Αναζήτηση
Νόμος και τάξη: Ειδική ομάδα - iShow.gr
Νόμος και τάξη: Ειδική ομάδα
Σειρά
Αστυνομική σειρά
Δραματική
Είδος
Αστυνομική δραματική σειρά παραγωγής 1999.
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Η ειδική ομάδα ενημερώνεται για έναν φυγόδικο βιαστή, τα ίχνη του οποίου εντοπίζονται στην Αβάνα. Ο Φιν διασχίζει διεθνή σύνορα για να τον συλλάβει, γεγονός που σύντομα προκαλεί πολιτική διαμάχη όταν ο Φιν κατηγορείται για απαγωγή του βιαστή.
Μια γυναίκα καταγγέλλει στην ειδική ομάδα ότι βιάστηκε. Αρχικά, οι ντετέκτιβ την πιστεύουν, αλλά μετά από αρκετές παραπλανητικές αναφορές, οι ντετέκτιβ σύντομα βρίσκονται σε δύσκολη θέση, με τους Ρόλινς και Καρίσι να διαφωνούν για το αν η ιστορία της γυναίκας είναι αληθινή.
Ένας άντρας βρίσκεται βίαια ευνουχισμένος σε ένα ξενοδοχείο. Αν και φαίνεται πως η πρόθεση του δράση ήταν να τον αφήσει εκεί να πεθάνει, ο άντρας επιβιώνει και η ειδική ομάδα ανακαλύπτει σύντομα ότι υπήρχαν τρεις μάρτυρες στο περιστατικό, οι οποίοι αμέσως γίνονται ύποπτοι.
Η ειδική ομάδα καλείται να διερευνήσει την ξαφνική εξαφάνιση μια μαθήτριας λυκείου. Σύντομα θα ανακαλύψουν ότι η κοπέλα υπήρξε θύμα μιας δυσάρεστης επίθεσης στο διαδίκτυο από τους συμμαθητές της και την καλύτερη φίλη της.
Μια νεαρή γυναίκα, η οποία ήταν αγνοούμενη για δέκα χρόνια, βρίσκεται ξαφνικά και η ανεξιχνίαστη υπόθεση της εξαφάνισής της, ανοίγει εκ νέου από την ειδική ομάδα. Ωστόσο, οι ντετέκτιβ αρχίζουν να αμφισβητούν την ιστορία της όταν πολλά πράγματα δεν ταιριάζουν.
Η ειδική ομάδα καλείται σε ένα κέντρο αποκατάστασης υψηλού επιπέδου για να διερευνήσει το θάνατο ενός έφηβου κοριτσιού. Η Ρόλινς δουλεύει ως μυστική πράκτορας στο κέντρο αποκατάστασης ελπίζοντας να αποκτήσει αποδεικτικά στοιχεία εγκληματικής δραστηριότητας.
Ένα θύμα βιασμού, που δεν μπορεί να θυμηθεί τις λεπτομέρειες του τι συνέβη όταν έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης, επισκέπτεται την ειδική ομάδα, απογοητευμένη και απελπισμένη να θυμηθεί ακριβώς τι συνέβη. Η Μπένσον την πηγαίνει στην αίθουσα ανακρίσεων.
Η ειδική ομάδα καλείται όταν ένα δημοφιλές αστέρι των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης πέφτει θύμα βιασμού, μετά από ένα ρομαντικό ραντεβού, που πάει στραβά. Εν τω μεταξύ, οι Ρόλινς και Καρίσι μπλέκονται σε έναν καυγά σε μπαρ.
Η ειδική ομάδα μαζί με τον αναπληρωτή αρχηγό Ντοντς, αναζητούν νύχτα και μέρα τον Νόα, τον γιο της Ολίβια Μπένσον, ο οποίος εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν με τη Σίλα σε ένα κατάστημα. Η Μπένσον σε έξαλλη κατάσταση πανικοβάλλεται στην είδηση.
Η ειδική ομάδα καλείται να διερευνήσει μια υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης στην οποία συμμετέχουν δύο παιδιά με ειδικές ανάγκες, που παρευρίσκονται σε μια σχολή. Η Ρόλινς ανακαλύπτει μια συγκλονιστική αλήθεια όταν μια από τις ιατρικές εξετάσεις δείχνει από που προέρχεται η αναπηρία του παιδιού.
Όταν μία μουσουλμάνα πιλότος κλειδώνεται στον θάλαμο διακυβέρνησης και προσπαθεί να επιστρέψει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο JFK, καταλήγει να συλληφθεί ως ύποπτη για τρομοκρατικές ενέργειες.
Η ειδική ομάδα καλείται σε μια βίαιη σκηνή εγκλήματος όταν μετά από μια δυναμική πολιτική πορεία και συγκέντρωση, μια γυναίκα δέχεται άγρια σεξουαλική επίθεση.
