Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
The sinner - iShow.gr
The sinner
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Θρίλερ
Είδος
Σειρά θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2017
Διάρκεια
60'
Κύκλοι
1
2
3
4
Μια νεαρή σύζυγος και μητέρα διαπράττει, εντελώς ξαφνικά κι ανεξήγητα, ένα βίαιο έγκλημα. Ο ντετέκτιβ που αναλαμβάνει την υπόθεση είναι αποφασισμένος να σκαλίσει με εμμονή το παρελθόν της προκειμένου να βρει μια εξήγηση. 
Στο επίκεντρο μιας εν εξελίξει αστυνομικής έρευνας, η Κόρα προσπαθεί να σαμποτάρει τις προσπάθειες του Χάρι να βρει απαντήσεις. Την ίδια στιγμή, ο Μέισον παλεύει να συμφιλιωθεί με τα σκοτεινά μυστικά από το παρελθόν της συζύγου του. 
Ο Χάρι ξεθάβει ένα τρομακτικό μυστικό της Κόρα, που ανατρέπει τα δεδομένα και στρέφει τις έρευνες σε άλλη κατεύθυνση. Την ίδια στιγμή, ο Μέισον παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.
Με τη βοήθεια του Χάρι, η Κόρα πασχίζει να ανακαλέσει καταπιεσμένες αναμνήσεις, οι οποίες τελικά θα οδηγήσουν τον ντετέκτιβ σε έναν νέο ύποπτο.
Η σοκαριστική ανακάλυψη ενός πτώματος στο δάσος προκαλεί αναστάτωση και δημιουργεί ακόμη περισσότερα ερωτηματικά...
Η πίστη και η αποφασιστικότητα του Χάρι αρχίζουν να κλονίζονται. Παρ'' όλα αυτά, η Κόρα τον πείθει να πάρει το μεγαλύτερο ρίσκο ως τώρα προκειμένου να ρίξει φως σε αυτή τη μυστηριώδη την υπόθεση.
Η Κόρα πραγματοποιεί ένα επώδυνο ''ταξίδι'' στο παρελθόν της, μέσα από το οποίο θα καταφέρει επιτέλους να θυμηθεί όλα όσα συνέβησαν το βράδυ που εξαφανίστηκε από το σπίτι της.
Φινάλε κύκλου. Τα κομμάτια του ''παζλ'' μπαίνουν επιτέλους στη θέση τους, οδηγώντας σε συνταρακτικές αποκαλύψεις που θα κρίνουν το μέλλον της Κόρα...
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz