Η Μόλι Γε φτιάχνει εύκολες συνταγές κατάλληλες για την πολυάσχολη καθημερινότητά της ως νέας μαμάς, όπως αλμυρές τηγανίτες λαχανικών για μεσημέρι και ζυμαρικά με λουκάνικο για βράδυ.
Η οικογένεια της Μόλι Γε έρχεται για την εβραϊκή Πρωτοχρονιά κι η Μόλι φτιάχνει μπραντς με γλυκά ρολάκια με βούτυρο και μήλα, καθώς και μια τρυφερή και ζουμερή μπρισκέτα με καρότα.
Η Μόλι Γε αποφασίζει να οργανώσει μια επική παραλλαγή του Οκτόμπερφεστ. Σκαρώνει μια ποικιλία πιάτων γερμανικής επιρροής, όπως πρέτσελ φτιαγμένα με δύο διαφορετικούς τρόπους.
Η Μόλι Γε είναι αποφασισμένη να κρατήσει ψηλά τους δείκτες ενέργειας των αγροτών γειτόνων της, ενόψει του θερισμού. Φτιάχνει την απόλυτη πίτσα με ζαμπόν, σπανάκι και πατάτα.
Η Μόλι Γε αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να καλέσει στη φάρμα τις φίλες της από το κολέγιο. Ετοιμάζει μια πανδαισία εμπνευσμένη από τη Μέση Ανατολή, με τραγανά φαλάφελ και σπιτικό λάμπνε.
Η Μόλι Γε οργανώνει ένα πάρτυ για το Χαλογουίν για όλες τις φίλες της και τα τερατάκια τους, με μια σειρά τρομακτικών λιχουδιών, όπως πίτες-φαντασματάκια και μπροκολάκια-Φρανκενστάιν.
Η Μόλι Γε με τον σύζυγό της είναι καλεσμένοι σε δείπνο-ρεφενέ, κι έτσι ετοιμάζει μια σαλάτα με οκτώ στρώσεις, που περιέχει κολοκύθα και στάρι, μπάρες χαλβά και φυστικόβούτυρο.
Η Μόλι Γε παίζει με τα κλασικά πιάτα της Ημέρας των Ευχαριστιών για μια μάζωξη στη φάρμα. Μαγειρεύει μπούτια γαλοπούλας σε γλάσο ροδιού, με λαχανικά στη γάστρα και ντάμπλινγκ.
Η Μόλι Γε φτιάχνει νόστιμα μεζεδάκια για έναν διπλό εορτασμό γενεθλίων. Ξεκινά με αβγά γεμιστά με παντζάρι τουρσί, και στριφτά ψωμάκια με σπανάκι και φέτα.
Η Μόλι Γε φτιάχνει μερικά αγαπημένα της πιάτα για μια υπαίθρια νυχτερινή κινηματογραφική προβολή στη φάρμα. Μεταξύ άλλων, φτιάχνει ένα βουνό νάτσος με σιγοψημένο χοιρινό μπάρμπεκιου.