Αναζήτηση
Tyrant - iShow.gr
Tyrant
Σειρά
Διάρκεια
60'
Κύκλοι
1
2
Καθώς η αντίσταση μεγαλώνει, ο Στρατηγός Tariq Al-Fayeed καλεί τον Jamal να αυξήσει τις αντεπιθέσεις. Ο Jamal επιτρέπει μια περιορισμένη χημική επίθεση στη γειτονιά, αλλά αποκαλύπτει στον Στρατηγό ότι πιστεύει πώς οι τακτικές του Barry είναι αξιόπιστες.
Ο Barry αναζητά τη λύτρωση στην έρημο. Ο Jamal παλεύει με την απώλεια του αδερφού του.
Μια οικογένεια Βεδουίνων φροντίζει τον Barry. Ο Jamal αναστατώνεται από την άμεση στρατιωτική δράση του Tariq.
Ο Barry προσαρμόζεται στη νέα του ταυτότητα και αφομοιώνεται στη ζωή του χωριού. Η Amira γνωρίζει στον Jamal έναν τιμημένο ήρωα πολέμου - έναν γιο που δεν ήξερε ποτέ ότι είχε.
Ο στρατός του χαλιφάτου φτάνει και ο Barry φοβάται ότι η ταυτότητά του θα αποκαλυφθεί, θέτοντας σε κίνδυνο όλους όσους τον βοήθησαν.
Ο Barry αποφασίζει να μείνει στο Abuddin και να πολεμήσει κατά του χαλιφάτου.Ο Jamal πιέζει τον Κινέζο διπλωμάτη για στρατιωτική υποστήριξη.
Ο Jamal αισθάνεται ότι η χώρα του είναι εκτός ελέγχου και είναι απελπισμένος για μια στρατιωτική νίκη, χωρίς να υπολογίζει το κόστος. Ο Barry προσπαθεί να σώσει την Daliyah με απρόβλεπτες συνέπειες.
Μετά από σημαντικές απώλειες, ο Barry σκέφτεται σοβαρά ότι χρειάζεται την υποστήριξη του παλατιού για να επιβιώσει. Καθώς η παράνοια έχει κυριεύσει τον Jamal, αναρωτιέται αν μπορεί να εμπιστεύεται τον Rami.
Ο Jamal έχει γίνει καχύποπτος με όλους τους κοντινούς του ανθρώπους και πιστεύει ότι ο μόνος που μπορεί να εμπιστευθεί είναι ο Khalil. Έχοντας αποφασίσει ότι δεν πρέπει να κρύβει άλλο την αλήθεια, ο Barry αποκαλύπτει στη Molly ότι είναι ζωντανός.
Παρά το γεγονός ότι οι δυνάμεις του είναι κατακερματισμένες, ο Barry ετοιμάζεται να ηγηθεί μιας κρίσιμης αποστολής. Μέσα στις αυταπάτες του, ο Jamal κάνει ακραίες κινήσεις, οι οποίες έχουν εκτεταμένες συνέπειες.
Ο Barry εκμεταλλεύεται την αμμοθύελλα για να ανατρέψει τη στρατιωτική βάση του χαλιφάτου και να εξασφαλίσει στρατιωτική υποστήριξη.
Μια νέα μέρα ξημερώνει στο Abuddin και η μοίρα του Jamal - μαζί με εκείνη της οικογένειας Al-Fayeed - παραμένει αβέβαιη. Αναγνωρίζοντας ότι η κατάσταση θα καταλήξει σε αναταραχή, ο Barry ενθαρρύνει τον Rami να μείνει για να επιβλέπει τη μετάβαση.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551