Αναζήτηση
Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη - iShow.gr
Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη
Συντελεστές
Μαίρη (Νίκη Λάμη): Είναι προβληματισμένη στο γραφείο της γιατί έχει μόλις χωρίσει με τον Γιάννη. Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο και έχουν ένα παιδί. Δεν βρίσκουν χρόνο για τίποτα. Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Με τον σύζυγό της, τον Κώστα, αναρωτιούνται αν είναι ευτυχισμένοι.
Μαίρη (Νίκη Λάμη): Συζητά με την Μπέτυ για την ανεκτικότητά της απέναντι στις απιστίες του Γιάννη. Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Μιλάει με τη Ζορζέτα, τη μητέρα της, για την αφηρημάδα του Γιώργου. Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Προσπαθεί να πείσει τα παιδιά της να έρθουν στο οικογενειακό δείπνο.
Μαίρη (Νίκη Λάμη): Ξυπνάει και βλέπει δίπλα της έναν άντρα που δεν αναγνωρίζει. Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Η Μιμίκα εισβάλλει στο σπίτι της φίλης της, πολύ θυμωμένη με τον Πέτρο, ο οποίος την απειλεί με χωρισμό. Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Ο Κώστας ψάχνει αναστατωμένος τη μητέρα του.
Μαίρη (Νίκη Λάμη) βρίσκεται μπλεγμένη με τρεις άντρες. Η Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη), μαζί με τον σύζυγό της, προσπαθούν να βρουν μέρα και ώρα για να πάνε το γιο τους στο κολυμβητήριο, αλλά όλα πάνε στραβά. Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Η κυρία Ντίνα έχει εξαφανιστεί για ώρες και ο Κώστας ανησυχεί.
Μαίρη (Νίκη Λάμη): Ετοιμάζει κεφάτη δείπνο για τον Ηλία, ο οποίος δεν καταφέρνει τελικά να έρθει στο σπίτι της. Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Μοιράζεται με τη μητέρα της τον προβληματισμό ότι με τον Γιώργο ζουν σαν δύο ξένοι. Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Η Ντίνα έχει μετατρέψει τη Μαίρη σε... υπηρέτριά της.
Μαίρη (Νίκη Λάμη): Η Μαίρη εκμυστηρεύεται στην Ιουλία, την αναποφασιστικότητά της ανάμεσα στον Γιάννη και τον Ηλία, όμως η μητέρα της δεν τη βοηθάει πολύ με τις απόψεις της. Στο τραπέζι όπου η Μαίρη και ο Γιάννης τρώνε, η συζήτηση ανάβει. Ένα αναπάντεχο περιστατικό οδηγεί τον Γιάννη στο νοσοκομείο. Η Μαίρη παρερμηνεύει τα πράγματα και νομίζει ότι εκείνη είναι υπεύθυνη για αυτό που συνέβη στον Γιά...Περισσότερα...
Μαίρη (Νίκη Λάμη): Στο γραφείο, εξομολογείται στην Μπέτυ πόσο δύσκολο είναι να έχεις σχέση με δύο άντρες.


Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Πηγαίνει σε ένα sex shop προσπαθώντας να ανανεώσει τη σχέση της με τον Γιώργο, αλλά είναι γεμάτη αμηχανία. Επιστρέφοντας στο σπίτι, ο Γιώργος κάνει μια κουβέντα μαζί της, που της ανατρέπει τα σχέδια. Ποια θα είναι η εξέλιξη της βραδιάς τους;


Μαίρη...Περισσότερα...
Μαίρη (Νίκη Λάμη): Στο γραφείο, ομολογεί στην κολλητή της, την Μπέτυ, ότι δεν
μπορεί να αποφασίσει ποιον να επιλέξει, τον Γιάννη ή τον Ηλία. Αυτό που την προβληματίζει είναι ότι πλησιάζουν τα γενέθλια τους και δεν θυμάται ποιος γιορτάζει πότε. Αποφασίζει να πάρει και στους δυο το ίδιο δώρο και τότε ξεκινούν οι παρεξηγήσεις.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Αναφέρει στη Ζορζέτα πως η μητέρα του Γ...Περισσότερα...
Μαίρη (Νίκη Λάμη): Εξομολογείται στην Μπέτυ ότι σε λίγο καιρό θα εξαντληθούν τα ψέματα που λέει στον Ηλία και στον Γιάννη.
Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Με τον Γιώργο πρέπει να αποφασίσουν αν ο γιος τους θα πάει σε ιδιωτικό ή δημόσιο νηπιαγωγείο.
Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Η Μαίρη παραπονιέται στη Βιολέτα για τον Κώστα που είναι άρρωστος. Η πεθερά της παρεμβαίνει σε όλα και οι δύο γυναίκες διαφωνο...Περισσότερα...
Μαίρη (Νίκη Λάμη): Ανακοινώνει στην Μπέτυ τις εξελίξεις στην παράλληλη σχέση της.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη):Με τον Γιώργο, τη Ζορζέτα και τη Βάσω δεν μπορούν να συμφωνήσουν για το σχολείο στο οποίο θα γράψουν τον μικρό Χρήστο. Η συζήτηση ανάβει και καταλήγει σε αλληλοκατηγορίες ανάμεσα στις συμπεθέρες και άβολες αναφορές σε περιστατικά του παρελθόντος.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Ο Κώστ...Περισσότερα...
Μαίρη (Νίκη Λάμη): Σκέφτεται πως τελικά πρέπει να χωρίσει τον Ηλία και το συζητάει, όπως πάντα, με την αχώριστη φίλη της, την Μπέτυ. Όταν τελικά αποφασίζει να το κάνει, η αντίδραση του Ηλία δεν θα είναι η αναμενόμενη.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Η διαμάχη ανάμεσα στη Μαίρη και τον Γιώργο για το αν θα πάει ο μικρός τους γιος σε ιδιωτικό ή δημόσιο σχολείο, καλά κρατεί. Φυσικά, γνώμη έχουν και ...Περισσότερα...
Μαίρη (Νίκη Λάμη): Είναι έτοιμη να μετακομίσει με τον Γιάννη σε καινούργιο διαμέρισμα στο Κουκάκι και συζητάει με την Μπέτυ τα πρακτικά ζητήματα της ανακαίνισης. Ο Γιάννης όμως, έχει άλλα σχέδια.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Πιάνει τον Γιώργο να βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου και νιώθει ότι η ερωτική της ζωή βρίσκεται πάλι σε τέλμα. Συμβουλεύεται τη Μιμίκα, η οποία της δίνει τις πιο εξωφ...Περισσότερα...
Μαίρη (Νίκη Λάμη): Η Μαίρη δυσκολεύεται να ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον Γιάννη, καθώς εκείνος βρίσκεται ακόμα στο γραφείο. Εννοείται όμως ότι δεν το παραδέχεται. Την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και την γκρίνια της τα πληρώνει φυσικά η κολλητή της, η Μπέτυ.
Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Συνεχίζει τις προσπάθειες να ξεσηκώσει λίγο τη βαλτωμένη ερωτική ζωή με τον Γιώργο. Ακούει τις συμβουλές της Μιμίκ...Περισσότερα...
Μαίρη (Νίκη Λάμη): Ο χωρισμός και η μοναξιά την κάνουν να γκρινιάζει συνέχεια. Ευτυχώς που υπάρχει η Μπέτυ για να ακούει τα παράπονά της.
Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Πρέπει να καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο μαζί με τον Γιώργο, προκειμένου να καταφέρουν να ανταποκριθούν στο πρόγραμμα του γιου τους, που είναι τις καθημερινές γεμάτο με εξωσχολικές δραστηριότητες και το Σαββατοκύριακο με παιδικά πάρτι. <...Περισσότερα...
Μαίρη (Νίκη Λάμη): Υποφέρει και ζει το δράμα της γιατί της λείπει ο Γιάννης. Κάποια στιγμή λυγίζει και τον παίρνει τηλέφωνο. Ποια θα είναι άραγε η αντίδρασή του;
Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Ένα βράδυ που κοιμάται με τον Γιώργο, το κουδούνι του σπιτιού τους χτυπάει ξαφνικά στις 3 το πρωί και τους αναστατώνει. Στην πόρτα τους εμφανίζεται πανικόβλητη η Ζορζέτα και δεν έχει σκοπό να τους αφήσει σε ησυ...Περισσότερα...
Μαίρη (Νίκη Λάμη): Τα λέει με την Μπέτυ στο σπίτι, αλλά η κουβέντα τους διακόπτεται απότομα από έναν απρόσκλητο επισκέπτη. Ποιος είναι και πώς θα τον αντιμετωπίσουν;
Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Μαζί με τον Γιώργο δοκιμάζουν κάθε τρόπο για να απομακρύνουν τη Ζορζέτα από το σπίτι τους. Εκείνη όμως έχει στρατοπεδεύσει στο σαλόνι τους και δεν λέει να φύγει με τίποτα.
Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Η δίαι...Περισσότερα...
Ένας έρωτας με διαφορά ηλικίας, μία πεθερά που κάνει όλο και πιο αισθητή την παρουσία της και ένα αναπάντεχο φλερτ που ταράζει την οικογενειακή γαλήνη θα πρωταγωνιστήσουν στο επόμενο επεισόδιο.
Μαίρη (Νίκη Λάμη): Είναι βυθισμένη στη θλίψη της για τον χωρισμό της με τον Γιάννη, αλλά ο νεαρός Βύρωνας (Γιώργης Παρταλίδης) είναι αποφασισμένος να την κάνει και πάλι ευτυχισμένη.
Μαίρη (Βάσω Λα...Περισσότερα...
Μαίρη (Νίκη Λάμη): Υποκύπτει στο φλερτ του Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης). Αυτό που την προβληματίζει όμως, είναι αν μπορεί να έχει μέλλον μία σχέση με έναν τόσο νεότερό της άντρα.
Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Αναγκασμένη να φροντίζει και τις δουλειές του γραφείου αλλά και του σπιτιού, η Μαίρη τα έχει με το Γιώργο που δεν βοηθάει καθόλου. Έτσι, η γαλήνη του ζευγαριού θα διαταραχθεί για μία ακόμη φορά...Περισσότερα...
Μαίρη (Νίκη Λάμη): είναι ερωτευμένη με τον 22χρονο Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης). Κι ενώ έχει αποδεχτεί τον έρωτά της με έναν νεότερό της άντρα, η διαφορά ηλικίας κάνει και πάλι την εμφάνισή της, αυτή τη φορά από την ανάποδη: ξαφνικά γνωρίζει στο γραφείο έναν γοητευτικό πενηντάρη, τον Παύλο (Κρατερός Κατσούλης).
Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): έχει αρχίσει τα εντατικά σεμινάρια στον Γιώργο, για να του ...Περισσότερα...
Μαίρη (Νίκη Λάμη): νιώθει πολύ όμορφα με τον 22χρονο Βύρωνα, αλλά στο μυαλό της περνάει όλο και πιο συχνά ο γοητευτικός πενηντάρης Παύλος (Κρατερός Κατσούλης). Αλλο ένα μεγάλο ερωτικό δίλημμα ξεκινά για τη Μαίρη. Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): προκειμένου να αναζωογονήσει την ερωτική της ζωή με τον Γιώργο, αποφασίζει να τον κάνει να ζηλέψει, μήπως και με αυτόν τον τρόπο αναζωπυρώσει το χαμένο πάθος. ...Περισσότερα...
Μαίρη (Νίκη Λάμη): βρίσκεται και πάλι σε ερωτικό δίλημμα, ανάμεσα σε δύο άντρες. Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): καθοδηγείται από την κολλητή της για το πώς θα κάνει τον άντρα της να ζηλέψει. Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): ο άντρας της είναι έξαλλος με το ενδεχόμενο η κόρη τους να τα έχει με έναν συμμαθητή της.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551