Αναζήτηση
Από το Χωράφι στο Ράφι - iShow.gr
Από το Χωράφι στο Ράφι
Κύκλοι
1
2
Οι εγχώριες ανάγκες για σουσάμι είναι υψηλές και καθώς δεν έχουμε παρά ελάχιστη δική μας παραγωγή, τα τελευταία 3-4 χρόνια είναι σε εξέλιξη ένα πλάνο αναβίωσης της καλλιέργειας, με σκοπό να αυξηθεί η εθνική παραγωγή. (2024)
Παράγεται από φλούδες σταφυλιών, γίγαρτα και άλλα υπολείμματα της οινοποίησης, μέσα σε άμβυκες. Συνοδεύει καθημερινές, αλλά και ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας. Σήμερα, μαθαίνουμε για τη διαδικασία της απόσταξης και της παλαίωσής του. (2024)
Επισκεφτήκαμε τον οικισμό της Άρβης στη νοτιοανατολική πλευρά της Κρήτης, ακριβώς απέναντι από τις ακτές της Βορείου Αφρικής, για να μάθουμε για την καλλιέργεια του εξωτικού φρούτου και πώς τα καταφέρνει και ευδοκιμεί στην περιοχή. (2024)
Η εκπομπή επισκέφθηκε το Δέλτα του ποταμού Στρυμόνα και παρακολούθησε τον αυτόχθονα ελληνικό βούβαλο να συμβιώνει με την υπόλοιπη πανίδα, σε ένα υπέροχο τοπίο που παραπέμπει σε άγρια Δύση και προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. (2024)
Η εκπομπή, αναγνωρίζοντας τη σημασία της λεμονιάς για τον εγχώριο πρωτογενή τομέα, επισκέφθηκε δύο από τους βασικότερους πυρήνες της παραγωγής λεμονιών στη χώρα μας, την Αργολίδα και την Κορινθία. (2024)
Η εκπομπή ταξιδεύει στην Κρήτη και ενημερώνεται για την έρευνα γύρω από το υποτροπικό φυτό, και τις διαφορετικές ποικιλίες που ευδοκιμούν στην περιοχή, ενώ κατόπιν επισκεπτόμαστε το φυτώριο, ώστε να μάθουμε για τον πολλαπλασιασμό του. (2024)
Η εκπομπή παρουσιάζει όλους κρίκους της αλυσίδας ενός προϊόντος, από το στάδιο της επιλογής του σπόρου μέχρι και το τελικό προϊόν που θα πάρει θέση στο ράφι του λιανεμπορίου. (2024)
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551