Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Φαντάσματα - iShow.gr
Φαντάσματα (Ghost Whisperer)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Είδος
Σειρά θρίλερ και μυστηρίου αμερικανικής παραγωγής 2005.
Κύκλοι
1
2
3
4
5


Η Melinda βοηθάει τον Ned, ο οποίος έχει στοιχειωθεί από ένα φάντασμα στο ραδιοφωνικό σταθμό του Grandview.
O Ned ερωτεύεται μια νεαρή χορεύτρια, της οποίας η οικογένεια κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. H Melinda προσπαθεί να ξεσκεπάσει αυτό το μυστικό πριν είναι πολύ αργά.
Όταν η Melinda ανακαλύπτει ένα οικογενειακό μυστικό, χάος αρχίζει να επικρατεί στο νοσοκομείο του Grandview καθώς ένα φάντασμα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο αρχίζει να κυνηγάει έναν ασθενή.
Όταν ο καθηγητής ανθρωπολογίας του Ned στοιχειώνεται από ένα φάντασμα το οποίο είναι κρυφός θαυμαστής του, προσπαθεί να λύσει το μυστήριο κάνοντας επίκληση στο πνεύμα του. ΑντΏ αυτού, όμως, έρχεται ένα άλλο και η ζωή κάποιου κινδυνεύει.
Στο 100 επεισόδιο της σειράς ένα φάντασμα προειδοποιεί τη Melinda ότι μία βόμβα που έχει χαθεί από μία κρυμμένη χωματερή πυρομαχικών θα κοστίσει τη ζωή κάποιου. Το συγκεκριμένο επεισόδιο το έχει σκηνοθετήσει η Jennifer Love Hewitt.
Οι σκοτεινές δυνάμεις παλεύουν για την ψυχή ενός νεαρού κοριτσιού, το οποίο δεν μπορεί να δραπετεύσει από το στοιχειωμένο σπίτι, στο οποίο έχει παγιδευτεί τα τελευταία χρόνια.
Η Melinda και ο Avery βοηθάνε έναν σκιτσογράφο να ανακαλύψει γιατί τα σχέδια του προμηνύουν το κοντινό του μέλλον.
Ένα φάντασμα ντυμένο κλόουν στοιχειώνει το σπίτι της Melinda και ο Eli τη βοηθάει να εξιχνιάσει το μυστήριο, το οποίο έχει να κάνει με την απληστία και την υποψία.
Όταν η ζωή του Aiden απειλείται, η Melinda ψάχνει να βρει την αλήθεια και στήνει μια εξονυχιστική έρευνα σχετικά με τη ζωή ενός θυμωμένου και δολοφονημένου φαντάσματος.
Η Melinda βρίσκεται σε κίνδυνο, όταν ερευνά μια υπόθεση απαγωγής η οποία δεν εξιχνιάστηκε ποτέ.
Η Melinda γίνεται στόχος σε μία υπόθεση εκδίκησης, όταν ανακαλύπτει ότι το φάντασμα με το οποίο ασχολείται είναι τελικά ζωντανό.
Όταν η Melinda ακολουθεί ένα στοιχείο που την οδηγεί σ’ ένα νοσοκομείο, τόσο η ίδια όσο και ο Aiden έρχονται αντιμέτωποι με τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz