Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Game of Thrones - iShow.gr
Game of Thrones
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Δράσης
Δραματική
Φαντασίας
Είδος
Σειρά φαντασίας και δράσης αμερικανικής παραγωγής 2011
Διάρκεια
60'
Κύκλοι
1
2
3
4
4
5
6
7
8
Στην πρεμιέρα του 3ου κύκλου, οι επιζώντες της Νυχτερινής Φρουράς οπισθοχωρούν προς το νότο. Στο μεταξύ στο Κινγκς Λάντινγκ, ο Αρχοντας Μπέιλις προσφέρει στη Σάνσα μια διέξοδο, ενώ η Σέρσεϊ οργανώνει ένα γεύμα για τη βασιλική οικογένεια.
H Σάνσα μιλά περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε, η Σέι ζητά μια χάρη από τον Τίριον, ο Τζέιμι βρίσκει τρόπο να περάσει η ώρα, ενώ η Αρια έρχεται τυχαία σε επαφή με την Αδελφότητα χωρίς Λάβαρα.
O Τίριον αναλαμβάνει νέα καθήκοντα, ο Τζον μεταφέρεται σε ένα αρχαίο οχυρό, η Ντανέρις συναντά τους δουλεμπόρους, ενώ ο Τζέιμι καταλήγει σε συμφωνία με τα άτομα που τον αιχμαλώτισαν.
Η Νυχτερινή Φρουρά καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις, ο Βάρις "βρίσκει το δάσκαλό του", η Αρια συναντά τον αρχηγό της Αδελφότητας χωρίς Λάβαρα, ενώ η Ντανέρις κάνει μια ανταλλαγή.
Το Κυνηγόσκυλο κρίνεται από τους θεούς, ενώ ο Τζέιμι από τους ανθρώπους. Στο μεταξύ, ο Τζον αποδεικνύει την αξία του, ο Ρομπ έρχεται αντιμέτωπος με την προδοσία και ο Τίριον ανακαλύπτει το κόστος των γάμων.
Ο Τάιγουιν σχεδιάζει δύο γάμους στρατηγικής σημασίας για τους Λάνιστερ. Στο μεταξύ, ο Ρομπ προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τον Οίκο των Φρέι, ο Μπόλτον αποφασίζει την τύχη του Τζέιμι, ενώ ο Τζον και η Ιγκριτ επιχειρούν μια τρομακτική ανάβαση.
Ενώ η Σάνσα ανησυχεί για το μέλλον της, η Σέι δυσανασχετεί με τις εξελίξεις στη ζωή του Τίριον. Στο μεταξύ, η Μελισάντρε αποκαλύπτει ένα μυστικό στον Γκέντρι, ενώ, στο Χάρενχαλ, η Μπριέν έρχεται αντιμέτωπη με έναν αδίστακτο εχθρό.
Το Κινγκς Λάντινγκ μπαίνει σε γαμήλιους ρυθμούς κι ο Τίριον με τη Σάνσα περνούν το βράδυ μαζί. Στο μεταξύ, η Ντανέρις μιλά με τον Μέρο, ο Ντάβος απαιτεί αποδείξεις από τη Μελισάντρε κι ο Σαμ με την Γκίλι έχουν μια ενδιαφέρουσα συνάντηση.
Ο Ρομπ παρουσιάζεται στον Γουόλντερ Φρέι κι ο Εντμιουρ γνωρίζει τη μέλλουσα σύζυγό του. Ο Τζον έρχεται αντιμέτωπος με τη σκληρότερη ως τώρα δοκιμασία, ο Μπραν ανακαλύπτει ένα νέο "δώρο", ενώ ο Οίκος των Φρέι συμμαχεί με τον Οίκο των Τόλι.
Στο φινάλε του τρίτου κύκλου, ο Τζόφρι προκαλεί τον Τάιγουιν κι ο Μπραν αφηγείται μια ιστορία φαντασμάτων. Απρόσμενες είναι οι εξελίξεις στο Ντραγκονστόουν, ενώ η Ντανέρις αναμένει να δει αν τελικά έπαιξε ρόλο κατακτητή ή απελευθερωτή.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz