Αναζήτηση
Απίθανα Ταξίδια με Τρένο - iShow.gr
Απίθανα Ταξίδια με Τρένο
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Σε αυτό το επεισόδιο: χορεύουμε σάλσα στην Κάλι, μετακομίζουμε με πρωτότυπα μέσα, ανακαλύπτουμε την Μπογκοτά, κάνουμε μια βόλτα με λεωφορείο πάνω σε ράγες και δοκιμάζουμε ψάρι στην Καραϊβική θάλασσα...
Σε αυτό το ταξίδι, ο Φιλίπ θα διασχίσει την Ιταλία, ξεκινώντας από εκεί όπου οδηγούν όλοι οι δρόμοι: τη Ρώμη. Κέντρο του κόσμου από την αρχαιότητα, η πόλη διατηρεί τον ιστορικό και αρχιτεκτονικό πλούτο της.
Ανακαλύπτουμε την άγρια Κένυα. Το ταξίδι του Φιλίπ ξεκινά από την καρδιά μιας μεγάλης κοιλάδας. Συναντά μία ομάδα της φυλής των Μασάι και ανακαλύπτει τις παραδόσεις τους. Στη σαβάνα, έχει ραντεβού με μια ομάδα που ψάχνει για λιοντάρια.
Ο ταξιδιώτης μας ανακαλύπτει μια άλλη όψη της Κένυας. Μια Κένυα ανθρώπινη και μυστική, μακριά από τις συνηθισμένες διαδρομές. Από το όρος Κένυα φεύγει ένα τρένο με κατεύθυνση το Ναϊρόμπι.
Ο Φιλίπ φτάνει στη Σουηδία, συγκεκριμένα στη Λαπωνία, μια μεγάλη περιοχή βόρεια του αρκτικού κύκλου, που εκτείνεται σε αρκετές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Σουηδίας. Είναι ένας ονειρικός κόσμος, που ο Φιλίπ θα διασχίσει με τρένο.
Τη Λιθουανία διασχίζουν σιδηροδρομικές γραμμές που χρονολογούνται από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης. Ο Φιλίπ φτάνει στον σταθμό Σιαουλιάι. Εκεί ανακαλύπτει τον Λόφο των Σταυρών. Μετά από αυτή τη στάση, κατευθύνεται στη Βαλτική θάλασσα.
Ο Φιλίπ ξεκινά το ταξίδι του από τη Σαμαρκάνδη, σημαντικό σταθμό στον δρόμο του μεταξιού, που κοσμείται από ιστορικά μνημεία. Στην Τασκένδη, την πρωτεύουσα της χώρας, επισκέπτεται τους σταθμούς με τη διακόσμηση της σοβιετικής περιόδου.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551