Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Φαντάσματα - iShow.gr
Φαντάσματα (Ghost Whisperer)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Είδος
Σειρά θρίλερ και μυστηρίου αμερικανικής παραγωγής 2005.
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Ένα φάντασμα με αδυναμία στα νιάτα ωθεί έφηβους να κλέβουν. Την ίδια στιγμή, η Melinda πρέπει να αντιμετωπίσει το πνεύμα του ραδιούργου πρώην φίλου της.
Η Melinda επισκέπτεται τους φίλους της που νομίζουν ότι το σπίτι τους είναι στοιχειωμένο. Εκεί βρίσκει ένα εξάχρονο κοριτσάκι που είχε πνιγεί.
Η Melinda αγοράζει ένα κόσμημα και διαπιστώνει ότι είναι στοιχειωμένο. Έτσι το χρησιμοποιεί για να έρθει σε επαφή με το φάντασμα του Dennis, ο οποίος θέλει η πρώην κοπέλα του να έρθει σε επαφή με τη φυσική της μητέρα.
Το φάντασμα ενός άντρα που θάφτηκε στο λάθος τάφο αρχίζει να στοιχειώνει το νεκροταφείο, καθώς η σύζυγος κάποιου άλλου έρχεται και τον θρηνεί κάθε μέρα.
Ένα φάντασμα κάποιας που πέθανε κατά τη διάρκεια μιας εγχείρισης στοιχειώνει τα όνειρα του Jim. Η Melinda διαπιστώνει ότι πρόκειται για ένα supermodel που θέλει να προστατέψει τη μικρή της αδερφή από το να έχει την ίδια τύχη με εκείνη.
Το πρώτο ταξίδι της Melinda και του Jim στην εξοχή διακόπτεται, όταν η Melinda βοηθάει το πνεύμα μιας γυναίκας η οποία είχε εγκαταλείψει το σύζυγο και την κόρη της.

Όταν ένα εστιατόριο πιάνει φωτιά για δεύτερη φορά, η Μελίντα προσπαθεί να βοηθήσει το εξαγριωμένο φάντασμα ενός ανθρώπου που είχε κατηγορηθεί για την πρώτη πυρκαγιά, η ο-ποία είχε προκαλέσει και τον θάνατό του. Η Μελίντα βλέπει για πρώτη φορά το φλεγόμενο φάντασμα μέσα στο εστιατόριο, όταν αυτό πιάνει για δεύτερη φορά φωτιά. Το φάντασμα της λέει ότι δεν ήταν αυτός που έβαλε φωτιά στο εστιατόριο πριν από ένα χρόνο, και η Μελίντα προσπαθεί να το βοηθήσει να διαλύσει τις υπόνοιες που υπάρχουν εναντίον του. Στο μεταξύ, η Μελίντα θυμάται τη νύχτα που συναντήθηκαν εκείνη και ο Τζίμ, όταν μια πυρκαγιά ξέσπασε στο διπλανό κτίριο από εκείνο που έμενε η Μελίντα.

Η Melinda συναντάει ένα σερβιτόρο, ο οποίος από τότε που πέθανε ο φίλος του δεν μπορεί να παίξει κιθάρα και διαπιστώνει ότι τον στοιχειώνουν δύο φαντάσματα.

Στα ηλεκτρικά παράσιτα στο ραδιόφωνο του αυτοκίνητου της, η Μελίντα ακούει τη φωνή μιας μητέρας η οποία προσπαθεί να έρθει σε επαφή με τον έφηβο γιο της. Αντιμέτωπη με την πρόκληση της μετάφρασης των ‘λευκών φωνών’ όπως αποκαλούν αυτά τα φαινόμενα, η Μελίντα πρέπει να βρει τον τρόπο να καταλάβει το μήνυμα της μητέρας και να το μεταβιβάσει στο γιο, ώστε να μπορέσει να αναπαυτεί η ψυχή της.

Η Melinda δυσκολεύεται να επικοινωνήσει με ένα φάντασμα, μέχρι τη στιγμή που διαπιστώνει ότι δεν πρόκειται για νεκρό, αλλά για κάποιον που βρίσκεται σε κώμα.
Η Melinda διαπιστώνει ότι πρέπει να σταματήσει ένα φάντασμα το οποίο δεν θέλει να μετεμψυχωθεί. Παράλληλα ανακαλύπτει ότι κάποιος γνωρίζει το μυστικό της.
Το τζιπ της Melinda χαλάει σ’ έναν ερημικό δρόμο. Εκεί, της παρουσιάζεται ένα φάντασμα με τη μορφή σκελετού.
Η Melinda βγάζει λόγο στο Grandview High, όταν βλέπει ένα όραμα που αφορά στις cheerleaders στις οποίες συμβαίνουν άσχημα πράγματα στους ημιτελικούς των cheerleading. Αργότερα, μαθαίνει ότι το πρωτάθλημα είναι σε μερικές μέρες.
Η Melinda συνοδεύει την Delia σ’ ένα τοπικό κοσμηματοπωλείο, όταν ληστές εισβάλλουν στο κατάστημα. Λίγο αργότερα το πνεύμα του κοσμηματοπώλη επισκέπτεται τη Melinda.
Ένα πτώμα έχει εξαφανιστεί από το νεκροτομείο και η Melinda αρχίζει να το ψάχνει. Όταν το φάντασμα του την επισκέπτεται αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να ζητήσει τη βοήθεια του καθηγητή Payne.
Η Melinda και ο Jim γίνονται προσωρινά οι κηδεμόνες μιας έφηβης της οποίας η μητέρα αγνοείται. Τελικά το φάντασμα της μητέρας εμφανίζεται στη Melinda και της αποκαλύπτει που βρίσκεται το πτώμα της.
Η Melinda βοηθάει τον Ned να αντιμετωπίσει ένα φάντασμα, ενώ παράλληλα βοηθάει και ένα πνεύμα, το οποίο εμφανίζεται χωρίς καθόλου ρούχα. Η Delia βλέπει τη Melinda να μιλάει για ακόμα μία φορά με τον εαυτό της και έτσι η Melinda αποφασίζει να της αποκαλύψει το μυστικό της.

Πέντε ατυχήματα και τέσσερα σημάδια... Κάτι κακό πρόκειται να συμβεί. Η Melinda ανησυχεί για την ασφάλεια των αγαπημένων της προσώπων, όταν ένα φάντασμα- προφήτης της δείχνει οράματα από το μέλλον.

iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz