Αναζήτηση
Private Eyes - iShow.gr
Private Eyes
Σειρά
Δραματική
Είδος
Δραματική σειρά καναδικής παραγωγής 2016
Διάρκεια
43'
Κύκλοι
1
2
2
3
4
5
Ο ιδιοκτήτης μίας ομάδας αγωνιστικών αυτοκινήτων προσλαμβάνει τον Σέιντ και την Άντζι, οι οποίοι αναγκάζονται να προσαρμοστούν στον νέο τους ρόλο.
Η Άντζι ανακαλύπτει ένα καλά κρυμμένο μυστικό του πατέρα της. Την ίδια στιγμή, μαζί με τον Ματ έρχονται αντιμέτωποι με μια παράξενη περίπτωση πελάτη, που ισχυρίζεται ότι συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα στο διαμέρισμά της...
Μια καθηγήτρια στο σχολείο της Ζιλ κατηγορείται για παράνομη σεξουαλική σχέση με έναν από τους μαθητές της και ο Ματ με την Άντζι σηκώνουν τα μανίκια για να ξεκινήσει άμεσα η έρευνα της υπόθεσης.
Μία σχεδιάστρια μόδας αναθέτει στον Ματ και την Άντζι την ασφαλή διοργάνωση μιας σημαντικής επίδειξης μόδας.
Ο Σέιντ και η Άντζι αναζητούν μία βιολίστρια που αγνοείται εδώ και έναν χρόνο και θεωρείται πλέον νεκρή. Στο μεταξύ, ο πατέρας της Σέιντ αρχίζει να έχει περίεργη συμπεριφορά.
Ο Σέιντ και η Άντζι προσλαμβάνονται για να δουν αν κάποιος επηρεάζει τους ενόρκους σε μια υπόθεση δολοφονίας.
Μετά από μια σειρά διαρρήξεων, η Άντζι και ο Σέιντ προσλαμβάνονται για να βρουν ποιος έχει στοχοποιήσει μια ιατρική κλινική που λειτουργεί αφιλοκερδώς.
Ο Σέιντ και την Άντζι προσλαμβάνονται για να βρουν ένα χαμένο πτώμα, αλλά τελικά αποκαλύπτουν ένα σχέδιο να 'θαφτούν' εκατομμύρια δολάρια.
Ο Σέιντ και η Άντζι ερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης ενός δόκιμου στρατιώτη.
Αφού τον προσέλαβε ένας μποξέρ για να αποδείξουν πως ένας αγώνας ήταν στημένος, ο Σέιντ σοκάρεται όταν βλέπει τον μάνατζερ του μποξέρ, που δεν είναι άλλος από τον παλιό του μάνατζερ που στο παρελθόν του 'έφαγε' όλα τα λεφτά.
Ο Σέιντ και η Άντζι προσλαμβάνονται από τον 'Βασιλιά' που πιστεύει πως τον έχουν δηλητηριάσει. Αν και αμφιβάλλουν για την ιστορία του, μπαίνουν μυστικοί στον κόσμο του...
Ο Σέιντ και η Άντζι προσλαμβάνονται από τον ιδιοκτήτη ενός πολυτελούς ξενοδοχείου για να ερευνήσουν μια υπόθεση απιστίας.
Ο Σέιντ και η Άντζι μπλέκουν σε μία τρελή βόλτα μετά από μια επιχείρηση ρουτίνας. Με τους Μαζ και Νόλαν στο κατόπι τους, είναι στο χέρι τους να αποδείξουν πως ο συνεπιβάτης τους είναι δολοφόνος ή όχι.
Η αδελφή του Μαζ αιφνιδιάζει την Άντζι παρακαλώντας την να βρει ένα σπάνιο θαλάσσιο πλάσμα που εξαφανίστηκε στη βάρδια της στο Ενυδρείο Ρίπλεϊ.
Έχοντας προσληφθεί από ένα παιδί που είναι πεπεισμένο πως ο γείτονάς του έχει δολοφονηθεί, ο Σέιντ και η Άντζι αναγκάζονται να γίνουν μυστικοί για να ξεχωρίσουν την αλήθεια απ' τα κουτσομπολιά.
Η Μπέκα επέστρεψε και ανησυχεί πως μαζί της ήρθε ένας μανιακός από το παρελθόν. Προσλαμβάνει τον Σέιντ και την Άντζι για να βρουν τον επικίνδυνο θαυμαστή. Αλλά όταν τον βρίσκουν και είναι αθώος, πρέπει να τρέξουν για να σώσουν την καριέρα της Μπέκα.
Ο Σέιντ και η Άντζι προσλαμβάνονται από δύο αδέλφια που ανησυχούν πως κάποιος προσπαθεί να σαμποτάρει τη νέα τους μπίρα. Αυτό που αρχικά φαίνεται για εταιρική κατασκοπία, καταλήγει να είναι κάτι πολύ πιο επικίνδυνο.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551