Η επιβίωση με τη βοήθεια της γης είναι δύσκολη υπόθεση, αλλά για κάποιους, είναι η μόνη επιλογή. Από εκσκαφείς μέχρι καλλιεργητές μανιταριών, δείτε τους Αμερικανούς που ζουν δύσκολα κάνοντας αγροτικές εργασίες.
Στα δάση του Μίσιγκαν, ο Chris και η Levena παλεύουν να ανακαλύψουν τα σωστά άγρια μανιτάρια. Εν τω μεταξύ, ο Ray υποψιάζεται ότι κάποιος κλέβει τα χέλια του.
Ο Jim και ο Andy αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο καθώς αναζητούν σκουλήκια για δόλωμα στους λασπότοπους του Μέιν, ενώ στο Κεντάκι, ο Billy ψάχνει για τζίνσενγκ για έναν καινούριο πελάτη.
Ο Greg και ο Albert μετακινούν ένα τεράστιο κορμό δέντρου, βάρους 680 κιλών από μία απότομη πλαγιά, ενώ ο Jim και ο Andy διαπληκτίζονται με δύο συλλέκτες σκουληκιών που βρίσκονται στην περιοχή τους.
Ο Jim και ο Andy συναντούν δύο νέους συλλέκτες σκουληκιών. Ο Greg και ο Albert έχουν πρόβλημα με μια καρυδιά και ο Ray έχει πολλά στο μυαλό του πέρα από τα χέλια.
Στα Απαλάχια Όρη, ο Billy Taylor δίνει μάχη με τον χρόνο για να συμπληρώσει μια παραγγελία ενώ ο Billy και η ομάδα ψάχνουν στα βουνά.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα