Αναζήτηση
The good wife - iShow.gr
The good wife
Σειρά
Αστυνομική
Δραματική
Μυστηρίου
Είδος
Δραματική σειρά μυστηρίου αμερικανικής παραγωγής 2009
Συντελεστές
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Ο 3ος κύκλος βρίσκει το προσωπικό της Lockhart/Gardner να προσπαθεί να εγκλιματιστεί στις νέες συνθήκες και στη νέα πραγματικότητα! Η Alicia προσπαθεί να αφήσει στην άκρη τα προσωπικά της προβλήματα και να ασχοληθεί με μία υπόθεση δολοφονίας όπου ένας μουσουλμάνος μαθητής κατηγορείται ότι σκότωσε έν
Η Alicia κερδίζει σε μία ένορκη ετυμηγορία μία υπόθεση δυσφήμησης που αφορά έναν Βρετανό επιχειρηματία. Τώρα πρέπει να εξοικειωθεί με τους νόμους της Αγγλίας μιας και η δίκη θα διεξαχθεί σε ένα βρετανικό δικαστήριο μέσω δορυφόρου.
Η Alicia και ο Will βρίσκονται σε αντιπαράθεση με την πρώην σύζυγό του και ο Eli με την Diane προσπαθούν να βρουν τον καλύτερο τρόπο για να διαχειριστούν τις Δημόσιες Σχέσεις μίας εταιρείας γαλακτοκομικών.
H Alicia αναλαμβάνει μία υπόθεση χωρίς πληρωμή, γρήγορα όμως συμπεραίνει ότι ο βασικός της μάρτυρας γίνεται ο κύριος ύποπτος!
O βασικός μάρτυρας μιας υπόθεσης που έχει αναλάβει η Alicia αυτοκτονεί. Έτσι αναγκάζεται να στραφεί στην βοήθεια του μοναδικού πλέον ανθρώπου που μπορεί να διασώσει την υπόθεση, τον Colin Sweeny..
Η Alicia περπατά σε επικίνδυνα διπλωματικά μονοπάτια όταν κλήθηκε να υπερασπίσει έναν Ταϊλανδό.
Η Alicia φοβάται ότι θα χρειαστεί να σπάσει τον κώδικα εμπιστευτικότητας όταν την πιέζουν από το Υπουργείο Οικονομικών να δώσει στοιχεία του τελευταίου της πελάτη.
H Alicia πασχίζει να γλιτώσει έναν κατάδικο από την εκτέλεσή του μιας και κρατάει πληροφορίες που μπορούν να γλιτώσουν τον πελάτη της από βέβαια καταδίκη για φόνο.
Εντάσεις υπάρχουν στα γραφεία τηs Lockhart & Gardner όταν η Alicia και ο Will διαπληκτίζονται μπροστά σε έναν δικαστή, η αυτοπεποίθηση του Eli έχει πέσει χαμηλά και η Diane δίνει σε όλους τους εταίρους ένα τελεσίγραφο ώστε να διαφυλάξει την καλή λειτουργία της εταιρείας.
Μία απλή υπόθεση “διαιτησίας” εξελίσσεται σε μάχη ανάμεσα στην Alicia και τον Louis Canning (Michael J. Fox) ένα ξαφνικό όμως προσωπικό γεγονός τους φέρνει αναπάντεχα πιο κοντά. Στο σημερινό επεισόδιο, η ομάδα του NCIS καλείται να διαπιστώσει αν η ζωή ενός πολιτικού από τη
Βενεζουέλα βρίσκετα
H Alicia έχει αναλάβει μια υπόθεση δολοφονίας και στο δικαστήριο ο πελάτης της κρίνεται τελικά ένοχος. Καταφέρνει όμως να ασκήσει έφεση λόγω κακοδικίας. Στο σημερινό επεισόδιο, η ομάδα του NCIS καλείται να διαπιστώσει αν η ζωή ενός πολιτικού από τη Βενεζουέλα βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Όλα οδηγούν
Η ομάδα του NCIS καλείται να διαπιστώσει αν η ζωή ενός πολιτικού από τη Βενεζουέλα βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Όλα οδηγούν σε έναν αξιωματικό της μυστικής υπηρεσίας του ναυτικού, ο οποίος αγνοείταιBottom
H Alicia αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός δικηγόρου ο οποίος αρνείται να δώσει την ταυτότητα του πελάτη του, έναν μυστηριώδη προγραμματιστή υπολογιστών που εφηύρε ένα νέο ηλεκτρονικό νόμισμα.
Καθώς ολοκλήρωσε την έρευνα της η Ειδική Εισαγγελέας Wenndy Scott-Carr έφθασε η ώρα να παρουσιάσει τα στοιχεία της εναντίον του Will μπροστά στο σώμα Ενόρκων με την επιθυμία φυσικά να τον στείλει φυλακή με την κατηγορία της δωροδοκίας δικαστών.
Ένα λογισμικό που «σβήνει» στοιχεία πολιτών από τα αρχεία του κράτους, πέφτει στα χέρια αντιπάλων της Αμερικής. Η εταιρεία που παράγει το λογισμικό ποιες ευθύνες μπορεί να έχει; Η Lockhart & Gardner αναλαμβάνει να υπερασπιστεί την αμερικανική κυβέρνηση σε μία δίκη όπου business και πατριωτισμός
Ύστερα από την απόφαση για την προσωρινή απομάκρυνση του Will, στην εταιρεία διεξάγεται «πόλεμος» συμφερόντων για την κατάκτηση της, πλέον, άδειας κορυφής!
Η Alicia για μια ακόμα φορά καλείται να υπερασπιστεί τον Colin Sweeney όταν ξεσπά ένα σεξουαλικό σκάνδαλο που τον εμπλέκει, ταυτόχρονα με την καμπάνια του να ξανακερδίσει την προεδρία της εταιρείας του.
Για άλλη μια φορά η Alicia βρίσκεται αντιμέτωπη στο δικαστήριο με τον Louis Canning. Προβλήματα, όμως, που προέκυψαν στα οικονομικά της την κάνουν να σκεφτεί μία πιθανή μεταγραφή στο δικηγορικό του γραφείο..
Η Alicia καλείται να εξετάσει έναν αστυνομικό που ερευνάται για τον πυροβολισμό και το θάνατο ενός πολίτη. Κατά την εξέταση συνειδητοποιεί ότι ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής προσπαθεί να συγκαλύψει το γεγονός.
Η Alicia προσπαθεί να συμβουλεύσει έναν πελάτη της να δεχτεί τη συμφωνία που προτείνουν οι εισαγγελείς. Στο μεταξύ ένας νέος πολιτικός αντίπαλος του Peter χρησιμοποιεί τη φήμη της και τη φέρνει ξανά στο δημόσιο προσκήνιο..
Η Alicia υπερασπίζεται έναν δικαστή που κατηγορείτε για κακή συμπεριφορά. Στο μεταξύ, ο Carry παίρνει μία σημαντική απόφαση που θα αλλάξει την πορεία της καριέρας του και η Kalinda έρχεται αντιμέτωπη με τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξάγεται
εναντίον της από μία πράκτορα του FBI.
Ο Will και η Diane δίνουν μάχη με τον Louis Canning και τη δικηγόρο του μιας και έχουν βάλει στόχο να οδηγήσουν την εταιρεία τους σε χρεοκοπία.. Στο μεταξύ, η Alicia έχει δεύτερες σκέψεις για την τροπή που έχει πάρει η σχέση της με τον Peter και η Kalinda βρίσκεται αντιμέτωπη με το σκοτεινό παρελθόν
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551