Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Brothers & Sisters - iShow.gr
Brothers & Sisters (Brothers and Sisters)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κοινωνική
Δραματική
Είδος
Κοινωνική δραματική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2006
Διάρκεια
60'
Συντελεστές
Σκηνοθεσία
Κύκλοι
1
2
3
4
5
H Kitty έχει ένα μυστικό που μπορεί να καταστρέψει την οικογένειά της. Η Nora και η Holly ετοιμάζουν τους αρραβώνες του Justin και της Rebecca. Η Sarah αναζητά επιχειρηματικές ευκαιρίες στη Γαλλία.
Ο Robert ανησυχεί μήπως οι είδηση του εμφράγματός του διαρρεύσει, ενώ το μυστικό της Kitty θα επηρρεάσει, αλλά και θα φέρει πιο κοντά, ολόκληρη την οικογένεια.
Η Kitty, ο Robert και η Nora προσπαθούν να αποδεχτούν τον καρκίνο της Kitty. Ένας επισκέπτης από μακριά κάνει ελαφρύτερο το φορτίο τους.
Η Kitty ξεκινά χημειοθεραπεία και η Sarah προσπαθεί να της αποσπάσει την προσοχή διηγώντας την ιστορία του καλοκαιρινού της έρωτα στη Γαλλία.
Ο νέος φίλος της Sarah, o Luc Laurent, γοητεύει όλη την οικογένεια Walker εκτός από τη Nora.
Ένας ξαφνικός επισκέπτης συγκινεί την Kitty. Η Sarah διαπιστώνει ότι πρέπει να μιλήσει στα παιδιά της για το Luc. Η Holly δέχεται τη βοήθεια του Ryan και της Rebecca.
Η Kitty αντιμετωπίζει τα αποτελέσματα της χημειοθεραπείας. Η Nora κάνει μια ενδιαφέρουσα φιλία κι ο Scotty μαθαίνει σοκαριστικά νέα.
Τα μυστικά που ο Justin και η Rebecca κρύβουν ανάμεσά τους μπορούν να γίνουν εμπόδιο για τη σχέση τους.
Τα γαμήλια σχέδια του Justin και της Rebecca παίρνουν απροσδόκητη τροπή, ενώ ο Tommy παίρνει ένα επικίνδυνο ρίσκο για την κόρη του.
Όσο χειροτερεύει η κατάσταση της Kitty, η οικογένεια αναζητά δότη για μυελό των οστών.
Η Sarah κάνει εντύπωση σ' ένα χωρισμένο πατέρα στο σχολείο της Paige. Ο Justin βρίσκει τρόπο να ξεπεράσει τις μαθησιακές του δυσκολίες.
Η Sarah ανακαλύπτει ξανά τον έρωτα της ζωής της. Η Kitty κάνει την είσοδό της στην πολιτική.
Τα θέματα με τη βίζα του Luc προκαλούν προβλήματα στη Sarah, η οποία φοβάται ότι θα τον χάσει ξανά.
Οι δραστηριότητες της Kitty δημιουργούν προβλήματα στο Luc και Sarah, όταν ο Luc βρίσκεται πολύ κοντά στην απέλαση.
Αναζητώντας το μυστικό του Dennis York, οι Walker θυμούνται καλές και κακές στιγμές της οικογένειας τους στην Ojai Foods το 1986.
Οι Walker έρχονται αντιμέτωποι με τις τύψεις μιας παλιάς τραγωδίας. Στο μεταξύ, η Nora και η Holly ξεκινούν ένα ταξίδι.
Ο Robert έχει μια προσφορά για δουλειά στην Washington.Η Rebecca δωρίζει γενναιόδωρα 2 εκατομμύρια δολάρια στην Ojai.
Η εγκυμοσύνη χτυπάει την πόρτα σε παραπάνω από μια γυναίκες της οικογένειας. Ο Saul και η Nora πρέπει να πάρουν οδυνηρές αποφάσεις σχετικά με τη μητέρα τους.
Ο Cooper ενεργεί εναντίον της Sarah, ενώ ο Luc γίνεται μέλος της οικογένειας. Ο Kevin έχει να αντιμετωπίσει την ανεργία.
Οι Walkers ετοιμάζονται να κλείσουν την Ojai Foods για τα καλά. Καινούριες ευκαιρίες και μυστικές συμμαχίες αναπτύσσονται πάνω στις απώλειες της οικογένειας.
Η οικογένεια βρίσκει μια χαραμάδα ελπίδας σε μια από τις πολλές κρυφές επενδύσεις του William Walker. Στο μεταξύ η υγεία του Robert και η οικογένειά του βρίσκονται σε κίνδυνο.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz