Carrot cake με σορμπέ πορτοκάλι και μπάρες super food. Ο διακεκριμένος pastry chef Κρίτωνας Πουλής μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής του και παρουσιάζει βήμα-βήμα δύο γλυκά.
Μαζί με τους συνεργάτες του Λένα Σαμέρκα και Αλκιβιάδη Μουτσάη, ο Κρίτωνας Πουλής σε αυτό το επεισόδιο, φτιάχνουν δύο μους σοκολάτας τσουρέκι a la Tropezienne.
Ο Κρίτωνας Πουλής μαζί με τους συνεργάτες του Λένα Σαμέρκα και Αλκιβιάδη Μουτσάη, σε αυτό το επεισόδιο φτιάχνουν στην πρώτη και μεγαλύτερη συνταγή Kyoto και στη δεύτερη, πιο σύντομη, Kέικ pops με παπαρουνόσπορο & Ελαιόλαδο.
Μαζί με τους συνεργάτες του Λένα Σαμέρκα και Αλκιβιάδη Μουτσάη, ο pastry chef Κρίτωνας Πουλής, φτιάχνει έναν πρωτότυπο κορμό μπακλαβά και τα δικά τους δημητριακά.