Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Brothers & Sisters - iShow.gr
Brothers & Sisters (Brothers and Sisters)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κοινωνική
Δραματική
Είδος
Κοινωνική δραματική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2006
Διάρκεια
60'
Συντελεστές
Σκηνοθεσία
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Η αρχή της νέας σεζόν βρίσκει την οικογένεια στο τέλος του καλοκαιριού. Μέσα από το βίντεο που έστειλε η Nora στον Justin στο Ιράκ, μαθαίνουμε τι συμβαίνει στη ζωή του καθενός, ενώ η Kitty πιέζεται όντας πλέον αρραβωνιαστικιά και όχι απλή συνεργάτης του γερουσιαστή.
Ο Kevin, η Nora και η Kitty πηγαίνουν να υποδεχτούν τον Justin, ο οποίος μόλις γύρισε από τον πόλεμο. Στο μεταξύ, η αλήθεια για τη Sarah και τη Rebecca αποκαλύπτεται και ο Tommy δεν μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι είναι πατέρας.
Η Rebecca ανησυχεί για τον Justin, ενώ ο γάμος του Tommy αντιμετωπίζει προβλήματα όταν η Julia αρχίζει να ξεπερνάει την κατάθλιψη. Ο Kevin συναντάει ένα παλιό του φλερτ και η Kitty προλαμβάνει τη δημιουργία ενός σκανδάλου.
Ο Kevin φτάνει τον Saul στα άκρα προκειμένου να πάρει κάποιες απαντήσεις. Η Nora, η Sarah και η Kitty κανονίζουν να πάνε σ’ ένα spa. Ο Tommy προσπαθεί να κάνει φιλίες, αλλά τελικά μπλέκεται σε μία περίεργη κατάσταση.
Η Sarah αρχίζει μια δύσκολη μάχη με τον Joe για την κηδεμονία των παιδιών τους. Η ανακοίνωση της Kitty κατά τη διάρκεια του Halloween έχει επιπτώσεις σε ολόκληρη την οικογένεια Walker.
H Kitty δέχεται μια επίσκεψη από ένα παλιό φίλο για να ρυθμίσει το θέμα της εγκυμοσύνης, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα'θελε. Η Sarah δυσκολεύεται με την Paige, ενώ ο Justin είναι πεσμένος.
Οι Walkers ενώνουν τις δυνάμεις τους όταν ο εθισμός του Justin ξεπερνάει κάθε όριο. Η Kitty και ο Robert κάνουν νέα σχέδια για το μέλλον.
Η Kitty και ο Robert κάνουν μαθήματα χορού. Ο Tommy δέχεται μια επίσκεψη - έκπληξη και ο Kevin παίρνει μια μεγάλη απόφαση.
Ενα πολιτικό σκάνδαλο αλλά και το άγχος απειλούν το γάμο του Robert και της Kitty, ο οποίος τελικά πραγματοποιείται. Ο Isaac αποσπά τη Nora από τη σχέση της με τον Stan. Η Holly δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από έναν παλιό φίλο.
Τα μυστικά κυριαρχούν στο οικογενειακό δείπνο των Walker, καθώς η Νόρα ντρέπεται να ζητήσει από τον Isaac να βγουν οι δυο τους. Στο μεταξύ, η Becca προσπαθεί να κάνει προξενιό στη μητέρα της.
Η Nora και ο Isaac έρχονται πιο κοντά. Ο Jason αναγκάζει τον Kevin να σκεφτεί σοβαρά το μέλλον του.
Σε μια προσπάθεια να λύσει τα οικονομικά προβλήματα του Scotty, ο Kevin προσφέρεται να κάνουν πολιτικό γάμο.
Ο Kevin και ο Scotty αποφασίζουν να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί. Ο Saul επιτέλους παραδέχεται σε όλους την ταυτότητά του. Η οικογένεια ανακαλύπτει ότι ο William κρατούσε κρυμμένο ένα ακόμα επώδυνο μυστικό.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz