Αναζήτηση
Η ιστορία αποκαλύπτεται - iShow.gr
Η ιστορία αποκαλύπτεται
Κύκλοι
1
2
3
Ποιος προκάλεσε τον Ψυχρό Πόλεμο; Αναλύουμε τις παρανοήσεις, τις αυταπάτες και τον αντικομμουνισμό του Προέδρου Τρούμαν που έριξε τον κόσμο σε δεκαετίες φιλοπόλεμης ειρήνης και πυρηνικής αποτροπής.
Μελετούμε λεπτομερέστερα τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ το 1948. Πώς σχηματίστηκε, ποιοι διαδραμάτισαν κάποιον ρόλο, και ποια ήταν τα αληθινά κίνητρα όσων ενεπλάκησαν;
Συχνά θεωρείται ότι οι παρτιζάνοι πολεμούσαν μόνοι τους στον Β' Παγκόσμιο, όμως δρούσαν πολλά κρυφά δίκτυα τα οποία οργανώνονταν και χρηματοδοτούνταν από την οργάνωση Υπηρεσία Μυστικών Επιχειρήσεων.
Μελετούμε τον ρόλο που διαδραμάτισε η Αυστρία ως πεδίο δοκιμών του Γ' Ράιχ. Η Αυστρία πειραματίστηκε με τακτικές διωγμών και εξόντωσης οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν ευρύτερα από τους Γερμανούς.
Η κρίση με δάνεια υψηλού κινδύνου έμεινε στην ιστορία ως αμερικανική καταστροφή, αλλά οι επιπτώσεις έπληξαν σφοδρά και την Ευρώπη, επέφεραν τη χειρότερη ύφεση και έθεσαν σε κίνδυνο την ενότητά της.
Ο Πόλεμος του Βιετνάμ θεωρείται σύρραξη εθνικής απελευθέρωσης. Κρύβει όμως την ιστορία των Βιετναμέζων που αντιμετώπισαν εχθρούς τους οποίους μέχρι τότε τους ήξεραν ως φίλους, γείτονες και συγγενείς.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551