγές που παντρεύουν την παράδοση με τη φρεσκάδα. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η Ελισάβετ Κοντοκώστα αφήνει για λίγο τα βιβλία και την αίθουσα διδασκαλίας και μπαίνει στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού. Αρμεό από τη Σύρο και κρητικό παξιμάδι ΠΓΕ συνθέτουν πιάτα με απλότητα, αυθεντικότητα και γεύση που ταξιδεύει. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο Άγγελος Παπαδημητρίου συναντά τον σεφ Ανδρέα Λαγό σε μια κουζίνα γεμάτη χρώμα και έμπνευση. Γραβιέρα Κρήτης ΠΟΠ και ψάρια από τη Βεγορίτιδα δίνουν την αφορμή για πιάτα που ενώνουν τη γη με το νερό, τη γεύση με την τέχνη. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η δημοφιλής τραγουδίστρια έρχεται στην κουζίνα της εκπομπής για να μαγειρέψει με φασόλια γίγαντες ελέφαντες Κάτω Νευροκοπίου ΠΟΠ, αλλά και με τραχανά Μυτιλήνης, το παραδοσιακό ζυμαρικό που έχει θρέψει γενιές και γενιές. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο chef Ανδρέας Λαγός μαγειρεύει με πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα και μαζί με παράγωγους, διατροφολόγους και εξειδικευμένους επιστήμονες, μας μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο chef Ανδρέας Λαγός μαγειρεύει με πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα και μαζί με παράγωγους, διατροφολόγους και εξειδικευμένους επιστήμονες, μας μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
The menu features two exceptional products: Volaki from Andros, the round cheese with its distinctive flavor that carries the island's tradition, and the Lesvos almond, with its crunchy texture that lends a unique character to both sweet and savory creations. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
At the heart of the menu are two products that symbolize the Mediterranean diet: Krokees Lakonia Olive Oil PDO, with its golden color and rich aroma, and Santorini Fava, with its smooth texture and sweet flavor that carries the essence of the Aegean. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η αγαπημένη αθλητικογράφος, με την ενέργεια και την αυθεντικότητά της, μπαίνει στην κουζίνα της εκπομπής και μαγειρεύει με Μικρασιάτικο Κατσικίσιο Τυρί Χαλκιδικής και Μέλι Καλαβρύτων παρέα με τον σεφ Ανδρέα Λαγό. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Με τη φινέτσα και το πάθος που τον χαρακτηρίζουν τον ευρηματικό σεφ, μπαίνει στην κουζίνα της εκπομπής δίπλα στον σεφ Ανδρέα Λαγό και μαγειρεύουν με Κρεμμύδια Καστελλόριζου και Κατίκι Δομοκού ΠΟΠ. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, με τη χαρακτηριστική φωνή και τη ζεστή της παρουσία, μπαίνει στην κουζίνα της εκπομπής και μαγειρεύει μαζί με τον σεφ Ανδρέα Λαγό δύο συνταγές με Ρίγανη Κρήτης, και σκόρδο Πλατυκάμπου ΠΟΠ. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο chef Ανδρέας Λαγός μαγειρεύει με πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα και μαζί με παράγωγους, διατροφολόγους και εξειδικευμένους επιστήμονες, μας μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Με τη θετική του ενέργεια και τη γνήσια καλλιτεχνική του αύρα, ο αγαπημένος τραγουδιστής μπαίνει στην κουζίνα της εκπομπής και μαγειρεύει μαζί με τον σεφ Ανδρέα Λαγό δύο συνταγές με ξινοτύρι Σύρου και ξερά σύκα Κύμης ΠΟΠ. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Στο τραπέζι της ημέρας πρωταγωνιστούν η φορμαέλα Αράχωβας ΠΟΠ με τη γεμάτη, πικάντικη γεύση και τη μοναδική της υφή και το ελαιόλαδο Νάξου, χρυσαφένιο και αρωματικό, που χαρίζει στα πιάτα ισορροπία και αυθεντικότητα. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Στο μενού της ημέρας πρωταγωνιστούν το λουκάνικο Άνδρου, καπνιστό και πλούσιο σε γεύση, φτιαγμένο με τον παραδοσιακό νησιώτικο τρόπο, και το μέλι Ρόδου, με τη βελούδινη υφή και τα αρώματα των πευκοδασών του νησιού. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Στο τραπέζι πρωταγωνιστούν δύο προϊόντα με αυθεντικό χαρακτήρα: το μετσοβόνε ΠΟΠ, το φημισμένο καπνιστό τυρί του Μετσόβου με την πλούσια, βουτυράτη γεύση, και το ρόδι Ερμιόνης ΠΟΠ, με τη λαμπερή του όψη και τη γλυκόξινη ισορροπία. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο Ανδρέας Λαγός μαζί με τη γνωστή γυμνάστρια και συγγραφέα ανακαλύπτουν τη φρεσκάδα του μάραθου Σύρου, με το διακριτικό άρωμά του, και τη γευστική δύναμη του φιστικιού Μαρκοπούλου, τραγανού και αρωματικού, που προσθέτει ισορροπία και υφή. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο γνωστός πολίστας, προπονητής και ηθοποιός μπαίνει στην κουζίνα της εκπομπής και μαγειρεύει μαζί με τον σεφ Ανδρέα Λαγό δύο αυθεντικά ελληνικά προϊόντα: αρσενικό Νάξου, με τη στιβαρή του γεύση και αμπελόφυλλα Κρήτης. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η δημοφιλής ηθοποιός μπαίνει στην κουζίνα και μαγειρεύει παρέα με τον σεφ Ανδρέα Λαγό. Στο μενού πρωταγωνιστούν τα ψάρια Αργοσαρωνικού, γεμάτα θαλασσινό άρωμα και η γραβιέρα Θεσσαλονίκης ΠΟΠ με τη χαρακτηριστική της γευστική ένταση. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο ξεχωριστός τραγουδιστής έρχεται να δημιουργήσει μαζί με τον σεφ Ανδρέα Λαγό γεύσεις γεμάτες μουσική και παράδοση με ελαιόλαδο Σπάρτης ΠΟΠ Λακωνίας και αλάτι Μεσολογγίου, φυσικό και καθαρό, που δίνει ισορροπία και ένταση σε κάθε πιάτο. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο chef Ανδρέας Λαγός μαγειρεύει με πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα και μαζί με παράγωγους, διατροφολόγους και εξειδικευμένους επιστήμονες, μας μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η αυθεντική λαϊκοδημοτική τραγουδίστρια μπαίνει στην κουζίνα της εκπομπής και μαζί με τον σεφ Ανδρέα Λαγό μαγειρεύει δυο πιάτα που περιλαμβάνουν Ξινομυζήθρα Κρήτης και Βούτυρο Κερκύρας. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η χαρισματική παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μαζί με τον σεφ Ανδρέα Λαγο ετοιμάζουν πιάτα με Φασόλια κοινά Μεσόσπερμα Κάτω Νευροκοπίου ΠΟΠ και Φιστίκι Μεγάρων ΠΟΠ. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο chef Ανδρέας Λαγός μαγειρεύει με πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα και μαζί με παράγωγους, διατροφολόγους και εξειδικευμένους επιστήμονες, μας μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο διεθνής μαέστρος μαζί με τον σεφ Ανδρέα Λαγό συνδυάζουν τη θαλασσινή Ελλάδα με τη φρεσκάδα της γης, χρησιμοποιώντας ψάρια Θερμαϊκού, γεμάτα άρωμα και γεύση, και ακτινίδιο Σπερχειού ΠΟΠ, που χαρίζει ισορροπία και ένταση στα πιάτα. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας μαζί με τον σεφ Ανδρέα Λαγό μαγειρεύουν δύο προϊόντα με ελληνική ταυτότητα: τα φασόλια γίγαντες ελέφαντες Πρεσπών ΠΓΕ με τη γεμάτη, μεστή γεύση και τη βουτυράτη υφή τους και το γκερεμέζι Αίγινας. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ μαζί με τον σεφ Ανδρέα Λαγό μαγειρεύουν με δύο προϊόντα που εκφράζουν την ελληνική παράδοση: το κατσικάκι Χάλκης, τρυφερό και μεστό σε γεύση και το ακτινίδιο Πιερίας ΠΟΠ, ζουμερό και αρωματικό. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο αγαπητός μουσικός, τραγουδιστής και ηθοποιός μαζί με τον σεφ Ανδρέα Λαγό ετοιμάζουν δύο γιορτινά πιάτα: μια galette με κολοκύθα και πολύσπορο ζυμάρι και ένα αφράτο pancake με μελένια κόκκινα φρούτα. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο chef Ανδρέας Λαγός μαγειρεύει με πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα και μαζί με παράγωγους, διατροφολόγους και εξειδικευμένους επιστήμονες, μας μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο έμπειρος δημοσιογράφος μαζί με τον σεφ Ανδρέα Λαγό ετοιμάζουν μια τάρτα με κολοκύθα, φέτα και αρωματικά, καθώς και σαραγλάκια με κρέμα, ιδανικά για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551