Ένας πατέρας απαγάγει το σοβαρά άρρωστο μωρό του και η ειδική ομάδα αναλαμβάνει την διερεύνηση της υπόθεσης. Όταν ο πατέρας εντοπίζεται λέει πως θέλει ο γιος του να ζήσει ενώ η σύζυγος του έχει αντίθετη γνώμη και θέλει να γλυτώσει το παιδί της από τη δυστυχία του.
Η ειδική ομάδα αναλαμβάνει την υπόθεση ενός γιατρού, ο οποίος κατηγορείται για κακοποίηση μικρών αγοριών. Ο Μπράιαν Κάσιντι καταθέτει στη δίκη αλλά όταν ο δικηγόρος του γιατρού υποψιάζεται ότι ο Κάσιντι είναι ρατσιστής, ο Κάσιντι τα χάνει, γεγονός, που οδηγεί σε κακοδικία. 
Η αδελφή του Καρίσι τον επισκέπτεται και του λέει ότι η κόρη της έπεσε θύμα βιασμού. Η ειδική ομάδα διερευνά την υπόθεση αλλά η ανιψιά του Καρίσι ισχυρίζεται ότι έλεγε ψέματα για τον βιασμό και οι κατηγορίες αποσύρονται.
Η ειδική ομάδα καλείται σε κέντρο αναψυχής όταν μια 13χρονη εξαφανίζεται κατά τη διάρκεια μιας σχολικής εκδρομής. Οι ντετέκτιβ σύντομα μαθαίνουν ότι οι δύο φίλοι της την άφησαν με έναν ξένο, γεγονός που τον κάνει τον βασικό ύποπτο.
Η ειδική ομάδα καλείται να διερευνήσει την εξαφάνιση μιας έφηβης κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Ο βασικός ύποπτος είναι ένας κρεοπώλης, τον οποίο είδαν να φεύγει από ένα club με μια μάσκα κλόουν και το κορίτσι, το οποίο και πήγε στο διαμέρισμά του.
Όταν μια συνοδός πολυτελείας, πέφτει θύμα σεξουαλικής επίθεσης και ξυλοδαρμού, η ειδική ομάδα καλείται να διερευνήσει την υπόθεση. Σύντομα ανακαλύπτουν ότι η κοπέλα βρισκόταν σε ένα κακόφημο ξενοδοχείο με τρεις στρατιώτες.
Η ειδική ομάδα διερευνά την εξαφάνιση μιας μητέρας και της 4χρονης κόρης της. Μέσω περαιτέρω έρευνας, ανακαλύπτουν ότι ο σύζυγος της γυναίκας ήταν ένας βίαιος άνθρωπος, ο οποίος κακοποίησε την οικογένειά του.
Η Ρόλινς καλείται να σώσει μια 'έφηβη', την Έσθερ. Όταν ο πατέρας της έρχεται να την πάρει από τα γραφεία της ομάδας, αποκαλύπτει ότι η Έσθερ είναι στην πραγματικότητα 27 ετών. Η ομάδα διαπιστώνει σύντομα ότι ο πατέρας είναι στην πραγματικότητα ένας απάνθρωπος εκμεταλλευτής παιδιών.
H ειδική ομάδα καλείται σε έναν τόπο εγκλήματος όταν μια γυναίκα δέχεται σεξουαλική επίθεση και ο αδελφός της ισχυρίζεται στους ντετέκτιβ ότι τη βίασαν. Η ομάδα σύντομα μαθαίνει ότι η γυναίκα έπεσε θύμα άγριου, ομαδικού βιασμού από τρεις νεαρούς άνδρες.
Η ειδική ομάδα καλείται να διερευνήσει μια πιθανή υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα, που πάσχει από Alzheimer, ισχυρίζεται ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση.
Η ειδική ομάδα καλείται όταν μια γυναίκα κρατά όμηρο έναν άνδρα. Ενώ η αστυνομία αναζητά τη γυναίκα και τον άνδρα, ο οποίος τώρα φαίνεται να είναι ο βιαστής της γυναίκας, η Μπένσον μπαίνει στο διαμέρισμα, όπου βρίσκονται οι δυο τους, με αποτέλεσμα να κρατείται και η ίδια ως όμηρος.
Η ειδική ομάδα ερευνά την αλυσίδα των γεγονότων, που οδήγησαν στην ομηρία. Οι ντετέκτιβ αρχίζουν να αμφιβάλλουν σχετικά με τη μαρτυρία του θύματος απαγωγής και ομήρου και ένα εξαιρετικά επικίνδυνο εγκληματικό δίκτυο αποκαλύπτεται από την ειδική ομάδα.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551